Budu formátovat disk a tak bych potřeboval na novém Windows nastavit to samé připojení k internetu jako mám teďka
Vůbec se v tom bohužel nevyznám, a tak bych nevěděl jak nastavit připojení k routeru (pro 4 PC) co máme dole v pracovně, tak se vás chci zeptat, zda-li se nějak toto nastavení nedá zálohovat, popřípadě nějakou radu co by jste mi doporučili jak to udělat
Děkuji všem a doufám, že se najde někdo kdo se v tom vyzná
Pri formatovani disku sa Ti nastavenia routra nemazu - zostavaju rovnake.
Dolezite je si ulozit nastavenie siete LAN.
Pojdes do Ponuky Start>Spustit>cmd a napises tam: ipconfig /all. Tieto nastavenia si niekam napis a po reinstalacii si ich znova nastav.
Ak Ty sluzis ako brana do Internetu, je potreba znova nastavit vo Windows ICS (Zdielanie pripojenia)
impact napísal:Pri formatovani disku sa Ti nastavenia routra nemazu - zostavaju rovnake.
Dolezite je si ulozit nastavenie siete LAN.
Pojdes do Ponuky Start>Spustit>cmd a napises tam: ipconfig /all. Tieto nastavenia si niekam napis a po reinstalacii si ich znova nastav.
Ak Ty sluzis ako brana do Internetu, je potreba znova nastavit vo Windows ICS (Zdielanie pripojenia)
jojo asi to uložení LAN no, jako brána do internetu je naštěstí notebook co máme v pracovně, takže to by až takový problém podle mně být neměl...
No a ok, když si udělám screen tady těch věci co se mi vypsalo v příkazovém řádku, kam to budu po instalaci nového winu zadávat? Vytvořím nové sítově připojení? Asi se stačí akorát nějak připojit k tomu co už existuje že?
kapu napísal:No a ok, když si udělám screen tady těch věci co se mi vypsalo v příkazovém řádku, kam to budu po instalaci nového winu zadávat? Vytvořím nové sítově připojení? Asi se stačí akorát nějak připojit k tomu co už existuje že?
Zadas to"do sietovej karty"cez ktoru budes pripojeny. local area conection/vlastnosti/vseobecne/internet protokol(tcp/ip)/vlastnosti