No vcera som dopozeral a neviem... boli tam niektore vyborne sceny a okamihy, ale prislo mi to ako roztiahnutie 22minut na hodinu styridsat. Je to vsak urcite lepsie spracovanie ako The Simpsons Movie ktore sklamalo.
ozaj, teraz som videl tu v telke reklamu ze sa budu vysielat NAJNOVSIE casti futuramy (never seen before, po niekolko rocnej pauze) ale an IMBD nikde o 6tej serii sa nehovori....
Nevie niekto nieco?
dair napísal:ozaj, teraz som videl tu v telke reklamu ze sa budu vysielat NAJNOVSIE casti futuramy (never seen before, po niekolko rocnej pauze) ale an IMBD nikde o 6tej serii sa nehovori....
Nevie niekto nieco?
Na nete som sa pozrel a nasiel som, ze "Latest Episode:
73: 6x04 | Bender's Big Score Part 4 (Mar/23/2008) " takze tzv. 6 sériu tvoria rozsekané celovecerne filmy.
K téme : jednoznačne Futurama, milujem ju od prvej casti
mna na futuramu namotal kolega ked cca 9 mesiacov dozadu doniesol do prace 3. a 4. seriu. netrvalo dlho a stahoval som zvysne 3 . sice vzhladom na rovnakeho tvorcu tam badat istu paralelu ale v podstate je to odlisny serial. paci sa mi, ze je tam tvrdsi a absurdnejsi humor a takisto aj to, ze jednotlive casti na seba navazuju a teda dej sa pomaly vyvija cast od casti. co je na druhej strane nevyhoda pre ludi, co nemaju napozerane predosle casti, pretoze potom nemozu chapat narazky na ne. kazdopadne moj hlas patri jednoznacne futurame a som rad, ze tvorcovia napriek zruseniu nezabudli na fanusikov a vydavaju aspon filmy.
Robbie42 napísal:Na nete som sa pozrel a nasiel som, ze "Latest Episode:
73: 6x04 | Bender's Big Score Part 4 (Mar/23/2008) " takze tzv. 6 sériu tvoria rozsekané celovecerne filmy.
nj, tak to je to potom na****
To som uz vsetko videl