Mal ihneď otvoriť svoj služobný laptop a na googli nájsť 528 článkov, že aj Fico to robí..t0m4s3 napísal:Co mal robit podla teba?
Inak k Ficovej rétorike.. ak chce niekoho osloviť, musí použiť jeho jazyk..............................
tak to mi doslo,ale taka retorika sa mi nehodi k vysokemu statnemu predstavitelovi. aj preziden ma za usami,ale ten sa aspon mierni. ked bol este predsedom Narodnej Zrady tak nadherne pomenoval svoju terajsiu funkciu: "stary ujo"brm napísal:Mál ihneď otvoriť svoj služobný laptop a na googli nájsť 528 článkov, že aj Fico to robí..
Inak k Ficovej rétorike.. ak chce niekoho osloviť, musí použiť jeho jazyk..............................
v pripade predcasnych volieb a vyhry SMERu by si sa cudoval kto by s nim chcel utvorit koaliciu. verim, ze aj KDH za cenu bohatstva by zabudli na ich vyroky, ktore voci nemu nepravom vyslovili. Ked uz Fica tolko osocujes, tak prezrad toho tvojho vyvoleneho a vladnu koaliciu.supermario napísal:no neviem či by predčasné voľby vyriešili niečo. podľa mňa by vyhral fico, ale s kým by postavil vládu? nikto by s ním (okrem SNS) do vlády nešiel. opozícia na to nemá, potrebovali by mečiara a ten je pre KDH nemysliteľný. takže podľa mňa, by tu nastala patova situácia a boli by sme tam, kde UA. fico je síce červený sľubovač ale na predčasné voľby v žiadnom prípade nie sme pripravení...
no neviem monako2, myslím si, že do vlády by s ním okrem SNS nešiel už nik (v prípade, že HZDS by nepodporila Pašku). KDH to mohlo urobiť minulý rok, prečo to neurobilo?Monako2 napísal:v pripade predcasnych volieb a vyhry SMERu by si sa cudoval kto by s nim chcel utvorit koaliciu. verim, ze aj KDH za cenu bohatstva by zabudli na ich vyroky, ktore voci nemu nepravom vyslovili. Ked uz Fica tolko osocujes, tak prezrad toho tvojho vyvoleneho a vladnu koaliciu.
Nj, nieco podobne Gyppo predviedol vcera...Kosh napísal:no nevieem, stale si spominam ako v TA3 pustili dzurindovi nejaký jeho výrok (keď bol premiér), a on im do očí hovoril že to nepovedal, a oni mu ho pustili, ako to povedal - takýto človek premiér byť nemôže - mečiar tiež nie, tak kto??? lipšic?? fico mi zatiaľ vyhovuje...
Toto samozrejme ostalo bez akejkolvek reakcie... zaujimavejsie tu totiz pre niektorych volicov SDKU bolo robit kauzu z Ficovho niekdajsieho nedostavenia sa na sud z dovodu hlasovania o poistovniach ; )Tomasito napísal:BTW. aj toto bolo dobre- Fico a Dzurinda sa vzájomne obvinili z podvodov (video)
Mikiho reakcia bola ppci: "Co my mame s panom Badzgonom?"
Nuz, tak sa na to spolu podme pozriet Miki...
S vyjadreniami premiéra ku kauze Badžgoň sú SMK a ANO nespokojné
Polícia sa zaujíma o obsah Badžgoňových telefonátov
Denník Sme k falošným darcom SDKÚ
SDKÚ vykazovala fiktívnych sponzorov
Zdravotnícky úrad sídli v budove podnikateľa Jána Badžgoňa
Výstraha pre Dzurindu
Zhrabovanie do vlastnej chladničky
atd. atd. (staci si do google zadat slova Badzgon, SDKU,... a rozsirovat si obzory)
slay & lacko: Chalani, mate novu Kauzu ; )
KDH to predsa urobilo, avsak bolo uz neskoro. Prave v dosledku toho vznikol spor medzi Palkom a Hrusovskym. Kym Palko odmietal vstup KDH do vlady so Smerom, Hrusovsky a tesna vacsina predsednictva na poslednu chvilu so Smerom suhlasili. Hrusovsky sa vtedy vyjadril: "Ambíciou každej strany je byť vo vláde". Fico vsak uz v tom case mal na stole dohodou s SNS a HZDS.supermario napísal:no neviem monako2, myslím si, že do vlády by s ním okrem SNS nešiel už nik (v prípade, že HZDS by nepodporila Pašku). KDH to mohlo urobiť minulý rok, prečo to neurobilo?
ospravedlňujem sa hojko, "len 442" výsledkov...hojko napísal:supermario: Preco nenapises, ze ti to naslo 57 tisic vysledkov, ale ked listujes, tak sa dostanes len na 442 vysledkov, vid. posledna strana.
Ja som sa k tomu postavil vecne- na margo vasich zlcou podliatych dojmov som si v suvislosti s tou podla vas kauzou dovolil pripomenut fakty. Ako si zareagoval ty je napokon cierne na bielom a nazor si mohol vytvorit kazdy sam- odputavanie pozornosti na subjektivne jaloviny miesto reakcie k meritu diskutovanej podstaty, ktoru si spolu so slayom otvoril ty sam. Obdobne pristupujes ku krijovym prispevkom (vid teplomer) a dokonca ani teraz si sa nevyjadril k podstate, na ktoru som poukazoval v suvislosti s prispevkom Kosha (vid. "Co my mame s panom Badzgonom?"). Presne ako tvoj Gyppo ; )lacko napísal:Zaijimavejsie bolo, ako si sa k tomu postavil ty, ja aspon obhajujem stranu, ktoru som volil
heh, podla teba podstata tejto debaty je len v tom, co napises ty a krija? Vyjadroval som sa k tomu, co si napisal len ty a ty a ty a ty a este raz ti to napisemTomasito napísal:a dokonca ani teraz si sa nevyjadril k podstate, na ktoru som poukazoval v suvislosti s prispevkom Kosha
Reagoval som na teba, lebo teba ta kauza evidentne zaujala viac nez mna. Uz som ti napisal, ze ja som tuto kauzu rozoberat nezacal a ty si zacal pisat ze ja so slayom si myslime, ze fico je zly pravnik len kvoly tomu, ze sa nedostavil na sud. Prisposobil si si temu, len na tento jeden pripad, aby si tu mohol vytrubovat, ze fico musel ist presviedcat koalicnych poslancov, aby hlasovali za jeho zakon.Tomasito napísal:Toto samozrejme ostalo bez akejkolvek reakcie... zaujimavejsie tu totiz pre niektorych volicov SDKU bolo robit kauzu z Ficovho niekdajsieho nedostavenia sa na sud z dovodu hlasovania o poistovniach ; )
Uz som napisal, ze zaujimavejsie v tvojom pripade je, ze obhajujes cloveka, ktoreho si ani nevolil, co si nam nakoniec napisal v inej teme a co je celkom zaujimavy fakt, kedze tu ides nieco vykrikovat volicom SDKU v suvislosti s clovekom, ktoreho si nevolil. Nieje to trochu pokrytecke?Tomasito napísal:PS: Je naozaj zaujimave, ze ako ty slay, tak lacko mate takmer identicky postoj k diskusii- akonahle dojde na konfrontaciu faktov s vasimi subjektovnymi nazormi- okamzite sa snazite odputavat pozornost a diskusiu nasmerovat do <>.
Jasne, ty vies uplne vsetko. To ti ani nikto neberie. Pokusme sa ucelovo si nevymyslat, kedze nazor si ma kazdy vytvorit sam.Tomasito napísal:ja nenachadzam slov... Teraz sa spoliehas na to, ze ti, co citaju tuto diskusiu....Nazor si mal moznost vytvorit kazdy sam.
tak nam teda napis pan "vsadebol a vsetkovie" ze co je klamstvo z toho, ze obhajujes fica a pritom si ho nevolil? K tomuto sa nevyjadrujes, iba klasickymi ficofilnymi recami, ze som klamar a zavadzam. To mi k tebe, ktory tu tak kazdeho moralizuje, a prezentuje myslienku "Nazor si mal moznost vytvorit kazdy sam" nepasujeTomasito napísal:A tak si pokojne klames a zavadzas v diskusii
najnovsie miklosko nevylucuje spolupracu zo SMERom... ak HZDS opusti koaliciu. ides proti sebesupermario napísal:no neviem monako2, myslím si, že do vlády by s ním okrem SNS nešiel už nik (v prípade, že HZDS by nepodporila Pašku). KDH to mohlo urobiť minulý rok, prečo to neurobilo?
a prečo nemám rád fica? pre toto (už som to raz dával) http://www.ineko.sk/sluby/sluby.php
spoluprácu so smer-om nevylučoval nikto, ale do vlády išli iba dve strany. ani SDKÚ nevylučovala spoluprácu s nimi. ale reálne to nemá šancu na úspech.Monako2 napísal:najnovsie miklosko nevylucuje spolupracu zo SMERom... ak HZDS opusti koaliciu. ides proti sebe
čo bolo na tlačovke?Tomasito napísal:
// To bola velmi kratka tlacovka, ale povedala vela ; )
fico si mohol vybrať s kým bude vo vláde a to aj urobil. úprimne, nečakal si to? otázka bola len ako dlho im to spolu vydrží. oni sú obidvaja rovnakí. ato sa vo vláde (ani v bežnom živote) nedá....Tomasito napísal:Hmm, takze vo vladnej koalicii to zacina vyzerat pomerne zaujimavo. Vobec by som sa necudoval, keby v skutocnosti od Fica na koalicnej rade odznelo, ze pokial sa HZDS mieni dalej spravat takto, nema vyznam dalej pokracovat. A to je pravda. Riesenim tejto kauzy Fico stratil 2 tyzdne, je zodpovedny za celu vladu, pricom Meciar z exekutivnej stranky nenesie zodpovednost prakticky za nic. Ak teda nezauraduje Veteskovo a Mikusovo kridlo HZDS, pre SMER je lepsie ist do predcasnych volieb. S tymto samozrejme opozicia suhlasit nebude, pretoze v predcasnych volbach by po tomto SMER na 99% ziskal podstatne viac hlasov ako pri poslednych volbach. Uvidime, no HZDS, ci konkretne Meciar robi zatial vsetko pre to, aby sa politicky pochoval- svojich volicov ponuka Ficovi na striebornej tacke. Hold, ta jeho jesitnost....