Mrtve duse
Mrtve duse
Na ktoru postavu sa podoba nozdriov??? Mala by to byt daka postava, kt. sme citali v 1 rocniku literatury na strednych skolach... autor je Gogol a dielo sa vola mrtve duse a mna zaujima Postava Nozdriov, ze na koho sa podoba... kto vie nech pise... koho pripomina svojicm spravanim - aku postavu??
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Nozdriov - miloval zábavy, podvodník v rôznych hrách - najmä v kartách, zo začiatku Čičikov priateľ, neskôr ho prezradil, s čím obchoduje
volakedydavno na strednej som to mal tiez ako povinne citanie a vo vseobecnosti mi pomahal google ako aj teraz
proste na referatoch abo tka si najdi co najviac rozobrate to dielo a vacinou s toho lahko pochopis charakteristiku postav
a s kym to mas porovnat ??? s dakym politikom predpokladam
asi meciarom ??? 
EDIT// jaj takto teraz ste citali mrtve duse a vasou ulohou je zistit na ktoru postavu sa podoba ktora bola preberana v 1 triede aha
no ked das zoznam toho co ste citali v 1 triede bude to lachsie ja som uz trosicka dlhsie mimo SS 
volakedydavno na strednej som to mal tiez ako povinne citanie a vo vseobecnosti mi pomahal google ako aj teraz
EDIT// jaj takto teraz ste citali mrtve duse a vasou ulohou je zistit na ktoru postavu sa podoba ktora bola preberana v 1 triede aha