Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
mastermind
VIP
+ neviem preco som mal ku koncu vyucovania good naladu
+ prisiel dobropis za reklamaciu
- musel som skor vstat lebo som robil ranajky
- nechapal som dnesnej matike
- zajtra piseme z AJ
- zajtra skusa z NJ
- z geografie som dostal za 4 lebo som to nenapisal presne ako to bolo v zosite ale v podstate spravne, keby ano mam 2 abo 3
- skarede pocasie
- totalne nic sa mi nechce
- ale bude sa mi musiet
+ prisiel dobropis za reklamaciu
- musel som skor vstat lebo som robil ranajky
- nechapal som dnesnej matike
- zajtra piseme z AJ
- zajtra skusa z NJ
- z geografie som dostal za 4 lebo som to nenapisal presne ako to bolo v zosite ale v podstate spravne, keby ano mam 2 abo 3
- skarede pocasie
- totalne nic sa mi nechce
- ale bude sa mi musiet
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
NuSuey a koho zaujima ze si sa najedol do prasknutia?? ... totalne trapne ... boze ked sa ti to nelubi tak to necitaj ...
Playboy
Mne tu zalezi na nazore dvoch osob - ty medzi ne nepatris ... cize zbytocne pises
mi-chau prepaaac:D
//Pani ... nebudem sa skaredo vyjadrovat ... nieco sa vam nelubi?? ... tak otocka o 180° a palte do prec. Hore je cerveny krizik potom par kat Alt+F4 a Enter
Som zvedavy ci aj kamaratovi povies ked je s priatelkou vonku a povie ze ju lubi ze je trapny
Boze sa uvedomte.
A ponozkovy muzicek ty ich dostavas asi pravidelne ze??
Mne tu zalezi na nazore dvoch osob - ty medzi ne nepatris ... cize zbytocne pises
mi-chau prepaaac:D
//Pani ... nebudem sa skaredo vyjadrovat ... nieco sa vam nelubi?? ... tak otocka o 180° a palte do prec. Hore je cerveny krizik potom par kat Alt+F4 a Enter
Som zvedavy ci aj kamaratovi povies ked je s priatelkou vonku a povie ze ju lubi ze je trapny
Boze sa uvedomte.
A ponozkovy muzicek ty ich dostavas asi pravidelne ze??
robim veci do skoly. dnes sa zas nevyspim (ako cely tyzden, len lightovy hodinovy spanok
s referatom z estetiky, co som mal odovzdat do konca sptembra, som sa jebkal vcera a vraj po termine