Duch na fotke
Normalne to moze byt nahoda, ale tato fotka je podvrhenergy00 napísal:co ja viem, ma volake sikme JEHO lave oko nie ? Ale ducha by som tam nehladal....Videli ste raz prispevok v TV ? Jednej babke sa v kave zjavila panna MARIA, zo zrniek kavy co ostavaju na spodku..... myslim ze bola z toho cela hotova a hrncek neumyla... moze to byt nahoda.. i ked nemusi....
Mne je uplne jedno co si o tom myslite, keby som to upravoval alebo si z vas chcel vystrelit, tak by som to sem vobec nedaval, maximalne by som ju ukazal kamosom, ale mozem vas uistit ze to nieje ziadny podvrh, nikto tam nestal a ani to nieje vobec upravovane. A ako tu uz bolo spominane tak to moze byt aj dym.

-
cool_point
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Hovor si co chces, ale ta fotka nesie vsetky rysy toho, ze pri foteni s dlhou uzavierkou tam niekto nestal cely cas ale odisiel pocas foteniapystek napísal:Mne je uplne jedno co si o tom myslite, keby som to upravoval alebo si z vas chcel vystrelit, tak by som to sem vobec nedaval, maximalne by som ju ukazal kamosom, ale mozem vas uistit ze to nieje ziadny podvrh, nikto tam nestal a ani to nieje vobec upravovane. A ako tu uz bolo spominane tak to moze byt aj dym.
No coment.GothaR napísal:Hovor si co chces, ale ta fotka nesie vsetky rysy toho, ze pri foteni s dlhou uzavierkou tam niekto nestal cely cas ale odisiel pocas foteniaMozno ta chce len ta kamaratka nachytat
A kamoska, ta vie tak maximalne zapnut fotak a stlacit spust, ta nema ani sajnu o tom co je pomala uzavierka a podobne veci. A ona nieje z tych co by si robily srandu.
P.S.- vtedy ked to fotila, tak tam bola sama, a ze tam nieco je zistila az doma pri priehliadani na monitore, a teraz ma problemi zo spankom, dost ju to zobralo.
-
Runes
Addict
[quote=""J""]ja na taketo celkom verim.
a nie kvoli par fotkam, ako je napriklad aj ta v prilohe.[/quote]no tak toto je iny fake
sto rokov stary ale toje jedno , si vsimni prelinanie tela chalana a "ducha" je tam ciara zostatok ktori vznikol neschopnostou autora pouzivat fotoshop 
myly pystek a teraz ti poviem jednu vec o fotakoch
keby to tvoja kamoska nerobila manualne ako vravis ze to bolo automatom fotene tak fotacik by ako 1 spravil jednu vec a to by zvisil ISO na cca 400
aby si vedel fotak na automate foti na iso 100 iba za jasneho svetla uz pri miernom sere radsej zvisi citlivost vdaka comu moze pouzit rychlejsiu uzavierku
a automat nikdy nepouzije 4s uzavierku lebo to je prenho taka tma ze ani nezaostri, Dalsia vec automat by to tak nepreexponoval ako to je. Keby bol pouzity rezim sviecka tak tam je uzavierka tusim 1.5s huh no proste mozem ti tu otom rozpravat 2hod hento je CISTY FAKE PODVRH
BTW uz vidim ako daka mlada baba pojde sama v noci fotit na cintorin,,, BTW2 uz vidim ako 30.10 den pred dusickama nebude o 8 vecer nikto na cintorine
a nie kvoli par fotkam, ako je napriklad aj ta v prilohe.[/quote]no tak toto je iny fake
myly pystek a teraz ti poviem jednu vec o fotakoch
BTW uz vidim ako daka mlada baba pojde sama v noci fotit na cintorin,,, BTW2 uz vidim ako 30.10 den pred dusickama nebude o 8 vecer nikto na cintorine
-
axxis
Addict
Re: re
pystek napísal:Ja Nie, robila to kamoska
Cela tato tema je uplne na smiech. uz len uvazovat o tom, ze by to mohol byt skutocne duch je kravina, toboz tomu verit. Tuto istu fotku som videl na uplne inom fore a fakt dost pochybujem, ze ju tam postla Tvoja kamoska
Photoshop, photoshop...vies kolko duchov som uz videl vo filmoch
-
Runes
Addict
Re: re
no fotoshop to neni brasiaxXis napísal:Moj kamarat ma doma celu ZOO duchov.
Cela tato tema je uplne na smiech. uz len uvazovat o tom, ze by to mohol byt skutocne duch je kravina, toboz tomu verit. Tuto istu fotku som videl na uplne inom fore a fakt dost pochybujem, ze ju tam postla Tvoja kamoska![]()
Photoshop, photoshop...vies kolko duchov som uz videl vo filmoch
Vy ste blbci, ale ved je to vas nazor a ja vam ho neberiem. A mily RUNES, nerob sa az taky macher fotograf, lebo mne sa podarilo spravit tolko fotiek v noci kde iso dosiahlo max100, niekedy len 80. A v noci to fotila preto lebo ju take veci fascinuju, neviem co je na tom cudne. Asi som to sem vobec nemal davat.
P.S.- to vsetko len na jej obhajobu, lebo ste z nej zacaly robit blbca.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
hmm ISo dosialho znamena ze si fotil na nejakom AUTOmate ?pystek napísal:Vy ste blbci, ale ved je to vas nazor a ja vam ho neberiem. A mily RUNES, nerob sa az taky macher fotograf, lebo mne sa podarilo spravit tolko fotiek v noci kde iso dosiahlo max100, niekedy len 80. A v noci to fotila preto lebo ju take veci fascinuju, neviem co je na tom cudne. Asi som to sem vobec nemal davat.![]()
-
Runes
Addict
joj chlape ja sa nerobim mudry ale to co tu pises porusuje zaklady fungovania fotoparatu to je ako by si chcel spravit antigravitacnu dosku. Proste neviem co vies o fotoaparatoch ale moc to asi nebude ja niesom daky manik zasa dotoho ja len fotim ale vdaka tomu viem ako sa fotak sprava kedze vyuzivam tieto haluze heh a hovor si co chces ten kto to fotil vedel co robi a vedel to velmi dobre ked chces dosta nazor na tuto fotku tak to pichni na dake forum pre fotografov tak ti to sfuknu ze sa len tak zaprasi potom.
1-vidiet cmuhu ako chalan prichadza 2- parametre v akych bola fotka vytvorena jasne hovoria o efekte ducha 3- fotak by nikdy nenastavil take parametre na automatickom rezime 4-zober doma fotak postav sa do uplnej tmy daj manualne iba zaostrovanie nic ine len ostrenie nech neostri a daj odfotit uvidis ze ti da parametre uplne ine
napr moj dava v absolutnej tme (dosiahol osm tak ze nedam dole krytku objektivu) f2.8 uzavierka 1/8 iso 800 proste iso ta prezradilo asi najviac ti vravim inde ako ako za denneho svetla ti ISO 100 a nizsie neda
BTW ked nevies co je ISO tak je to robene podla filmov, bolo tooznacenie citlivosti filmov cim vysie cislo tym bol film maksi cize citlivejsi cize v noci si fotil z uplne citlivim filmom keby si ho pouzil cez den tak by si mal peknu bielu cmuhu
no a toto oznaceniecitlivosti prebrali aj digitalne fotaky
a blbca tu nikto z nikoho nerobi len ti vravim ze to je o.j.e.b jak svina asi taky ako keby si dokreslil prasiatku kridla a dal to sem ze si to vcera odfotil
1-vidiet cmuhu ako chalan prichadza 2- parametre v akych bola fotka vytvorena jasne hovoria o efekte ducha 3- fotak by nikdy nenastavil take parametre na automatickom rezime 4-zober doma fotak postav sa do uplnej tmy daj manualne iba zaostrovanie nic ine len ostrenie nech neostri a daj odfotit uvidis ze ti da parametre uplne ine
BTW ked nevies co je ISO tak je to robene podla filmov, bolo tooznacenie citlivosti filmov cim vysie cislo tym bol film maksi cize citlivejsi cize v noci si fotil z uplne citlivim filmom keby si ho pouzil cez den tak by si mal peknu bielu cmuhu
a blbca tu nikto z nikoho nerobi len ti vravim ze to je o.j.e.b jak svina asi taky ako keby si dokreslil prasiatku kridla a dal to sem ze si to vcera odfotil
-
jin
VIP
Je jasné, že to bolo fotené na manuáli. Holka zrejme pokrútila kolieskom atď atď, alebo niečo zle nastavila (nakoľko pochybujem, že ten kompakt má manuálne nastavenie). Proste nie je možné, aby na AUTO režime mal foťák za daných podmienok ISO100 a S4. Mohol to byť program fireworks etc. Fantómový obraz mohol vzniknúť dôsledkom difrakcie svetla, ohybu svetla, odrazu svetla, osvietení dymu + S4 = takýto obraz by mohol najpravdepodobnejšie vzniknúť, keď bol dym v pohybe.
Runes: Čo je divné na tom, v noci fotiť na cintoríne??
pystek: ISO80 v noci? Statív?
Runes: Čo je divné na tom, v noci fotiť na cintoríne??
pystek: ISO80 v noci? Statív?