dialkove ovladanie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Sippo
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

dialkove ovladanie

Príspevok od používateľa Sippo »

snazim sa nakonfigurovat dialkove ovladanie od samsungu na dvd a videorekorder. v manualy kod pre dvd existuje a funguje, no kod k videorekorderu ani stopa. Konkretne chcem nastavit ovladac samsung na videorekorder thomson. neviete niekto nahodou kod?

edit: a ako nastaviť obraz v obaze? :) v manuali som tieto veci nenasiel...
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

PIP no ked to nieje v mauale si si isty ze to podporuje :-D
a ovladac no skus google lebo tych kodov je milion pat pred velaa rokmi som si kupil uni ovladac a k tomu bola asi 80 stranova brozura a nanej kody na moj telkac samozrejme nie tak som tam natukal uplnu blbosta zakon schvalnosti to tak cel a dodnes ovladac funguje :-D
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no kúpil som Samsung PS-42Q96HD tak myslím že podporuje (možno sa mýlim) len napíše že nie je k dispozícii...
a samozrejme že som už googloval tie kody..ale nič... aj na stranke samsungu som bol, ale je tam ten istý manuál ako mám ja. divné je že DVD Thomson tam je ale Videorekordér nie.. :?
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

jop pockaj ty mas ten dialkovy ovladac co ma hore taky prepinac ze vhs/dvd ??? ak hej tak neviem ale ten ti bud ide alebo nejde mne nejde na VHS :-) lebo neni rovnaka znacka ako dvd ... BTW thompson neni moc uzasna znacka par veci som mal a stali za ...

EDIT// ok uz som tichooo :-) huh
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

pozri som rád že niekto reaguje ale nech to je k veci... áno má tam tie tlačitká a nie nemáš pravdu že buď funguje alebo nie. DVD som nakopol lebo v manuáli je kód. neviem zohnať kód na VCR... je to trojmiestné číslo, ktoré sa zadáva po stlačení tlačítka SET na ovládaní. a ja som mal telku, VCR a DVD a problém som nemal so značkou ale to už je úplne mimo toho čo som chcel

btw, prečítaj si:
http://www.hojko.com/textove-vtipy-t46887-915.html
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

inac k tomu PIP ja mam ps-42c96hdx (ten isty model viac menej) a pip ide ale len ked pouzivas telku aj ako monitor na PC a vtedy ked das PIP tak mas male okienko s telkou...ale ja vo svojom manualy mam aj recicky okolo PIP :wink:
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

no šak ako to tak vidím tak zavolám do samsungu, dúfam mi tam budú vedieť poradiť... ;)

edit:
takže som volal do samsungu ale neporadili mi. teda čo sa týka PIP tak funguje jedine z dvoch zdrojov tak ako mi tu už bolo radené....(e.g. TV+PC signal)
kód na dialkové ale nevedia a poradili mi vyskúšať všetky kódy čo je tak roboty na celý deň... ozaj nikto neviete poradiť?
Sippo
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

takže nikto nič neporadíte? ak nie tak to tu zmažte... :cry:
Napísať odpoveď