priest ja fajny ak ides shadow len to za neho treba vediet, no a ta rasa, zalezi podla toho co chces, humanovia vedie vidiet neviditelnych a este maju bonus spiritu a repky, dwarfovia maju zase imunitu voci poisonom a +5% armor a tiez dokazu hladat truhlice a maju Frost Resistance, gnomovia zase maju odolnost voci korenom a spomalovacka ms-ka, maju Arcane Resistance a bonus Intelectu, night elfovia zase maju stealth pri ktorom ale nemozes bojovat a ani sa hybat, maju tiez Nature Resistance a bonus Dodge a taktiez aby som nezabudol ich duch je ovela rychlejsi ako pri ostatnych rasach a nakoniec Draenaiovia(sakra ja stale neviem ako sa to pise:D) ti zase maju healy co je priazni pri classoch ktore ich nemaju napriklad warrior, zvysuje taktiez sancu ze ti target neresistne kuzlo a to davam aj vsetkym okolo teba a maju Shadow Resistance, take bonusy ako +5 sword skill, JW, EN tak toto nezaratavam lebo to neovplyvnuje vyber rasy, tu mas zakladne info podla ktorych si mozes vybratRainbowSix napísal:aki je podla vas priest ? a ked chem ist za ali tak koho si mam dat human alebo tpaslik ?
Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
ee, gnom priest nieje ... 
inak oplati sa obcas z AH skupit napr. mithril ore, spravit bary a predat to, obcas sa podary kupit 20ore za 11g, a predat za 20
tak som nafarmil za den na 100% riding
napr. thorium sa da obcas predat 20ks za 40+ g co nieje zle, a v burning steppes je toho hojne, staci sa tam vecer okolo 12-1 pomotat ked deti uz musia spat, a mate pekne sutrou, cize aj goldiky
pripadne mat stastie aby dake moby vyhodili daco pekne aspon zelene a hned su goldiky
ale mining a skining je ppci kombo...
inak oplati sa obcas z AH skupit napr. mithril ore, spravit bary a predat to, obcas sa podary kupit 20ore za 11g, a predat za 20
tak som nafarmil za den na 100% riding
napr. thorium sa da obcas predat 20ks za 40+ g co nieje zle, a v burning steppes je toho hojne, staci sa tam vecer okolo 12-1 pomotat ked deti uz musia spat, a mate pekne sutrou, cize aj goldiky
pripadne mat stastie aby dake moby vyhodili daco pekne aspon zelene a hned su goldiky
ale mining a skining je ppci kombo...
-
vendo
Guru
-
blitzkrieg
Professional
-
Hotwire
Addict
sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny zial
a hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz

hehe schyzo to je tak ked sa zniekym bijes tak musis poznat jeho skilly atd... @dal ti nieco zozadu co ti zobralo 1/2 HP@ takto to povie iba ten co nepozna... (ambush?) to vies lvl69 a 70 je veelky rozdiel dokonca nieje lvl70 ako lvl70 tak len tolkoSchYzo napísal:sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny ziala hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz
![]()
![]()
![]()
roguovia si v lockom robili vždy problémy, ale dá sa to zvládnuť. musíš byť aj ty 70, je to bohovský rozdiel, tomu ver. a plošákmi s trochou intuície ho nájdeš.SchYzo napísal:sry ze odbocujem od temy ale este spomeniem ze totalne overpowered vo wowku je jednoznacne rogue, az prilis, neviem ci designerom v tej chvili ruplo v bedni alebo co ale rogue ak sa ho chopi skuseny hrac je nicim neporazitelny ziala hravo zvladne aj celu grupu o com sme sa predchvilou presvedcili s jednym warlockom, ja lvl 69 warr, on lvl 70 lock a lvl 70 undead rogue si nas podaval jak nic, neznasam ze mozu v combat sapnut alebo zneviditelnit sa, uplne ma vytaca ked ma sapne a zozadu mi da skill co mi uberie polku HP, vtedy ma napada len hlaska "sku*veny blizzard"....sry za vyraz
![]()
![]()
![]()
inaj chcem znova rekreačne začať hrať, čiže hľadám kvalitný neofic server (kluidne aj zahraníčný) FUN. Ale nechcem zase taký kde sa dá dostat na level 1000 000, alebo sa tam u vendorov dá nakupovať T6, to uz je o nicom. Proste klasický server s vyssím lootom a XP. viete poradiť?
-
Hotwire
Addict
mno uz som 70 a siel som do BG, tam som viacere classy rozsekal jak nic ale rogue ani bohovi lebo furt mi daju ten ****** sap...a ja poznam uz vsetky pvp skilly vsetkych classov len neviem ako sa volaju lebo som za vsetky classy nehral, a proti vsetkym mam pripravenu obranu len proti roguovi sa proste neni ako branit, na jeho sap nemam vobec protiskillK|OZZY napísal:hehe schyzo to je tak ked sa zniekym bijes tak musis poznat jeho skilly atd... @dal ti nieco zozadu co ti zobralo 1/2 HP@ takto to povie iba ten co nepozna... (ambush?) to vies lvl69 a 70 je veelky rozdiel dokonca nieje lvl70 ako lvl70 tak len tolko
//EDIT: eh a dakujem neznamemu darcovi za k-, lama si ty.
-
tom.tom11
Star
Myslim ze na onlinegamers je celkom slusny....Xp raty mob 3x,quest 2x,item drop 2xSepiroth napísal:roguovia si v lockom robili vždy problémy, ale dá sa to zvládnuť. musíš byť aj ty 70, je to bohovský rozdiel, tomu ver. a plošákmi s trochou intuície ho nájdeš.
inaj chcem znova rekreačne začať hrať, čiže hľadám kvalitný neofic server (kluidne aj zahraníčný) FUN. Ale nechcem zase taký kde sa dá dostat na level 1000 000, alebo sa tam u vendorov dá nakupovať T6, to uz je o nicom. Proste klasický server s vyssím lootom a XP. viete poradiť?
Kód: Vybrať všetko
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft tu hravam ja a musim povedat ze lutujem to obcas, tolko lam je tam ze az, jeden mi raz napise, "pod ekspit na alikov" tak co si o nom pomyslite? alebo "co je to cod?" a toto ma najviac dostalo, dakto do LFG kanalu napisal: "hej XXX daj si ma prec z ignoru" akoze tak takychto ludi ja nemusim a prave hladam nieaky mudrejsi servertom.tom11 napísal:Myslim ze na onlinegamers je celkom slusny....Xp raty mob 3x,quest 2x,item drop 2xKód: Vybrať všetko
http://www.onlinegamers.cz/worldofwarcraft
-
nErD. ' z
Medium Star
Narnias je totalne debilny server ako aj cely OG.cz ... ak by niekto chcel fakt kvalitny server blizzlike (cisty blizzlike, male raty) tak jednoznacne odporucam http://www.wow-tranzer.org/ (da sa regnut len cez pozvanku - odporucam popytat sa na fore o pozvanku, mne ju poslali behom pol hodiny-=wolf=- napísal:tu hravam ja a musim povedat ze lutujem to obcas, tolko lam je tam ze az, jeden mi raz napise, "pod ekspit na alikov" tak co si o nom pomyslite? alebo "co je to cod?" a toto ma najviac dostalo, dakto do LFG kanalu napisal: "hej XXX daj si ma prec z ignoru" akoze tak takychto ludi ja nemusim a prave hladam nieaky mudrejsi server
A druhy odporucam wow.fakaheda.eu - bol to skvely server, ale začal padávať, ved si kuknite uptime na ich stranke. Teraz tam nehravam, ale ked bezal normalne bol to dost dobry server - vela hracov hravalo neboli bugy... Teraz si myslim ze by sa tam hodil wipe bo katastrofalne to pada, regnut sa da len cez pozvanky
tranzer bol kedysi RP server na ktorom som hraval http://www.tranzer-rp-server.org/ avsak zanikol a odvtedy znikol tamten Tranzer ale ten je uz PvP
nepoznate nieaky RP server CZ/SK kde su vyssie raty lebo blizzlike ma uz nebavi, nechem take raty ze z prvej 70 alebo 60 ale staci nieake 3x alebo 5x, LEN NECH JE RP!!! 
-
nErD. ' z
Medium Star
RP sú dobré servre-=wolf=- napísal:tranzer bol kedysi RP server na ktorom som hraval http://www.tranzer-rp-server.org/ avsak zanikol a odvtedy znikol tamten Tranzer ale ten je uz PvPnepoznate nieaky RP server CZ/SK kde su vyssie raty lebo blizzlike ma uz nebavi, nechem take raty ze z prvej 70 alebo 60 ale staci nieake 3x alebo 5x, LEN NECH JE RP!!!