instalacia Windows XP bez zmeny nastavenia bootovania
-
Smith
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
instalacia Windows XP bez zmeny nastavenia bootovania
Cawte, mam mensi problem. V sestrinom notebooku potrebujem preinstalovat windows. Nebol by to problem, avsak je zaheslovany bios a nikto nevie do neho heslo. Trik s resetom vybranim baterky nefunguje. Neda sa nejakym zazrakom docielit toho, aby system bol presmerovany napr nejakym suborom na disku na nejaky instalacny subor CD-ROMu? Teraz ma napdlo skusit zapisat cestu do autoexec.bat. Fungovalo by to?
nejak mi unikla podstata toho, co chces urobit..ak som spravne pochopil tak chces nastavit bootovanie z CD-ROMu aby si hned po restarte mohol instalovat Windows, ale nemozes sa dostat do BIOS-u aby si to bootovanie mohol nastavit...
co keby si jednoducho bol vo Windowse a spustil tu instalaciu priamo tam z CD? nabehne ti tam jedno okno, kde si vyberies co chces urobit, kliknes na Instalovat Windows a vyberies ci chces novu instalaciu alebo len preinstalovat (repair) ten system, ktory tam uz mas...
naco si zbytocne komplikovat zivot?
oprav ma ak som nieco zle pochopil...
co keby si jednoducho bol vo Windowse a spustil tu instalaciu priamo tam z CD? nabehne ti tam jedno okno, kde si vyberies co chces urobit, kliknes na Instalovat Windows a vyberies ci chces novu instalaciu alebo len preinstalovat (repair) ten system, ktory tam uz mas...
naco si zbytocne komplikovat zivot?
oprav ma ak som nieco zle pochopil...
-
cool_point
Amateur
-
Smith
Medium Star
jezis zase nie som taka lama aby som myslel ze roesetjem bios bateriou notebooku.. akoze dikes. Vsak prave tu baterku na doske som vybral ale nepomohlocool_point napísal:Na reset biosu treba vybrať baterku aj na matičnej doske, málá okrúhla, nie len hlavnú batériu na napájanie notebkoku. Ale to budeš musieť trocha rozobrať ten book...
-
webmasterr
Medium Professional