Prosim o pomoc. Dnes som zapol comp a zacali mi vyskakovat popupy o nejakej firme z antivirom. Mam nainstalovany "security toolbar" aj ked som ziadny neinstaloval, mam na ploche nejake security icony, ktore ked vymazem za 1 minutu ich mam na spat, v panely uloh mam ikonu ktora mi vypisuje bubliny o tom ze mam vselijake viry v compe a tiez sa neda odstranit. Na ploche mam za 5 minut 10 okien o ich debilnom antivire .
//obrazky davaj do prilohy
Nestretol sa s tym niekto ? Alebo ked viete ako to odstranit prosim poradte.
Po prvé skus urobiť full system scan s NOD32.Pokial to nepomôže tak nainštaluj nejaký iný antivirák,možno ti nod32 ten daný vir nenachádza ale iné ti ho najdu.Pokial to nepomôže tak si stiahni HiJackThis a pomocou neho vymaž nežiaduce programy ktoré by sa nemali spúšťať pri štarte okien.Buu to napr nejaké čudné názvy a podobne.Pokial poznáš svoj komp dobre a vieš čo si inštaloval tak by to nemal byť problem.Dufam že som ti pomohol
ma3ix napísal:reinstal neni liek, reinstal robia len AMATERY
nuz ty vies... radsej stravis niekolko hodin tym, ze budes hladat chybu, odstranovat subory, registre a ktovie co este a aj tak sa ti to nekoniec nemusi podarit. je to otazka vyuzitia casu.
-=wolf=- napísal:.. moze stat ze vir je v operacnej pameti
ma3ix napísal:reinstal neni liek, reinstal robia len AMATERY
Absolutne suhlasim.
Nenavidim ked kazdy kvoli kadejakej kravine len reinstalne system.
A hlavne milujem tych kretenov ktori si myslia ze ak oni inteligentnejsie riesenie nepoznaju tak neexistuje, a tak vsade len pisu reistalni si win.