Daemon Tools chyba
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Stiahni si posledny Deamon s novym SPTD: http://www.disc-tools.com/download/daemon
DAEMON Tools v4.10 X86 32 Bits (with SPTD 1.50)
DAEMON Tools v4.10 X86 32 Bits (with SPTD 1.50)
-
Sphinx
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nejdem vytvarat novu temu ale neviete poradit je to verzia 4.30 je k tomu navod ze najskor tu trial verziu a potom pro .... ale ta trial nejde nainstalovat vypise tu chybu s pripojenim a pritom firewall som vypol antivir tak isto .. ked dam rovno instal tu pro verziu tak nainstaluje al enespusti pretoze sa to nezapise do registrov
Dovod instalacie pro verzie ? Co ti to da naviac, co aj vyuzijes, okrem problemov. BTW. toto tu nema co robit, to si ries na fore, kde si to stiahol.Sphinx napísal:nejdem vytvarat novu temu ale neviete poradit je to verzia 4.30 je k tomu navod ze najskor tu trial verziu a potom pro .... ale ta trial nejde nainstalovat vypise tu chybu s pripojenim a pritom firewall som vypol antivir tak isto .. ked dam rovno instal tu pro verziu tak nainstaluje al enespusti pretoze sa to nezapise do registrov
Ja nie som az tak natvrdlySphinx napísal:hmm to nie je chyba fora odkial je to stiahnute je to vseobecna chyba a dovod prosto chcem PRO ma viac funkcii ako lite verzia daju sa pouzivat externe plug-iny