Far Cry 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Far Cry 2

Príspevok od používateľa MP4-27 »

:arrow: WOW 1 bola super a co 2...teraz do polroku vide 5 ci 6 super hier teda pokracovani a medzi nimi aj FAR CRY 2 (http://games.tiscali.cz/previews/farcry2/index.asp)...
jedno ma stve ze Afriku zrovna moc nemusim :lol:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

snazia sa dotiahnut na Crysis ?? :roll:
BTW Far Cry 1 podla mna taky super nebol teda...
ako zaciatok hej... ale potom hned jak som vosiel do tej jaskyne tak konec.. tie prisery ci co to bolo vyzerali ako z rozpravky a uplne sa stratilo caro hry..
boj pri pobrezi pri tej peknej vode bol super.. aj v dzungly.. ale ako hovorim.. asi polka hry to bola.. uz stala za p<>u
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

snazia snazia ved Crysis a FAR-CRY 2 bude na jedno kopyto len ma stve ze 2 nebude nadvazovat na 1... :cry:
a 1 bola super okrem posladnej misii inak na ten rok super hra...kua to je uz 3 years ago
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

MP4-20- ťažko to bude na jedno kopyto. pôvodnému far cry sa bude pravdepodobne najviac podobať Crysis, keďže to vyrába Crytek, tvorca Far Cry, pričom Far Cry 2 vyrába šitný ubisoft

čiže ja osobne sa teším najviac na Crysis, možno táto hra bude stáť aj za nový stroj, Far Cry 2 je u mňa na stupnici očakávania niekde medzi NHL 2008 a NFS Pro Street (čiže hodne dole)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

aj far cry 1 vyrabal UBISOFT
teda bola tam reklama ubisoft
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

bude to pouzivat ten isty engine takze neviem...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do - vyrába ubisoft a vyrába crytek pre ubisoft je radikálny rozdiel
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

No, keď to chce byť ako jednotka (prvá polovica genialita sama o sebe, potom nuda až to bolí so skvelou AI, krásnou grafikou a rádobydrsným hrdinom a akožehrôzostrašným príbehom v polovici druhej), tak ma tá hra nezaujíma. Keď to ale bude inak, veľmi rád sa nechám prekvapiť.
A myslím že z dvojice Crysis a Far Cry II vyhraje Crysis.

Kosh - šitný Ubisoft? No, druhé Valve to určite nebude, ale tí ľudia vedia robiť dosť dobré hry - Splinter Cell, Rainbow Six Vegas, Prince of Persia od Sands of Time ďalej, Silent Hunter IV atď... Ale je pravda že to sú hry, na ktoré som mesiac po dohraní dočista zabudol - napr. R6 Vegas. Tú hru som prešiel kvôli grafike a kvôli geniálnemu systému krytia, to je všetko.
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa xJEDIKNIGHTx »

no na Far Cry 2 sa moc neteším,lebo to nieje Far Cry, a nemá s ním nič spoločné,kedže ma ubisoft licenciu na far cry,tak chce len tažiť s velkého uspehu jednoty a kedže ludia,čo robili far cry 1,teraz robia na crysise,tak na far cry 2 budu robiť iný ludia a tým pádom to bude uplne z iného cesta.Niesom si istý,ale FC2 by mal bežať na tom istom engine,ako FC1,takže sa nechajme prekvapiť,ale určite by spravil ubisoft lepšie,keby tu hru nazval nejako inač,lebo mnohý,čo hrali 1,budú aj od 2 čakať vela a nakoniec možno budú sklamaný,no rád sa nechám prekvapiť

PSHry vyrábajú vývojarske študia ako napr. Crytek,Pyro Studios,Illusion Softworks a ubisoft a ea games a atd tu hru financujú(vývoj atd) a nakoniec ju vydajú,takže nesúdme hry podla vydavatela
alfonz
Light Professional
Light Professional

S tými výrobcami a vydavateľmi máš pravdu, ale pozor, hry ktoré som spomenul fakt vyrobil Ubisoft, čekni toto:
http://www.abcgames.sk/?p=firmy_zobraz&ID=128
kolónku Výrobca hier
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

alfonz - ubisoft vyrába presne také hry ako EA - > vcelku dobré, niektoré kvalitné titulky, ale vrchol hernej kvality to nieje, a ani nikdy nebude - zamieravajú sa na kvantitu - zato crysis je herné štúdio jednej hry - Far Cry - a druhá hra je vo výrobe (Crysis) - a Far Cry je, aspoň pre mna, doteraz neprekonaná hra.
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

Šu-Do napísal:snazia sa dotiahnut na Crysis ?? :roll:
BTW Far Cry 1 podla mna taky super nebol teda...
ako zaciatok hej... ale potom hned jak som vosiel do tej jaskyne tak konec.. tie prisery ci co to bolo vyzerali ako z rozpravky a uplne sa stratilo caro hry..
boj pri pobrezi pri tej peknej vode bol super.. aj v dzungly.. ale ako hovorim.. asi polka hry to bola.. uz stala za p<>u
to je pravda ja som to potom prestal hrat v polke uz to nestalo za nic..a ti mutanti boli smiesni a vobec to uz nebolo zaujimave...
MP4-27
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nastastie 2 nema nijak nadvazovat na 1...skor CRYSIS bude paradoxne blizsie k 1 tym ze tam bude aspon UFO
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

nahodou hry od UBISOFTU su celkom huste no sice ako ktore
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Hannibal napísal:nahodou hry od UBISOFTU su celkom huste no sice ako ktore
veru tak .. ubisoft ma z velkych vydavatelstiev jednoznacne najlepsie hry

a FC2 nemusi byt zle ... viac postav ... volnost ...stylom skor Boiling Point alebo Just Cause ako FC1 ale preco nie
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Hannibal napísal:nahodou hry od UBISOFTU su celkom huste no sice ako ktore
jo hlavne ich SF :smt096
ale co uz.. mne sa od nich najviac pacil Prince of Persia The Two thrones a Prince of persia Warrior Within... hry maju dobre.. to je fakt.. no a far cry 2 uz bude podla mna lepsi pribeh ako jednotka

//
alfonz napísal:Šu-Do: Ale Ubisoft už dávno nepoužíva Starforce, takže to až taký problém nie je. No a na tie hry so Starforce už sú cracky... A myslím že urobiť lepší príbeh ako mal FC1 nie je až taký problém. :D
nepisal som ze v sucastnosti pouzivaju SF :wink:
alfonz
Light Professional
Light Professional

Šu-Do: Ale Ubisoft už dávno nepoužíva Starforce, takže to až taký problém nie je. No a na tie hry so Starforce už sú cracky... A myslím že urobiť lepší príbeh ako mal FC1 nie je až taký problém. :D

//edit: aha :oops:
Hannibal
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hannibal »

gwixt napísal:veru tak .. ubisoft ma z velkych vydavatelstiev jednoznacne najlepsie hry

a FC2 nemusi byt zle ... viac postav ... volnost ...stylom skor Boiling Point alebo Just Cause ako FC1 ale preco nie
napriklad ja od nich hravam IL-2 Strumovik a som velmi spokojny
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

http://www.farcry2-hq.com/news.htm
FarCry 2 HQ má sériu obrázkov a informácii o Dunia engine, enginu ktorý poháňa očakávané pokračovanie Far Cry. Crysis nám už ukázal čo dokáže a teraz je čas na Far Cry, aby sa začal predvádzať. Dunia je slovo z Afriky a znamená svet a presne to má hra poskytovať, rozľahlý svet, po ktorom sa budete môcť voľne pohybovať a plniť svoje úlohy.

Engine bude podporovať rozmanitý systém počasí, denné a nočné cykly a vegetáciu reagujúcu na všetko od vetra, cez guľky až po oheň. Zo zaujímavostí bude vegetácia aj rásť a po streľbe sa aj regenerovať, čo je síce nereálne ale pekný efekt. Z grafických efektov bude novinkou Advanced Indirect Lighting, kde objekty odrazom svetla vytvárajú nepriame svetlo na ďalšie objekty a zreálňujú tak farbenú škálu scenérie (napríklad na obrázku tráva odráža zelené svetlo na auto, zem má hnedý odraz). Potešia aj Realtime Dirt Effects, kde sa bude prach zachytávať na vozidlá a iných objektoch a budú sa tak adaptovať situácii. Tu ešte bude platiť, čím viac prachu na ceste, tým viac sa zapráši auto. Celé to budú dotvárať Hi Quality Textures, ktoré budú streamované a budú neustále vylepšovať kvalitu.
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
Release date: March 2008
Platform: PC, no plans for porting to consoles
Engine: Dunia Engine
kapu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kapu »

Celkem šílené ty brďo =-O To jsme fakt zvědavý, zda-li mi to pojede aspoň na medium :?

Ale tak slibujou že vylepší brutálně DX10, že jeste vůbec neví co to poradne dokáže, takze treba to do te doby poradne prozkoumají a bude to na tehle grafice slapat jak nynější DX9 gamesy :)
Napísať odpoveď