Sagittarius napísal:Veď ale hlasujú ľudia a v nominácii je päť najlepších skupín, spevákov a speváčok...
to viem , ale zoznam spevákov by mal byť zúžený podľa aktivít jednotlivcov alebo skupiny počas tohto roka...
Keď v roku 2007 skupina Elán nespravila jednu pieseň prečo by mala byť v nominácii za rok 07 ?
viď. zoznam : inekafe , lojzo , maduar , metalinda , senzus
Musím sa ale zastať Smatanovej, je to dobrá speváčka a zaslúžila si to. Nejde len o jej spev ale aj texty, hudbu, charizmu... To platí aj pre Knechtovú
Aha a mimochodom Kuly nie je spevák, on je v skupine tak sa divím prečo tam bol
schw33k napísal:to viem , ale zoznam spevákov by mal byť zúžený podľa aktivít jednotlivcov alebo skupiny počas tohto roka...
Keď v roku 2007 skupina Elán nespravila jednu pieseň prečo by mala byť v nominácii za rok 07 ?
viď. zoznam : inekafe , lojzo , maduar , metalinda , senzus
No ale myslím, že na hlasovacom lístku bola aj možnosť iný interprét...takže ľudia mali slobodnú voľbu...
schw33k napísal:jo , ale rozumieš čo mám ja na mysli , už pred hlasovaním by to mali zariadiť tak
Ale prečo by to robili keď takto na tom môžu vyhrať... biznis je biznis ...viem, že hlasov nemajú peniaze, ale myslím, že je to zvýšenie sledovanosti, keď ľudia budú pozerať Slávika, preto, či to už konečne vyhrá niekto iný ako Elán...
Fortune napísal:no Szidi neviditelna, nahrava daco? a Jana je dobra, lenze tato anketa je o hlasoch a asi nie je velmi oblubena, kedze nebola ani v prvej patke
je viditelna pre tych co ju chcu vidiet
ale ked sa nevenuje maimstreamu, tazko ju pretlacis do radii
LLucia napísal:Zle si prečítal To bola info z minulého roka
o com je? je to aktualne, co sa ti nezda. to nebolo ohlasovane oficialne, to bolo len interentove hlasovanie, cize sa uz ice neudeluju oficialne, ale noficialne este stale ano
Fortune napísal:tak asi ju vidi prilis malo ludi, toto ako bolo povedane je sutaz o popularite, kto je fandi nech jej posle hlas
ano viem, ale ako som uz spominala, ze ked zacne clovek alebo skupina tvorit podla toho co skutocne citi a je to alternativny zaner, tak tazko to dostanes do radii a do povedomia ludi, ktori bazia po popovych pesnickach. Osobne mam radsej Szidi Tobias ako nasu zlatu slavicu Zuzku Smatanovu , ale Szidi je v prvom rade herecka a az potom spevacka.