Duch na fotke

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Co si o tom myslite?

Na take veci neverim
118
64%
Na take veci neverim, ale asi zacnem
14
8%
Verim tomu
51
28%

Celkom hlasov: 183

metthal
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa metthal »

pystek napísal:Neser si do huby, ved ked tam vydis len tu siluetu tvare, a niejaky vtipkar povie ze tam vidi aj vetrovku, nohavice, a neviem co este. tak asi si tu fotku dobre neprezrel. Ja mam lcd monitor za 8 litrov, a ked som si akokolvek upravoval jas, kontrast, stmavoval, tak som tam ziadnu vetrovku nevidel. A ak neverite ze je to bez uprav, tak neverte. Mam dost inej prace ako tu stale dokola pisat to iste.
END
uz druhy krat koncis? :roll: pozri sa, tiez datum nesedi a to iste plati aj o case, Runesovi verim nielen preto lebo on tam vidi vetrovku a neviem co este, pozri sa, dal sem aj navod ako si take nieco spravit a sam nam ukazal ako mu to vyslo a myslim si ze si na ovela nizsej urovni na to aby si mi mohol napisat nech si neserem do huby, radsej sa vrat do skoly a nauc sa pisat :roll:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

pystek neda mi to reagoval som nateba v SS ale heh co natom ze mas lcd za 8 litrov ja mam lcd zadarmo od otca z roboty a jak to pekne vidim :-)
v prilohe zosvetlena tvoja fotka a obtiahnuta silueta celeho tela
pystek napísal: to s tym tvojim kamosom musite este dlhe roky popracovat na tom aby ste rozoznali skutocnu fotku od falzifikatu. Ci uz tam nieco je alebo nie, ale je to bez akichkolvek uprav. A identitu ti mozem napisat ss, ale neviem na co ti to je, lebo fora su o anonimite, ale ked na tom trvas ja s tym nemam problem
tu anonimitu som ti vysvetlil v SS ale vseci hadam chapali ze som mal na mysli v komentari ku karme napisat dovod a nick a ja s mojim kamosom no :-) veru musime :-D ale aby sme rozoznali profi falzifikat. lebo toto mas pravdu neni falzifikat toto je dost ubohy podvrh to sa ani falzifikatom neda nazvat.To uz vacsi falzifikat su peniaze z monopoly hadam tie by mi predavacka skor zobrala ako daky fotograf tuto fotku. Inak starsne sa mi lubia takyto ludia ako ty ktori nevedia priznat porazku a podobne, najradsej ma mked pridu na jeden nemenovany velky chat na SVK a zacnu tam provokovat ja sa nanich bavim a oni po 5 minutach odchadzaju z rovnakymi reakciami len su troska vulgarnejsi :-)
Prílohy
duchkn5zosvetlene.jpg
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

jaj, tak tamto som videl aj ja len mi to neprislo ako silueta tela ale skor ako nieake rozmazane cmuhy na pozadi

EDIT: ked som sa na to zahladel dokonca vidim aj dlan s prstami na jednej ruke :lol:
pystek
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pystek »

RUNNES: To by sme sa tu mohli hadat az na 100 stranach. Ale ked ti to urobi radost tak sa priznavam je to falzifikat :P. Dufam ze to si chcel pocut. Pozri 16 tomu veria, moj nazor je niekde medzi 1 a 2.
P.S. - ale tu vetrovku na tej zosvetlenej fotke aj tak nevidim :? , asi mam sitny monitor :D. A dikes za karmu, aj ked my bude na prd :aasmile1:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

normalne by som ti navrhol BAN a dost dlhy...... tema o nicom.... a klamstvo :aasmile4:
metthal
Guru wannabe
Guru wannabe

pystek napísal:RUNNES: To by sme sa tu mohli hadat az na 100 stranach. Ale ked ti to urobi radost tak sa priznavam je to falzifikat :P. Dufam ze to si chcel pocut. Pozri 16 tomu veria, moj nazor je niekde medzi 1 a 2.
P.S. - ale tu vetrovku na tej zosvetlenej fotke aj tak nevidim :? , asi mam sitny monitor :D. A dikes za karmu, aj ked my bude na prd :aasmile1:
z vetrovky su tam vidiet rukavy a dlan sa da tiez vidiet
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

wolodo napísal:normalne by som ti navrhol BAN a dost dlhy...... tema o nicom.... a klamstvo :aasmile4:
Presne tak a najlepsie LOCK nut tuto temu
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Ono ruku by som tam rozoznal aj ja. Bundu už poťažmo tiež.
Avšak proporčne to akosi nesedí. Premerajte si vzdialenosť (1), medzi dlaňou (zelený krúžok) a hlavou. Neúmerne veľká imho. Vzdialenosť, medzi hlavou a ramenami, a ich veľkosť tiež (2) sú dáko príliš veľké. je to proste príliš malá hlava na tak široké plecia a neviem rozoznať ani krk.
Nemohol by byť napr ten domnelý pruh na červenej bunde obrys hrobu v pozadí? Dajme tomu - lesklý mramorový náhrobok, od ktorého sa hentak (nie neviem si vysvetliť ako :D )odráža svetlo.
Prílohy
začína mi to pripomínať kriminálku :P
začína mi to pripomínať kriminálku :P
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh asi to zle vidis stale lebo mne ta postava uplne sedi ale ja vidim aj golier aj to ze ta bunda je asi 15 cm rozopnuta tak cca do pol hrude, a BAN by som mu urcite nedal hehe skor sa mi to lubi :-) neviem ako sa volal cesky film kde spravili studenti taky podvrh ze akoze novy obchodny dom a ked tam prislomilion ludi na otvorenie tak za plachtou nebolo nic :-) ked si zoberes aka diskusia tu bola heh mozno keby som sa ja a ostatny oponenti zapojili neskor tak tam ludia vidia seckomozne nakoniec aj samotneho jezisa :-)
Prílohy
duchkn5zosvetlene2.JPG
digo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa digo »

imho vyzera to dost realne, nikto nepomyslel ze je to duch vo vetrovke??? :D
lebo mne sa ta hlava zda byt taka cudna, taka trosku roztahana...
a keby to malo byt sposobene odrazom svetla ako hovoril jin, tak je to nemozne, to by bola privelka nahoda :?
ale na 90% je to fake :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Jáj on sedí? Jáj to je golier! :lol:
Copy that :wink:
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

mna by docela zaujimalo, ako zrobili tuto montaz, vyzera to dost dobre...
Prílohy
ghost_under_bed.jpg
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Stoporko napísal:mna by docela zaujimalo, ako zrobili tuto montaz, vyzera to dost dobre...
No to je obal k filmu, takze zobrali herecku, namaskovali ju a dali pod postel, na ktorej bola druha herecka :)
Alofok
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Alofok »

Fujha teraz nebudem spať..... Ešteže nemám dieru pod postelou

Síce na tieto veci neverím ale trošku mám strach. Idem zažať svetlo.....
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Stoporko napísal:mna by docela zaujimalo, ako zrobili tuto montaz, vyzera to dost dobre...
je to z japonskeho hororu shutter .. fejst husty film ale fejst
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja tam nič zvlášne nevidím
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Provokujuci nazov tot vsjo. Ci je to fake, nahoda, real ksicht v pozadi ci iny nahr.kamen, retus alebo cudzia fotka...to je jedno - mozne je vsetko (a nemusi o tom vediet nik), len nie duch panaJana. Ide o to aby tu kazdy nieco postol ako velmi je s toho "mudry", cize tema na pobavenie, pretoze su to dohady a pritom este raz:mohlo to byt hocico s toho co tu kto napisal, ale dokazat to jednoznacne nemoze. Ak niekto prosto "vyvodi" ze je to duch (a nie asociacia "ducha") tak Amen, prajem vela dalsich argumentacnych poz, aspon si precvicim celne svalstvo. Podla mna je to "FOTKA DO KRCMY", aspon sa zazenie nuda - to je ten magicky ucel.
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

samploom teraz myslis moj post? Ja som bol len zvedavy ako zrobili tu foto...je mi jasne ze to nebude duch... :D a neviem ci to autor tejto temy myslel seriozne alebo z donutenia, ale napisal ze je to jeho je fake...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Nie, neviem preco si myslis ze je to reakcia na Tvoj post :) . Je to len pohlad na temu celkovo, no co som napisal je trosku omeskane vzhladom na to ze uz sa to posuva niekde mimo cintorina :close:
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

myslim ze lock lebo ludia si neprecitaju celu diskusiu a budu len pridavat odkazy ze je to uzasne, ze je to zazrak a co ja viem co este.... a zacne dalsia hadka.... a kazdy treti odkaz bude len ... mal si precitat celu temu...

:lock:
Napísať odpoveď