Mobil od Orangu !!!!
-
Gizmoo
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Mobil od Orangu !!!!
Zdravim.
Sice sa dost vyznam do mobilov, hlavne ked som robil v orangu.
idem si teraz brat druhy mobil, ale neviem presne ktory tak cem
vediet ci nemate s tymito mobilmi skusenosti:
Nokia 6233
Sony Ericsson K530i
Samsung Z240
Teraz mam Samsung Z400 cize som povoden rozmyslal nad samsungom, ale neviem sa rozhodnut..
Nokia je celkom poho ked som tam robil predavali sa dobre, a tu K530i som este v ruke nemal tak len ak mi viete
poradit ktory s tychto je podla vas najlebsi budem len rad .. zatial vdaka
Sice sa dost vyznam do mobilov, hlavne ked som robil v orangu.
idem si teraz brat druhy mobil, ale neviem presne ktory tak cem
vediet ci nemate s tymito mobilmi skusenosti:
Nokia 6233
Sony Ericsson K530i
Samsung Z240
Teraz mam Samsung Z400 cize som povoden rozmyslal nad samsungom, ale neviem sa rozhodnut..
Nokia je celkom poho ked som tam robil predavali sa dobre, a tu K530i som este v ruke nemal tak len ak mi viete
poradit ktory s tychto je podla vas najlebsi budem len rad .. zatial vdaka
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
takto, ak chces taky priemerny telefon tak ti staci aj K530i alebo aj ten samsung, ale ten by som nebral kvoli veckovej konstrukcii, ktora nie je bohvieco, vsak to vies asi sam...ak ti mam poradit a si troska narocnejsi tak by som z tvojho vyberu zobral 6233(aj ked ja velmi nokie nemam rad), lebo ma QVGA display, stereo reproduktory, dobre dielenske spracovanie alebo ak by si si priplatil tak 6120i classic, ta ma uz aj symbian, ale najviac ti odporucam SE K810i, je to overena kvalita a aj na tu klavesnicu si zvyknes...tot moj nazor 
-
Gizmoo
Medium Star
Tak 6300 urcite nie lebo potrebujem 3G telefon aby som mal wolanie na dwa roky..k810 som mal ale som ho predal bo bol welky na moj wkus..
A newiem mne sa samsungy pozdawaju bo som spokojny s mojim.. A ta nokia ked som ja robil mala chybny softwer, preto sa pred rokom welmi nepredawala a koli tomu ju dali teraz za taky lacny peniaz..este musim zistit ci tam je nowy software ..ale zatim asi ten SE .. Pockam par tydnow ci nedaju dake nowe..
A newiem mne sa samsungy pozdawaju bo som spokojny s mojim.. A ta nokia ked som ja robil mala chybny softwer, preto sa pred rokom welmi nepredawala a koli tomu ju dali teraz za taky lacny peniaz..este musim zistit ci tam je nowy software ..ale zatim asi ten SE .. Pockam par tydnow ci nedaju dake nowe..
Noo to sa pri Nokiach stava, ze prva varka telefonov ma vacsinou chybny softver a treba sa s tym srat, vid brachova 6300, ktoru mal jednu z prvych a furt zamrza, blbne a uz ho bol raz dat reklamovat...Ja by som asi zobral 6233, kedze ten display ma uz standartne rozlisenie a je to taka nokiovska manazerska klasika, novsie telefony Nokia sa mi az tak nepacia a horsi sa u nich spolahlivost...k tomu SE, sam mam K610i, co je okrem radia a ineho dizajnu vpodstate rovnaky phone a som s nim spokojny a jedine co mi vadi je ten display, inak je to vynikajuci spolahlivy mobil, i fotak ma lepsi ako 6233Gizmoo napísal:Tak 6300 urcite nie lebo potrebujem 3G telefon aby som mal wolanie na dwa roky..k810 som mal ale som ho predal bo bol welky na moj wkus..
Moj Verdik: Ak ti az tak nezalezi na displayi ber SE, budes urcite spokojny po stranke softverovej i hardverovej a o spolahlivosti a dostupnosti multimedialneho obsahu uz ani nehovorim.
-
Gizmoo
Medium Star
hmm ja len ze co podla teba znamena "skor pre dospelych" ????cor3 napísal:SE - Skôr také dobre funkcie, a viac vymoženosti
Nokia - Niečo podobne ale skôr také pre dospelých, ale take firemne.. tak nejak.
ze co je podla teba dospelii ze kolko rokov alebo co?? ..
a podla mna ma klasicke funkcie, lebo som mal predtym 6280 cize
funkciovo rovnake.. jedine mi tam chyba zabudovany filereader office
a acrobat suborov co maju samsungy .. uvidiem este ..
to violator: vyklapacky su pomerne kazove ale skor nokie a SE ..
samsungy maju najkvalitnejsiu konstrukciu lebo vacsina samsungov su
vysuvacka alebo vyklapacky cize v tom by nebol problem ..
Nazdar. Ja by som si zobral na tvojom mieste ten Sony Ericsson K530i. V porovnani s Nokiou 6300 sa da na ericsson stiahnut dost vela programov, tem, hier, aplikacii. Dokonca mas k nemu aj USB kabel, 256 MB kartu, HF. A aj cena na pausal je priatelna. Samsung by som velmi neodporucal, kvoli tomu ze je to vyklapacka. Ale ved tebe to je jedno, mas zaruku 2 roky.