Flákáte / flákali jste školu ? :)
kedysi som mal vzornu dochadzku no na strednej 3. a 4. rocnik to slo dole vodou, ale to uz som mal vybudovanu reputaciu cloveka co sa neflaka a nevyhybal som sa chvalne pisomkam a tiez nezdrhaval moc casto, takze pohodicka. inac prospech bol bez problemov, pvd mi vzdy pokazila jedna znamka, ale tak celkom slusne, na to ze som sa prakticky celu strednu nic neucil (okrem matury). ach, to boli casy...
Re: Flákáte / flákali jste školu ? :)
nemohol som, otca som mal riaditelahalfend napísal:Tak co ?... Ked ste boli na stredni, psali jste si sami omluvenky ci nejake jine finty ? A dostali jste se na vysku bez problemu ?
flakat? kdezeee.. ani kus neopakujem rocnik
/edit co sa tyka ulievania sa tak ani velmi nie.. len sa mi nechce ucit
uz ket sa ulievam tak poctivo normalne doktor.. ziadne tlacenie papierov..
ale nasa skola je taka pri**** ze 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania na fleku.. 5krat som trocha neskor prisiel na prvu hodinu 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania
..
/edit co sa tyka ulievania sa tak ani velmi nie.. len sa mi nechce ucit
uz ket sa ulievam tak poctivo normalne doktor.. ziadne tlacenie papierov..
ale nasa skola je taka pri**** ze 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania na fleku.. 5krat som trocha neskor prisiel na prvu hodinu 5 neospravedlnenych hodin 2 zo spravania
pametam sa ze ked som chodil na zakladku par mozno 2, 3 krat som zasimuloval ze mi je zle - lebo sa mi nechcelo ist do skoly, na zakladke som bol "z tych lepsich" . Co sa strednej tyka, tam som nepocitoval potrebu sa flakat i ked od tretiaku to bolo z ucenim uz horsie
(parties, alkohol, atd, vsak pozname) , takze nie neblicoval som
sak aj je zakazane. Ide o tvoju sikovnost ako vies "v pripade potreby" ojekabatit system tak, aby nik neutrpel (tvoje vedomosti, dochadzka, svedomie..). Ked niekto kasle na skolu celkovo tak to neuznavam ani Ja OMG. Je lepsie sa tomu vyhnut poctivostou to je jasne, ale nikdy Ta nelakalo nieco, co sa odohravalo v tom case mimo skoly (alebo si mohol vyuzit), a Ty si mal mat vyucovanie ?? Skola je velka priorita ale niekedy do toho nieco "skoci" (vylet,rande..blabla), zazijes nieco pre Teba velmi dolezite a nelutujes to..(doucis sa v klude, "dozenies" absenciu). Normalna vec...E499.3056 napísal:Nesuhlasim s tymto... blicovanie by som zakazal
Skolu flákam ked sa mi ce pravidelne,niekedy sú to problemy ako "pani profesorka,strasne ma bolí hlava,na internate som mal horucku 37.8" a jede sa domov
niekedy to funguje takto,alebo nejak tak,ze poviem vychovávatelovi na internáte,ze mi je zle,prídem domov a mame poviem,ze ma pustil domov vychovávatel,ze mi bolo zle
a potom na druhý den lekárka a tyzden bez skoly

no pokial si spominam, nejako moc som neflakal skolu, mozno na zakladke som niekedy mama povedal, ze mi je zle(inak aj mi bolo zle, ale to asi z toho, ze sme mali pisomku
)...
ale teraz na gympli je zo mna "svedomity student"
napriklad moj spoluziak chodi so mnou aj do jazykovky a furt vymeskava hodiny, no a na co je to dobre? plati 4000 SK za polrok, dostava tam same patky a este aj nechodi na hodiny?
akoze takych ludi nepochopim 
ale teraz na gympli je zo mna "svedomity student"
napriklad moj spoluziak chodi so mnou aj do jazykovky a furt vymeskava hodiny, no a na co je to dobre? plati 4000 SK za polrok, dostava tam same patky a este aj nechodi na hodiny?
caw digo... no ja tiez takich ludi nepochopim... vies mozno vymeskava hodiny preto lebo ma blbu ucitelku... a stale toho chalana len napomina iba yzato ze ho spoluziak stupil na nohu.... a 4000SK jeho rodiacia platia... ale ked je nuteny... a mozno (asi ano) si sikovny ale memoze byt kazdy ako ti ne digo?? mozno ked sa raz stretneme ti vysvetlim

dakujem pekne za radu zmija31zmija31 napísal:caw digo... no ja tiez takich ludi nepochopim... vies mozno vymeskava hodiny preto lebo ma blbu ucitelku... a stale toho chalana len napomina iba yzato ze ho spoluziak stupil na nohu.... a 4000SK jeho rodiacia platia... ale ked je nuteny... a mozno (asi ano) si sikovny ale memoze byt kazdy ako ti ne digo?? mozno ked sa raz stretneme ti vysvetlim![]()
![]()