sutazne urcite nie. to este vela vody pretecie, kym by som na to mal. no mozno skusim buduci rok medzi neregistrovanymi teraz len tak rekreacne ako hobby a forma relaxu
turtlak69 napísal:sutazne urcite nie. to este vela vody pretecie, kym by som na to mal. no mozno skusim buduci rok medzi neregistrovanymi teraz len tak rekreacne ako hobby a forma relaxu
tak potom držím palce.. je to jeden z najúžastnejších športov.. dnes som bol na vašom klube len tak kuknúť.. konečne som sa cítil ako doma po dlhom čase. silne uvažujem že len tak rekreačne sa k tomu vrátim
dakujem ak mas cas, tak sa k tomu kludne vrat. pre mna je to najlepsia forma relaxu.
btw aky klub spominas? bratislavsky inter? z tohto som nejako mimo...
turtlak69 napísal:dakujem :)btw aky klub spominas? bratislavsky inter?
ja som z Lučeneca takže náš.. boha ono sa to teraz premenovalo.. pred tým to bol TSK Pelikán.. a teaz to je Tanečné centrum lučenec sa mi zdá.. ale ja som posledný rok svojej "kariery" tancoval za trenčín
takze vas klub si myslel. lebo v prispevku stoji, ze "bol som kuknut vas klub" alebo tak. tak som cumel ako puk, ze preco by si sa trepal do ineho mesta kukat dancerov z ineho klubu hned je to jasnejsie no myslim, ze nejako sme uz mimo temu a tymto by som chcel nas sukromny "chat" ukoncit a nechat priestor aj ostatnym, ktori chcu k danej teme nieco povedat. samozrejme moznost PM tu stale je
p4ra napísal:Co je na POGO tanecne? Ved je to pi*ov***, kde sa o seba hadzete, ako banda neandertalcov.
čo ja viem .. tak niekedy je to ok.. treba zo seba vybiť .. nieviem ako by som to nazval.. nie energiu alebo zlost ale také niečo iné v tebe.. neviem to definovať
pogo vyslovene neznasam. ked banda spitych ludi zacne sacat vsetkych okolo, tak ma ide rozdrapit od jedu. posledny koncert som si uzival tak, ze som sluzil ako mantinel pre pogujucich a drzal ich od tych, ktori nemali potrebu skakat. namakal som sa pri tom ako kon (kedze s mojou musiou vahou to je nie je take jednoduche)
Pogo je v pohode, na koncerte kde sa to očakáva a je to tam jasné a predvídateľné. Komu sa nepáči, nech tam nejde, alebo nech sa drží viac vzadu trebárs.
Ako "tanec" by som to nenazval a ludia co to tu pisu to myslia s nadsazkou a tak trocha ako zart tak sa necertite.
ja sa vobec necertim na nich, ale skor na nulovu disciplinu na minulom koncerte jasne, ze sa to da ocakavat. je to normalne. ale ked niekto sace aj tych, co o to nemaju zaujem a dokonca jedno dievca kvoli tomu padlo na zem, tak to ma fakt dost nastvalo. tiez jeden typek uz aj ked chodil, tak sacal do vsetkych. pogo s mierou nie je problem, ale obcas sa to podoba skor na zvieraciu ruju. tiez by si mal kazdy pogujuci uvedomit, ze ti co poguju nie su sami a brat trosku ohlad aj na druhych by nebolo zle. hlavne ked je maly podnik a nepogujuci sa nemaju kam "upratat". takze nejde ani tak o pogo ako o disciplinu pri nom, na ktoru sa casto zabuda