Lepsie by bolo sa pytat co je horsie, anarchisticky stat alebo NS stat?Dieg0 napísal:Okej tak ked chces tak si to vezmime z druhej strany.Co je pre nas stat vacsie zlo?
A odpoved je anarchisticky stat.
ja tiez poznam dost blackacov co pocuva NSBM...a aj ti co to neuznavaju tak pocuvaju take kapely uz len kvoli hudbe a nie ideologii, a nepoznam jedineho blackaca co NS opovrhuje...vacsinou je to take neutralne...axXis napísal:Vacsina tych slovenskych....NSBM existuje a nemyslim si, ze v zanedbatelnej mierke. Vacsina vychodnych kapiel je NS az to nieje pravda. S tym nic nenarobis.
A blackaci, ktorych poznam ja su NS. Tak pseudo, ale su.
-Kali,viem,ze si to sem daval...tak a teraz zacnem..kali520 napísal:A jak to mam vediet? Ale urcite sa dovtipi ze ked dnes zmlati jedneho a zajtra druheho a pozajtra tretieho a po tyzdni tyto cigani budu znova zdravi a budu robit neplechu aj tak.
Ale mozne riesenie by bolo toto http://www.nsinfo.org/index.php?option= ... 5&Itemid=1 (inak ten clanok som sem uz daval)
...nezda sa ti to trochu prehnane?...Vedia, že kým neonacista dá jednu facku, cigáni zatial zabijú a porania pár desiatok ludí,casto kvôli takým "potrebným" veciam
a esteZacnem priamo. Je nacase opustit; image skinheada 90-tych rokov. Co tým myslím? Nejde ani o oblecenie, pocúvanie našej hudby a už vonkoncom nie o zmenu našich cielov.
a skusim to este takto...nezda sa vam,ze si "trosku"protirecia?...vyprovokuje nejakú nezmyselnú bitku nepatrí medzi nás.
-to je asi vsetko z mojej strany na tuto stranku a teda aj na nazory nachadzajuce sa v nej..ANI VY NEZAOSTÁVAJTE ZA SVOJIMI KAMARÁTMI!
NAPÁDAJTE MANTÁCKU ŠPINU NA KAŽDOM KROKU!
DAJTE IM POCÍTIŤ, VAŠE MESTO PATRÍ VÁM!
Hodnotenie akcie:
Naèasovanie: 100%
Prevedenie: 100%
Nepriate¾ské straty: 40-50%
Vlastné straty: 0%
Celkové hodnotenie: výborné
A ma niekto pravo zmlatit niekoho za to ze ma bomberu a holu hlavu?Dieg0 napísal:ma niekto pravo mlatit ma len kvoli tomu ze mam dlhe vlasy?
ale da sa vytvorit obraz o tom aki ludia taketo "ciele, postoje a nazorY" podporuju...kali520 napísal:PS uprimne je mi u riti kolko antifakov zmlati skinhead a kolko skinheadov zmalit antifak, pre mna su dvolezite ciele, postoje a nazori daneho hnutia. To ze to neikto praktizuje poulicnymi bitkami neznamena, ze to podporuje hlavna myslienka.
Neskacu do vas NS ale skinheadi. (vacsinou ti 'zaostalejsi')Dieg0 napísal:(preco imho do nas skacu aj poje**** NS)
To urciteDieg0 napísal:Este ohladom toho NS + Metal.Pokial viem tak pravy metal bol zalozeny na tom ze su ludia su silny odporcovia rasovej nenavisti
Antifa sa stotoznuje s anarchistickou spolocnostou, a to je dost velky nezmysel. Antifa neni ziadna opozicia.axxis napísal:Ak je opozicia k NS nezmysel tak potom samotna myslienka fasizmu tiez.
Hej?A to si kde čítal?Chodievaj častejšie von, ono zistíš, že nie všetko je pravda čo sa píše na netekali520 napísal:Dieg0, take koncerty su vacsionou plne ozratych a nafetovanych pankacov.
heh ale ket do mna skacu pravidelne to je v pohode ku*vy jedne skarede.. a co ja som dajaky sfetovany punker? oni nedokazu rozoznat styl? to az tak chlascu ze pre chlast ani nevidia abo co? jasne ze skacu do metlakov.. do hocikoho kto ma dakus dlhsie vlasy...kali520 napísal:Dieg0, take koncerty su vacsionou plne ozratych a nafetovanych pankacov. To ze sa nebranili bolo sposobene asi tym ze vacsina bola pod vplivom omamnych latok a nebola schopna sa branit. Ine vysvetlenie ma nenapada. Lebo ak pride 5 nackov na punkersky koncert a vsetci sa divaju ako 5 nackov zmalati jedneho tipasa a nic s tym nerobia mohlo byt sposobne tym ze ti nackovia museli byt ozbrojeny minimalne strelnymi zbranami (co pochybujem) alebo punkery boli tak na sracky ze sami ani nevedeli ze tam nejaky nackovia su.
Antifa sa stotoznuje s anarchistickou spolocnostou, a to je dost velky nezmysel. Antifa neni ziadna opozicia.