malý našiel pištoľ, nevedel čo so sebou, chcel zamachriť. háá, ja budem ale frajer ked ma ucitelka bude obskakovat a bat sa ma-si pomyslel-a baby ma budu zrat lebo som macher co má pištoľ. sam nevedel, čo si z toho narobí.
lokalny extrem, anomalia nic viac... keby to robilo 5 deti z desiatich raz do roka nepoviem, ale povedzme si pravdu ze na slovensku sa nasiel uz aj nasilnik krav a tiez ho media rozmazali...
LOL joxxo, toto je uz vela... 9 rocny a nevie naco je zbran? Staci si zapnut TV, prepnut na akykolvek program, ci rano poobede alebo v noci, uvidis nasilie a zbrane. Neze by som bol nejaky streleny, ja som iba poznamenal
imho: podla mna slo o romskeho spoluobcana kedze ten pistol nasiel medzi smetim / nikoho som tymto nechcel urazit!
den333 napísal:niektory ludia fakt niesu normalny....mna zarazilo aj ta sprava ze matka zapalila dceru ked sedela pred compom a potom si podrezala zili
To sa stalo v SL, ta matka bola potom na psychiatrii, neviem kedy ju pustili, ale asi pred dvoma az troma tyzdnami vyskocila z balkona
uz neni normalne co sa tu deje
Necro napísal:To sa stalo v SL, ta matka bola potom na psychiatrii, neviem kedy ju pustili, ale asi pred dvoma az troma tyzdnami vyskocila z balkona
uz neni normalne co sa tu deje
Vsetko je zrkladom tej nasej super ultra modernej doby. Ludia maju len viac a viac problemov, depresii a potom to prerasta do hlbsich dusevnych problemov...no a tu mame vysledok.