Kuriozny problem s napalenim hudby
Kuriozny problem s napalenim hudby
Zdravim vsetkych.
Minule som si vypaloval CD s hudbou, pricom zdrojom boli klasicke mp3-jky, Vsetko bezalo ok, az kym sa napalovacka nedostala k jednej skladbe, kde zrazu spadol napalovaci zasobnik na 0%(napaloval som to normalne cez NERO) a cely proces napalovania sa akboy strasne spomalil. Kedze som do toho nechcel babrat, nechal som to tak a asi po dvoch min. sa to znova dalo do pohybu a na koniec mi napisalo, ze zapis sa skoncil uspesne. Vypalene CD sice bolo potom normalne prehratelne, ale ked prislo na skladbu, pri ktorej blblo aj NERO, pesnicka tam nebola. Resp. bola -track sa tam nachadzal, ibaze z reprakov nevysiel ziaden zvuk. Inak bolo cele CD v poriadku.
Skusal som to na niekolko typov CD-vratane prepisovatelneho, ale iba co som znicil zopar cistych CD-ciek, stale rovnaky problem. Ta mp3 urcite nie je nijako chranena, to viem iste. Skusal som aj tak, ze som tu jedinu problemovu skladbu napalil samotnu na ciste cd a isla normalne, ale ked som ju vlozil do albumu, stale tam bolo len ticho.
Nestretol sa niekto z vas s niecim takym? Budem vam velmi vdacny za rady.
Minule som si vypaloval CD s hudbou, pricom zdrojom boli klasicke mp3-jky, Vsetko bezalo ok, az kym sa napalovacka nedostala k jednej skladbe, kde zrazu spadol napalovaci zasobnik na 0%(napaloval som to normalne cez NERO) a cely proces napalovania sa akboy strasne spomalil. Kedze som do toho nechcel babrat, nechal som to tak a asi po dvoch min. sa to znova dalo do pohybu a na koniec mi napisalo, ze zapis sa skoncil uspesne. Vypalene CD sice bolo potom normalne prehratelne, ale ked prislo na skladbu, pri ktorej blblo aj NERO, pesnicka tam nebola. Resp. bola -track sa tam nachadzal, ibaze z reprakov nevysiel ziaden zvuk. Inak bolo cele CD v poriadku.
Skusal som to na niekolko typov CD-vratane prepisovatelneho, ale iba co som znicil zopar cistych CD-ciek, stale rovnaky problem. Ta mp3 urcite nie je nijako chranena, to viem iste. Skusal som aj tak, ze som tu jedinu problemovu skladbu napalil samotnu na ciste cd a isla normalne, ale ked som ju vlozil do albumu, stale tam bolo len ticho.
Nestretol sa niekto z vas s niecim takym? Budem vam velmi vdacny za rady.
No ale však písal, že keď napálil tú mp3 - ku samostatne, tak mu išla...takže v tom, čo si opisoval ty, to nebude...turtlak69 napísal:nemoze to byt aj nazvom pesnicky? naprikald nejake znaky, s ktorymi si nevie poradit? alebo mozno je tam pouzity nejaky iny kodek ako klasicky lame a nero nevie co s tym ma robit
Skontroloval som to, frekvenciu to ma standardnu, bitrate 128 KB/s, chanena nie je, neviem , v som to môze byt.chrono napísal:Skontroluj, akú frekvenciu má tá mp3 (či má klasických 44100Hz).
Ak má inú frekvenciu, musí sa to prepočítavať a počítač to nemusí stihnúť (vlastne by to stihnúť mal, ale nič iné mi nenapadá).
presne tak, to akoby clovek uz nemal pravo na omyl. Ze ide o kilobity musi byt kazdemu jasne. Este jedna vec, zbatocne nespamujte, piste sem, len ak mate navrh na nejake riesenie, budem vam za neho vdacny.Dieg0 napísal:Zase si dakto chcel splhnut o prispevok viac vsak Toy?Jasne ze nevedel iba napisat kilobity a tak napisal namiesto kilobitov kilobajty.Mylit sa moze kazdy