Kuriozny problem s napalenim hudby

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
vojtk
Medium Star
Medium Star

Kuriozny problem s napalenim hudby

Príspevok od používateľa vojtk »

Zdravim vsetkych.

Minule som si vypaloval CD s hudbou, pricom zdrojom boli klasicke mp3-jky, Vsetko bezalo ok, az kym sa napalovacka nedostala k jednej skladbe, kde zrazu spadol napalovaci zasobnik na 0%(napaloval som to normalne cez NERO) a cely proces napalovania sa akboy strasne spomalil. Kedze som do toho nechcel babrat, nechal som to tak a asi po dvoch min. sa to znova dalo do pohybu a na koniec mi napisalo, ze zapis sa skoncil uspesne. Vypalene CD sice bolo potom normalne prehratelne, ale ked prislo na skladbu, pri ktorej blblo aj NERO, pesnicka tam nebola. Resp. bola -track sa tam nachadzal, ibaze z reprakov nevysiel ziaden zvuk. Inak bolo cele CD v poriadku.

Skusal som to na niekolko typov CD-vratane prepisovatelneho, ale iba co som znicil zopar cistych CD-ciek, stale rovnaky problem. Ta mp3 urcite nie je nijako chranena, to viem iste. Skusal som aj tak, ze som tu jedinu problemovu skladbu napalil samotnu na ciste cd a isla normalne, ale ked som ju vlozil do albumu, stale tam bolo len ticho.

Nestretol sa niekto z vas s niecim takym? Budem vam velmi vdacny za rady.
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

Skontroluj, akú frekvenciu má tá mp3 (či má klasických 44100Hz).
Ak má inú frekvenciu, musí sa to prepočítavať a počítač to nemusí stihnúť (vlastne by to stihnúť mal, ale nič iné mi nenapadá). ;)
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nemoze to byt aj nazvom pesnicky? naprikald nejake znaky, s ktorymi si nevie poradit? alebo mozno je tam pouzity nejaky iny kodek ako klasicky lame a nero nevie co s tym ma robit
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

turtlak69 napísal:nemoze to byt aj nazvom pesnicky? naprikald nejake znaky, s ktorymi si nevie poradit? alebo mozno je tam pouzity nejaky iny kodek ako klasicky lame a nero nevie co s tym ma robit
No ale však písal, že keď napálil tú mp3 - ku samostatne, tak mu išla...takže v tom, čo si opisoval ty, to nebude...
vojtk
Medium Star
Medium Star

chrono napísal:Skontroluj, akú frekvenciu má tá mp3 (či má klasických 44100Hz).
Ak má inú frekvenciu, musí sa to prepočítavať a počítač to nemusí stihnúť (vlastne by to stihnúť mal, ale nič iné mi nenapadá). ;)
Skontroloval som to, frekvenciu to ma standardnu, bitrate 128 KB/s, chanena nie je, neviem , v som to môze byt.
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

vojtk napísal:Skontroloval som to, frekvenciu to ma standardnu, bitrate 128 KB/s, chanena nie je, neviem , v som to môze byt.
to musi byt riadne velka mp3ojka ked ma bitrate 128KB/sec
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Zase si dakto chcel splhnut o prispevok viac vsak Toy?Jasne ze nevedel iba napisat kilobity a tak napisal namiesto kilobitov kilobajty.Mylit sa moze kazdy
vojtk
Medium Star
Medium Star

Dieg0 napísal:Zase si dakto chcel splhnut o prispevok viac vsak Toy?Jasne ze nevedel iba napisat kilobity a tak napisal namiesto kilobitov kilobajty.Mylit sa moze kazdy
presne tak, to akoby clovek uz nemal pravo na omyl. Ze ide o kilobity musi byt kazdemu jasne. Este jedna vec, zbatocne nespamujte, piste sem, len ak mate navrh na nejake riesenie, budem vam za neho vdacny.
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Tak to skonvertuj na wav a tak napáľ.
xaxaxa
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa xaxaxa »

ano, sprav si ju do wav, potom naspat do mp3 - pouzi spravne frekvencie, daj je jednoduchy nazov. si si 100% isty ze nie je kodovana?
vojtk
Medium Star
Medium Star

Tak vyriesil som to, diky za vsetky rady, nakoniec pomohla zmena na wav a kompletne "prestavanie" zvuk suboru. K+ posielam chromo-vi a xaxaxa -ovi, kedze ich rady mi nakoniec pomohli.
Napísať odpoveď