NHL (aktualne)

O športe...
Peky05
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Schelmy:podla mna kvoli tomu ze lebo sa to hralo v Londyne a ne v Amerike ale vsak NHL mozes pozerat na Galaxie sport a Sport 1
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

mirak2 napísal:tak taku kok**** som fakt davno necital :D to bolo dost detinske od toho stareho loosera, vlietnut mu pod nohy prave vo chvili ked spracuval puk (preto mal hlavu dole)
Tak to je dobrá kravina napísaná v tom článku :x veď od Haška to bol jednoznačný likvidačný zákrok...A Hašek sa potom vyhováral na to, že išiel po puku :?
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

sorry booooys prihravka spracovana, puk odstreleny, sorrry gabby head up next time :lol: :lol:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

hasek robil co musel a skratka Gabi mal smolu lebo mal hlavu sklonenu ..keby sa dival pred seba tak ho preskoci ...nuz hlavne ze su seci zdravi aj Gabi :lol:
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

Haskov zamer nebolo Gaborika zlikvidovat ale udrzat si ciste konto kedze do konca zapasu ostavalo nieco okolo dvoch minut a Detroit vyhraval 4 : 0... Bol to riadne tvrdy stret..to hej..ale vyzeralo to efektne :D
...a ak sa nemylim kedze sa Hasek dotkol puku ako prvy tak vyluceny byt nemal....
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Ked sa dotknem najskor puku a potom ti prejdem pukovnicou po zuboch tak tiez nebudem vyluceny? :roll:
heinrich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa heinrich »

akurat pozeram Wild - Blue Jackets a uz som videl zakroky podobneho ale nie takeho drastickeho charakteru 2 alebo 3 krat...v podani hracov a nie brankara...a ani raz nebol dotycny hrac vyluceny kedze sa dotkol najsamprv puku. Ak ma byt na kazdeho rovnaky meter tak Haska vylucit nemal....
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

aj neumyselny faul je faul, raz sa mi stalo ze som sa jednou rukou natahoval za loptou a priletel protihrac nadvihol mi hokejku, hokejka vyletela a trafil som ineho protihraca do tvare..dostal som 2 minuty...
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mirak2: To co ty opisujes je jasny faul, predpokladam, ze pises o hokejbale, ktory hravas. Nastuduj si preto pravidla, pretoze podla nich je hrac zodpovedny za svoju hokejku a hoci ti hokejku nadvihol super a ty si niekoho nou udrel alebo zranil, tak je to podla pravidiel faul a preto si bol pravom vyluceny.
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Pise snad mirak o tom, ze ten faul dostal nepravom? :) On vysvetluje Heinrichovi preco dostal Hasek 2 minuty a ze nic ako neumyselny faul neexistuje, podobne ako kravina typu "prvy zasiahol puk"
Majko666
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Majko666 »

!GO SENS GO! :smt039 :smt009

EDIT: Chcel by som sa spytat aj ked je to mozno este skoro koho tipujete na tohtoreocneho vitaza Stanley Cupu?
Ja somozrejme Ottawu Senators :hokej1: :aasmile29:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Exemplarny trest pre Simona. Tak to ma byt.

http://hokej.idnes.cz/hokejovy-rvac-dos ... 44_nhl_ber

Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Ty vole tak to je pekny hajzel, ja kukam to video uz asi 10 raz, a pozeram, ze zaco dostal taky trest...az potom som si vsimol jak mu dupol po nohe...preboha, co takyto hraci robia v NHL mi povedzte....
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Drago napísal:Ty vole tak to je pekny hajzel, ja kukam to video uz asi 10 raz, a pozeram, ze zaco dostal taky trest...az potom som si vsimol jak mu dupol po nohe...preboha, co takyto hraci robia v NHL mi povedzte....
cii voooooooole tak keby mne tooto zrobil , tak si uz vzivote nezahra a aj kripelkaru by som mu kupil. takychto hajzlov neznasam , kurnik ved toto nema zo sportom nic spolocne. ja by som mu zakazal hrat ked sa nevie ovladat kreten
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

ked hovorite ze to co urobil Hasek nebol faul tak teraz mozme vsetci robit suchacky a skopavat hracov ? :)
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Drago napísal:Ty vole tak to je pekny hajzel, ja kukam to video uz asi 10 raz, a pozeram, ze zaco dostal taky trest...az potom som si vsimol jak mu dupol po nohe...preboha, co takyto hraci robia v NHL mi povedzte....
Hej holým faktom zostava, že Chris Simon je proste nepoučiteľný a zákerný človek, ktorý si neuvedomuje čo svojim konaním môže urobiť. Ten trest je dosť slaby ak si zoberiem, že na konci minulej sezony knockoutoval doslova a do písmena Ryana Hollwega zásahom hokejky do tvare, jedine štastie Hollwega bolo že ho trafil do brady a nie do krku, tam dostal tiež nejaký ten trest - a to ma udivuje, že ani nie po roku mu opäť prasknú nervy a zase mu preplo v hlave - síce si to odniesla len noha, ale kebyže tam nebol rozhodca tak mohlo to aj inak skončíť :wink:

Jedine vysvetlenie, prečo ešte vedenie Islanders zamestnáva tohto hráča je to, že trener je pôvodom indian ako Simon a ten si ho tam drží. Ja by sm však privítal rázne riešenie zo strany vedenia klubu ako to urobili napríklad vo Philadelphii, kde vyhodili Jessea Boulericea :wink:

btw. súboj Hollweg vs Simon - ak sa to subojom nazvať dá:

belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

neska v noci Minesota-Rangers 6:3....Gaborik 5 golov...neuveritelne...hadam sa uz rozbehol :lol:
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

belo15 napísal:neska v noci Minesota-Rangers 6:3....Gaborik 5 golov...neuveritelne...hadam sa uz rozbehol :lol:
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... al-rangers vsimajte tu statistiku, ze naposledy sa taketo volaco stalo pred 11 rokmi :) mohol by takto chlapec hrat aj dalej
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

skoro som spadol zo stolicky..
Naposledy päťgólovú métu v jednom zápase dosiahol v decembri 1996 Sergej Fiodorov, jeden z jeho gólov však padol v predĺžení. V riadnom hracom čase sa to naposledy podarilo v marci 2006 legendárnemu Mariovi Lemieuxovi.
nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

mirak ja som nasiel ze lemiux dal 5 golov v riadnom hracom case 9 mesiacov pred tym ako dal fiodorov (1996) takze nie v 2006 ale 1996 alebo aj 1995 teoreticky
Napísať odpoveď