NHL (aktualne)
Tak to je dobrá kravina napísaná v tom článkumirak2 napísal:tak taku kok**** som fakt davno necitalto bolo dost detinske od toho stareho loosera, vlietnut mu pod nohy prave vo chvili ked spracuval puk (preto mal hlavu dole)
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mirak2: To co ty opisujes je jasny faul, predpokladam, ze pises o hokejbale, ktory hravas. Nastuduj si preto pravidla, pretoze podla nich je hrac zodpovedny za svoju hokejku a hoci ti hokejku nadvihol super a ty si niekoho nou udrel alebo zranil, tak je to podla pravidiel faul a preto si bol pravom vyluceny.
cii voooooooole tak keby mne tooto zrobil , tak si uz vzivote nezahra a aj kripelkaru by som mu kupil. takychto hajzlov neznasam , kurnik ved toto nema zo sportom nic spolocne. ja by som mu zakazal hrat ked sa nevie ovladat kretenDrago napísal:Ty vole tak to je pekny hajzel, ja kukam to video uz asi 10 raz, a pozeram, ze zaco dostal taky trest...az potom som si vsimol jak mu dupol po nohe...preboha, co takyto hraci robia v NHL mi povedzte....
správa
Hej holým faktom zostava, že Chris Simon je proste nepoučiteľný a zákerný človek, ktorý si neuvedomuje čo svojim konaním môže urobiť. Ten trest je dosť slaby ak si zoberiem, že na konci minulej sezony knockoutoval doslova a do písmena Ryana Hollwega zásahom hokejky do tvare, jedine štastie Hollwega bolo že ho trafil do brady a nie do krku, tam dostal tiež nejaký ten trest - a to ma udivuje, že ani nie po roku mu opäť prasknú nervy a zase mu preplo v hlave - síce si to odniesla len noha, ale kebyže tam nebol rozhodca tak mohlo to aj inak skončíťDrago napísal:Ty vole tak to je pekny hajzel, ja kukam to video uz asi 10 raz, a pozeram, ze zaco dostal taky trest...az potom som si vsimol jak mu dupol po nohe...preboha, co takyto hraci robia v NHL mi povedzte....
Jedine vysvetlenie, prečo ešte vedenie Islanders zamestnáva tohto hráča je to, že trener je pôvodom indian ako Simon a ten si ho tam drží. Ja by sm však privítal rázne riešenie zo strany vedenia klubu ako to urobili napríklad vo Philadelphii, kde vyhodili Jessea Boulericea
btw. súboj Hollweg vs Simon - ak sa to subojom nazvať dá:
http://www.sport.aktuality.sk/hokej/nhl ... al-rangers vsimajte tu statistiku, ze naposledy sa taketo volaco stalo pred 11 rokmibelo15 napísal:neska v noci Minesota-Rangers 6:3....Gaborik 5 golov...neuveritelne...hadam sa uz rozbehol
-
nejakymarko
Addict