F.A. Premier league

O športe...
spike97
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spike97 »

IZZi-BA napísal:chybali rooney ronaldo scholes zakladne kamene united a bolo tam plno zmien to je moj nazor
hmm..tak potom to bolo asi tím!len škoda že som to nevedel vtedy ked som ich podával!
Ale podla mňa Manu,má taký kader aby aj pri nepritomnosti niekolkých hračov,by vedeli vyhrávať,lenže teraz sa to nestalo!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

IZZi-BA napísal:chybali rooney ronaldo scholes zakladne kamene united a bolo tam plno zmien to je moj nazor
ja len aby sa nepovedalo, gunners hrali tiez prakticky s beckom :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

IZZi-BA: Musim suhlasit s kolegom vyssie. Manchester ma take muzstvo, ze proti Boltonu tam musia zvitazit aj mladici, takze vyradenie troch ci styroch hracov zo zostavy nemoze robit problem. Ved pripravka Machestru by v pohode rozbila Zilinu :D

Ak niekto videl zapas Liverpoolu, tak druhy ci treti gol bol po krasnej akcii.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

spike97 napísal:Videl niekto zápas Bolton:ManU??
Ja si neviem predstaviť,prečo nevedeli od 11 minuty pretočiť zápas.
pretocit ,mhm
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

l0f4s3 napísal:pretocit ,mhm
jooj..pretočiť,alebo otočiť...skoro to isté! :D
Donald_
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Donald_ »

chlapci neviete nejaku stranku kde by som mohol kukat priame prenosy bud LM alebo anglicku ligu cez net????
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Donald_ napísal:chlapci neviete nejaku stranku kde by som mohol kukat priame prenosy bud LM alebo anglicku ligu cez net????
ja poznam
napisem potom ss
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

MAnchester vcera vyhral 2:0 nad Fulhamom a obidva goly dal C.Ronaldo podla mna je vo skvelej forme
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Liverpool prva prehra v sezone s Readingom.

Vykon liverpoolu nic moc (ako byva zvykom vonku), ale co som naozaj nechapal boli tie tupe striedania co robil Benitez.

Najprv da dole Gerarda, nie ze by hral nejak vynikajuco ale ostatny boli tiez chaby a kapitana striedat v zapase ked muzstvo prehrava je naozaj nelogicke (keby hral nejak zle nic nepoviem, ale on urcite nebol najhorsi).

Ked tam na poslednych 10 min poslal Hypieho miesto Carraghera (dalsie ho kapitana dal dole) tak to ma uz uplne dorazilo. Ako co tym sledoval? Aky vyznam ma take striedanie? Na lavicke mal este Kuyta neviem preco tam jeho nedal?
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

pekne reading !
a mborooo !!
nehahah
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Liverpool prva prehra v sezone s Readingom.

Vykon liverpoolu nic moc (ako byva zvykom vonku), ale co som naozaj nechapal boli tie tupe striedania co robil Benitez.

Najprv da dole Gerarda, nie ze by hral nejak vynikajuco ale ostatny boli tiez chaby a kapitana striedat v zapase ked muzstvo prehrava je naozaj nelogicke (keby hral nejak zle nic nepoviem, ale on urcite nebol najhorsi).

Ked tam na poslednych 10 min poslal Hypieho miesto Carraghera (dalsie ho kapitana dal dole) tak to ma uz uplne dorazilo. Ako co tym sledoval? Aky vyznam ma take striedanie? Na lavicke mal este Kuyta neviem preco tam jeho nedal?
Gerarda vystriedali preto,lebo as zranil,ved bolo vidno,že ho potom na lavičke ošetrovali.Hypia išiel preto aby mohol hlavičkovať pri štandartkách,ale sa nepodarilo.Benitezovi tento zápas vôbec nevišiel!

Mňa ten Arsenal už začína hnevať!!!čoraz slabšie a slabšie hrajú,a podla mňa ked sa niekto zo štvorice : Fabregas,Hleb,Flamini,v.Persie konečne nevráti do zostavy,tak im hra ani nepojde!!!Dúfam,že s Chelsea sa mi už konečne podarí vyhrať!!!!! :D
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:Mňa ten Arsenal už začína hnevať!!!čoraz slabšie a slabšie hrajú,a podla mňa ked sa niekto zo štvorice : Fabregas,Hleb,Flamini,v.Persie konečne nevráti do zostavy,tak im hra ani nepojde!!!Dúfam,že s Chelsea sa mi už konečne podarí vyhrať!!!!!
Nad Midlesbroug mohi vyhrat aj bez nich, ale preco Wenger nedal hrat v tomto zapase a aj proti Newcastlu od zaciatku Brentnera Walcota a Denilsona. V tomot zapase prakticky hral len z jednym Zaloznikom a to Rosickym. Gilberto je nulovi, nevie sa poriadne hybat a uz vobec nevie ist do narzacky, vie len rozbijat a nie tvorit. Diarra deto aj ked sa zdal byt trochu behvajsi. Eboue je dobry na pravom kraji obrany ale pozicia zaloznika mu podla mna nejak nesedi. A neda mi nespomenut aj Eduarda da Silvu, ktory je tiez jeden z najslabsich clanokov v Arsenale. V Newcastle dostali gol po jeho strate lopty, a nevie ustat ziadne suboje. Tento hrac do anglickej ligy jednoducho nepatri.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

tam patria
Prílohy
6p06r88.jpg
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:Nad Midlesbroug mohi vyhrat aj bez nich, ale preco Wenger nedal hrat v tomto zapase a aj proti Newcastlu od zaciatku Brentnera Walcota a Denilsona. V tomot zapase prakticky hral len z jednym Zaloznikom a to Rosickym. Gilberto je nulovi, nevie sa poriadne hybat a uz vobec nevie ist do narzacky, vie len rozbijat a nie tvorit. Diarra deto aj ked sa zdal byt trochu behvajsi. Eboue je dobry na pravom kraji obrany ale pozicia zaloznika mu podla mna nejak nesedi. A neda mi nespomenut aj Eduarda da Silvu, ktory je tiez jeden z najslabsich clanokov v Arsenale. V Newcastle dostali gol po jeho strate lopty, a nevie ustat ziadne suboje. Tento hrac do anglickej ligy jednoducho nepatri.
Tak Walcot tam jednoznačne chýbal,on by dal iný obraz hry.Podla mna Wenger robi dobre,že dáva šancu Eduardovi,lebo vidno že mu to velmi dobre a ktomu ešte aj rýchlo myslí,lenže je ešte mladí a keby nehral v takých zápasoch kde chýbaju hráči zo základnej zostavy,tak by sa potom nemal kedy vyvýjať.Ešte k Ebouemu on je dobrý v zálohe,len mu tam chýbali hráči sktorými by vedel spolupracovať.
kali520
Darca
Darca

S tym Eduardom nesuhlasim. Mne tam jednoducho nesedi. Neni odolny v subojoch, straca lopty pomaly je, maly je. Podla mna zbytocny nakup, to naozaj mohli kupit radsej toho Anelku.
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Arsenal hral najkrajsi futbal na ostrovoch ale teraz dako povolili
Manchester ma teraz riadnu formu proste Rooney Ronaldo Tevez trio hracikov ktory sa podpisuju o uspech manchestru ale aj obrana Ferdinand a Evra ten je dobry hra super dobra kupa proste Manchester budem mat podla mna titul teraz
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

no to dufam ze ziska titul Man. len nemozu povolit proti slabsim klubom ako bola minula prehra proti Boltonu
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

kali520 napísal:S tym Eduardom nesuhlasim. Mne tam jednoducho nesedi. Neni odolny v subojoch, straca lopty pomaly je, maly je. Podla mna zbytocny nakup, to naozaj mohli kupit radsej toho Anelku.
Anelku???ten už má najlepšie sezóny za sebou.Eduardovi,len treba čas..uvidíte že sa chytí.
spike97
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

IZZi-BA napísal:Arsenal hral najkrajsi futbal na ostrovoch ale teraz dako povolili
Manchester ma teraz riadnu formu proste Rooney Ronaldo Tevez trio hracikov ktory sa podpisuju o uspech manchestru ale aj obrana Ferdinand a Evra ten je dobry hra super dobra kupa proste Manchester budem mat podla mna titul teraz
Arsenal nepovolil,len má velký počet zranených hráčov,čo by nevyhovovalo ani jednému tímu!som zvedavý aký tím predvedie Wenger pred Chelsea.
kali520
Darca
Darca

spike97 napísal:Anelku???ten už má najlepšie sezóny za sebou.Eduardovi,len treba čas..uvidíte že sa chytí.
Tiez si myslim ze Anleka by tam bohvie co nebol ale urcite lepsi ako Eduardo.

Eduardo je presne ten isty pripad ako Alidiere. Tiez sa hovorilo ze potrebuje cas a nakoniec potreboval tak cas na odchod.

Tak isto to bude aj s Eduardom. On rychlejsi nebude, nebude ani vacsi a odolnejsi v subojoch mozno bude ale to stacit nebude :)
Napísať odpoveď