WINTERPARK - téma o zimných športoch
-
Sagittarius
Guru
WINTERPARK - téma o zimných športoch
Téma o zimných športoch (Svetové poháre a majstrovstvá sveta):
Skoky na lyžiach
Severská komninácia
Beh na lyžiach
Alpské lyžovanie
Snowboard
Boby
Sane
Skeleton
Biatlon
...
Skoky na lyžiach
Severská komninácia
Beh na lyžiach
Alpské lyžovanie
Snowboard
Boby
Sane
Skeleton
Biatlon
...
-
Sagittarius
Guru
Je: z mužov: bratia Matiaškovci, Hurajt...zo žien zo staršej generácie už iba Halinárová, ale tá už má tiež zenit za sebou...spike97 napísal:Jedine čo má baví,tak to je biatlon,len škoda že neni Slovenský reprezentant,či je????
A ešte niečo také že Super G,či ako sa to vlastne volá.
Akože neviem neviem,ale mne ten curling pripadá velmi nudné!neviem čo natom môže ludi baviť.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Viacmenej vsetko ked sa nudim, cize Eurosport sa da divat takmer cely den, ale musi to byt Live, pretoze zaznamy ma nebavia. Najradsej asi lyzovanie, najma zjazd, taktiez skoky a najma tie vacsie mostiky - mamutie su lahodka, no nepohrdnem ani dobrym biatlonom, curlingom alebo bobami/sankami.
Z tychto spominanych sportov sa nevenujem uz viacmenej ziadnemu aktivne, teda lyzovaniu, ale zo tri roky ma to vobec nelaka postavit sa na svah a pustat sa dolu.
Z tychto spominanych sportov sa nevenujem uz viacmenej ziadnemu aktivne, teda lyzovaniu, ale zo tri roky ma to vobec nelaka postavit sa na svah a pustat sa dolu.
Skoky na lyžiach - sledujem pravidelne, ale teraz ma v poslednej dobe štve Morgenstern svojou dominanciou. Fandím Schmittovi, Kuettelovi a Damjanovi. Fandil som aj Hannwaldovi (najmä to jeho turné v sezóne 2001/02 bolo úchvatné). Inak sa teraz teším, že sa konečne skoky vrátia aj na normálne mostíky. Tam je to vyrovnanejšie a už mi to aj chýbalo. A najviac nenávidím preteky na mostíkoch s nízkym rozdielom medzi kalkulačným bodom a Hill Sizeom ako napr. Trondheim, Kuopio alebo Lahti. Tam sa mi zdá, že je to nudné.
Biatlon - Poiree už skončil kariéru a tak fandím Defrasnovi. Získal si moje sympatie po tom ako na olympiáde Bjoerndalena v cieli prešprintoval. Poiree mohol byť biatlonista storočia, ale žiaĺ to sa nestalo. A obávam sa, že na neho sa aj zabudne. Mal škodu, že pretekal za čias Bjoerndalena. Ako keby ten záver v Osle ( vystihol celú jeho kariéru. O kúsok horší ako Bjoerndalen. Mimochodom v prílohe je cieľová fotografia.
Beh na lyžiach - Iba občas. Ale pravdupovediac teším sa na Tour de Ski. To bude pecka
.
Severská kombinácia - Gottwald skončil tak to už takmer nesledujem. Mimochodom nevie niekto čo sa stalo s Pšenkom?
Alpské Lyžovanie - Všetky disciplíny. Jediné čo nesledujem sú asi ženské rýchlostne disciplíny. Inak všetko a pri každom ženskom slalome nemôžem chýbať kvôli Zuzulovej. Inak medzi mužmi fandím H. Maierovi. Po tom čo sa dostal z toho pádu na motorke už nie je taký fenomén, ale aj tak je to pán športovec.
Biatlon - Poiree už skončil kariéru a tak fandím Defrasnovi. Získal si moje sympatie po tom ako na olympiáde Bjoerndalena v cieli prešprintoval. Poiree mohol byť biatlonista storočia, ale žiaĺ to sa nestalo. A obávam sa, že na neho sa aj zabudne. Mal škodu, že pretekal za čias Bjoerndalena. Ako keby ten záver v Osle ( vystihol celú jeho kariéru. O kúsok horší ako Bjoerndalen. Mimochodom v prílohe je cieľová fotografia.
Beh na lyžiach - Iba občas. Ale pravdupovediac teším sa na Tour de Ski. To bude pecka
Severská kombinácia - Gottwald skončil tak to už takmer nesledujem. Mimochodom nevie niekto čo sa stalo s Pšenkom?
Alpské Lyžovanie - Všetky disciplíny. Jediné čo nesledujem sú asi ženské rýchlostne disciplíny. Inak všetko a pri každom ženskom slalome nemôžem chýbať kvôli Zuzulovej. Inak medzi mužmi fandím H. Maierovi. Po tom čo sa dostal z toho pádu na motorke už nie je taký fenomén, ale aj tak je to pán športovec.
-
Sagittarius
Guru
-
Sagittarius
Guru
Takže dnes to bol zaujímavý deň.
Zuzulová spravila svoj najlepší výsledok v kariére a pri troche šťastia mohla byť aj prvá.
Bajčičák sa vyšvihol aspoň na 25. miesto v Tour de Ski, ale v dnešnej etape bol časom na treťom mieste, takže aj z toho budú nejaké body.
Turné 4 mostíkov nedávali na žiadnej mne dostupnej TV, takže ani neviem poriade ako dopadli.
V biatlone opäť vyhral suverén Bjorndahlen. Síce nie som jeho veľký fanúšik, ale jeho výkony sú jednoducho fenomenálne. Keď aspoň priemerne zastrieľa má víťazstvo temer isté.
Zuzulová spravila svoj najlepší výsledok v kariére a pri troche šťastia mohla byť aj prvá.
Bajčičák sa vyšvihol aspoň na 25. miesto v Tour de Ski, ale v dnešnej etape bol časom na treťom mieste, takže aj z toho budú nejaké body.
Turné 4 mostíkov nedávali na žiadnej mne dostupnej TV, takže ani neviem poriade ako dopadli.
V biatlone opäť vyhral suverén Bjorndahlen. Síce nie som jeho veľký fanúšik, ale jeho výkony sú jednoducho fenomenálne. Keď aspoň priemerne zastrieľa má víťazstvo temer isté.