http://www.speedtest.net/result/210066108.png
T-com DSL
Všimnite si aj niektoré reakcie nižšie na tejto stránke http://dsl.sk/article.php?article=4950
stalo sa to aj inym ze im to ide rychlejšie.
stalo sa to aj inym ze im to ide rychlejšie.
citujem z diskusie...
[ mako, 7.12.2007 15:02 ] Odpovedať
Neviem ci je to porucha, ale mne ide teraz internet(Magio) namiesto 1,5 Mb/s okolo 7 Mb/s. Upload je vyse 512 kbps namiesto 256.
[ truhlik, 7.12.2007 15:11 ] Odpovedať
nechod s tym na bubon, vyuzivaj to a tes sa.
........ ze ja som juslikovi napisal to iste - a on mi este aj vynada
[ mako, 7.12.2007 15:02 ] Odpovedať
Neviem ci je to porucha, ale mne ide teraz internet(Magio) namiesto 1,5 Mb/s okolo 7 Mb/s. Upload je vyse 512 kbps namiesto 256.
[ truhlik, 7.12.2007 15:11 ] Odpovedať
nechod s tym na bubon, vyuzivaj to a tes sa.
........ ze ja som juslikovi napisal to iste - a on mi este aj vynada
re
pocul som, ze niekedy staci ak poziadas tcom aby ti zvysili profil linky zavolanim na to cislo 0800 xxx xxxRosinoo napísal:ja mam zase opacny problem chalani mam 1,5 MB a kleslo mi to na 800 KBps. zavidim vam chalani. prosim ozvyte sa dakto ci to mate ako ja problem nech viem ze nesom sam
Re: re
no to je pekne ze si pocul. dufam ze je to aj pravda. ak to niekto z vas skusal prosim ozvyte sa. ja mam vigora 318 som preinstaloval ovladace ale stale mam tu istu rychlost teda biednuMonako2 napísal:pocul som, ze niekedy staci ak poziadas tcom aby ti zvysili profil linky zavolanim na to cislo 0800 xxx xxx
Re: re
mas to napisane aj na dsl.sk vo fore, ide o to ze niekto ma zaplateny net 3 mbit a ide mu ledva 2, pretoze ma zle nastaveny tento profil lenze mnohy to ani netusia. tam si mozes o tom precitat viacRosinoo napísal:no to je pekne ze si pocul. dufam ze je to aj pravda. ak to niekto z vas skusal prosim ozvyte sa. ja mam vigora 318 som preinstaloval ovladace ale stale mam tu istu rychlost teda biednu
-
webmasterr
Medium Professional