T-com DSL

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mailer
Star
Star

Príspevok od používateľa mailer »

nam nesiel minule 3dni ked sa im odfaklila ustredna a srali na nas a podavali si to ako horuci lad
callop
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa callop »

webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

callop napísal:zive.sk
nj lenze odkial si to ma clovek vycucat, ked mu nejde net :? (este ze maju super free linku na ktorej clovek caka 5 minut :D)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

webmasterr napísal:nj lenze odkial si to ma clovek vycucat, ked mu nejde net :? (este ze maju super free linku na ktorej clovek caka 5 minut :D)
keby si tam naozaj zavolal, tak hned na uvod bolo oznamenie, ze internetove pripojenie nefunguje ... a mal by si klud na dusi.
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

mishenko napísal:keby si tam naozaj zavolal, tak hned na uvod bolo oznamenie, ze internetove pripojenie nefunguje ... a mal by si klud na dusi.
lol ja som tam naozaj volal okolo 15tej vtedy ma to uz nastvalo..a akurat co mi povedalo nazaciatku ze je velky zaujem o ich sluzby tak ze je mozne ze bude treba dlhsie cakat...ale ja som nevolal ohladom sluzieb..ale technickej podpory dsl, ...tak myslim ze na to maju inych operatorov ci nie?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

V nedelu vecer tam mali normalne ze proste maju velky vypadok ... to som tam aj ja volal ... v pondelok mi to tiez ešte nešlo a čakal som na linke na operatora asi 15 min a nikto mi to nedvihal ... kua ma nasrali a v priebehu utorka stale ze vsetci operatori su obsadeni a az na nejaky 3 pokus po 3 hodinach mi to zdvihol operator musel mi reštartovat okruh aby to fungovalo .....
Som bol pekne naštvany .....
Napísať odpoveď