hojko napísal:Na co to bude vyuzivat??? Pretoze podla toho co pises mi to vychadza tak na kancelarsky ucel alebo co, proste nic narocne na grafiku. Za tu cenu dokazes zostavit velmi slusnu zostavu podla predstavy, avsak treba upresnit na co to presne bude a ci ma vyznam kupovat 4GB RAM, pretoze realne vyuzitie v tom vobec nevidim. Taktiez napis ci ma svoje disky alebo chce kupit nove disky, ci ma svoje mechaniky... Preco prave dosku od Intelu???
dakujem za reakciu

No takze bude to vyuzivat moj kamarat...
Presnejsie bude na tom chodit
Windows Vista Ultimate zda sa mi ze by sa tam hodilo uz 4GB ram lebo sa tam bude pracovat s photoshopm,macromedia flash,a este dalsie .... neviem presne ako sa volaju ... vsetky naraz zapnute na Win Vista
dalej tam bude 64bit system lebo 32bit system vie pracovat s max. 3.2gb
(ak sa nemilim) no a este niektore programy treba viacej ramky ....
jednoducho povedane budu zapnutych minimalne 5. programov .... (na upravu videa a fotiek)
a to mi uz pripada na trosku vetsi zatach ramky
chcel som tam dat Intel Core 2 Quad ale ten naozaj nemal vyuzitie radsej vykonnejsi Intel Core 2 Duo

ja som myslel zatial o procaku E6750
Ale chcel by som poradit niake dobre ramky 4GB ..... ale aby nestali vaic ako 3 - 3.5tis
dalej este k tej doske intel .... neviem preco intel ale aj moja domaca zostava je intel a nemam pocit ze treba menit
ale je pravda ze ked je integrovana grafika tak treba zobrat gigabyte alebo asus ??
Diky
P.s. ano mam 1DVD mechaniku LG a jeden disk 320GB WD a zdroj 400W Euromedia