noo hral som to a fraps ukazoval 20 obrazkov a ani to nesekaloc.a.r.n.e. napísal:no hral si to na very high ale ako to islo?
Crysis
Re: CRYSIS
hm aha, 20 fps je podle tebe krásně hratelný? no ok, ale každý máme asi jinší nároky na hratelnostsedo01 napísal:noo hral som to a fraps ukazoval 20 obrazkov a ani to nesekalo
nie vsetci maju taku nadupanu masinu ako ty, cize 20 fps im vpohode stacikapu napísal:hm aha, 20 fps je podle tebe krásně hratelný? no ok, ale každý máme asi jinší nároky na hratelnost
No jasný, tím jsem se určitě nechtěl chlubit, ale třeba já potřebuji 25 a víc, protože pak mě z toho bolí oči, nic víctomasmate napísal:nie vsetci maju taku nadupanu masinu ako ty, cize 20 fps im vpohode staci
bolia oci?kapu napísal:No jasný, tím jsem se určitě nechtěl chlubit, ale třeba já potřebuji 25 a víc, protože pak mě z toho bolí oči, nic víc
sak si daj vecsi kontrast obrazovky....
viac hZ
Nepoznam nikoho komu by stacilo 20fps. Mozno si prvytomasmate napísal:nie vsetci maju taku nadupanu masinu ako ty, cize 20 fps im vpohode staci
-
webmasterr
Medium Professional
no ja som mal v crysis deme tiez 18-25 FPS a v poho som ho presiel 3x ...je pravda ze to zavisi aj od hry..ale crysis je hrateleny aj s 20FPS...nehovorim ze s tym som spokojny..ale da sa...Theking napísal:Nepoznam nikoho komu by stacilo 20fps. Mozno si prvy
tak tu mas druhehoTheking napísal:Nepoznam nikoho komu by stacilo 20fps. Mozno si prvy
-
webmasterr
Medium Professional
no ono sa smeje, ale ked clovek z kompu viac neda(moj komp nema kazdy rok vianoceevee napísal:tak tu mas druheho
ja som nepovedal, ze mne 20fps staci,ale ako tu citam, tak vidim, ze nie kazdy ma nato idealny stroj, a dokazu hrat aj pod 20fpsTheking napísal:Nepoznam nikoho komu by stacilo 20fps. Mozno si prvy
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
presne ako pises... na tuto hru staci tych 20fps.. zatial co na inych je to rapidne cititwebmasterr napísal:no ja som mal v crysis deme tiez 18-25 FPS a v poho som ho presiel 3x ...je pravda ze to zavisi aj od hry..ale crysis je hrateleny aj s 20FPS...nehovorim ze s tym som spokojny..ale da sa...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no ja som skor narazal na to ze si to hral na 1950pro na very highsedo01 napísal:noo hral som to a fraps ukazoval 20 obrazkov a ani to nesekalo
ja to hram na najvacsom rozliseni a neseka to predtym som to hral na HIGHT a 1024x800 ! a teraz ked som to prepisal tak to hram a Very hight a 1280x1024 asi tak nejakc.a.r.n.e. napísal:no ja som skor narazal na to ze si to hral na 1950pro na very highja mam asus 1950pro a ide mi to na medium a par veci na high, a ked dam shadery na high tak je to uz absolutne nehratelne takze....no zalezi aj na rozlisku ja hram 1280x960...neviem ako ty...
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
no sorry ale toto ti fakt neverimsedo01 napísal:ja to hram na najvacsom rozliseni a neseka to predtym som to hral na HIGHT a 1024x800 ! a teraz ked som to prepisal tak to hram a Very hight a 1280x1024 asi tak nejak
Prosimtě co to zase valíš? Myslíš jako že nemám LCD monitor a mám starou prdel? lolsedo01 napísal:Keby mate LCD tak vam nic neni ! a nebola vas oci
Pokud máš opravdu tu sestavu, co jsi napsal, tak lžeš a nevěřil bych ti ani nos mezi očima a nebo neumíš poznávat písmenka a v tvojem nastavení je napsané "MEDIUM" a ne to tvoje slavné "HIGHT" nebo jak to píšešsedo01 napísal:ja to hram na najvacsom rozliseni a neseka to predtym som to hral na HIGHT a 1024x800 ! a teraz ked som to prepisal tak to hram a Very hight a 1280x1024 asi tak nejak