A vo vzťahoch fakt potrebuješ mať dôvody? No offense - iba pripomienka.wolodo napísal:...a budes rad ze mas skvelu frajerku (lebo si o nej nenapisal nejaky dovod na rozchod)
Nevrav v štýle nikdy, nič. Si mladý, nevieš ako a čo sa ešte zvrtne. Nevieš, ani čo bude o mesiac - dva. Nikto nevieme, udalosti sú nepredvídateľné. Každopádne však tvoj plán je dobrý - upratať si hlavu a chvíľu si dať "voľno".3orYs napísal:... no a so spoluziackou to skonci ako vzdy... takze si asi onedlho budem uzivat slobodu - ked mi konecne dojde ze so spoluziackou nikdy nic nemozem a ani nebudem mat tak ju pustim z hlavy, zhodnotim co sa stalo no a podla toho pojdem dalej Upratať si hlavu, mozno ma to bude mrziet, no mozno si konecne zacnem uzivat zivot plnymi duskami co som nikdy nerobil... thx everybody!!
IMHO racionálne a naj riešenie pre Vás oboch. Aj keď to znie možno trocha chladno...3orYs napísal:vlastne som jej povedal pravdu, ze neviem co chcem, ze neviem co citim... ze ma nas vztah uz dlhsie nenaplna a sama mi povedala aby som to nenatahoval mesiac ze by som ju len trapil tak no a takto to dalej neslo... tak bolo jasne co sa stane...
wolodo: Tak!