Nespavosť
ja som mala taky isty problem asi pred 2 rokmi...vecer som isla normalne spat,ale nemohla som zaspat a bola som hore asi do 4,kedy som uz zaspala od unavy...a na 2.den som sa tesila,ze sa uz konecne vyspim a zase to iste...skusala som vselico-dokonca som pocitala asi do 3000,ale potom ma to uz prestalo bavit...nakoniec som znova nejako zaspala(asi o pol 5) a na 2.den som bola v skole dost mimo...potom sa to uz neopakovalo tak dlho do noci,ale bezne mam problem zaspat.niekedy aj 2 hodiny lezim v posteli a prehadzujem sa...obcas mi pomoze hudba,ktoru pocuvam do uplneho vycerpania a potom uz nejako zaspim
cez vikend odorucam riesit tak, ze si vyjdes niekam na bike, tak ako ja minule, slapaky, bez zastavenia to vyriesia...a nie len tak ze na hodinku, pekne 8 hodin out 
kamarat vravi ze ked nevie zaspat tak si stale vyho*i a pohoda
ja zvyknem pustat mp3, ale vravim ze stym nemam vobec problemy, kedze pondelok rano stavam na nultu, cize ciklus vikendoveho spania sa velmi rychlo zmeni
, napr teraz uz zaspavam 
kamarat vravi ze ked nevie zaspat tak si stale vyho*i a pohoda
ja zvyknem pustat mp3, ale vravim ze stym nemam vobec problemy, kedze pondelok rano stavam na nultu, cize ciklus vikendoveho spania sa velmi rychlo zmeni
dobre ti to je*enordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
.. aby som nebol premazany: .... vybehni si len tak von zabehnut na pol hodku ...ak nemas z nejakeho dovodu moznost tak rob kliky a podobne namahavosti doma.. dost to pomaha ....
ako sa tak dobre napumpujem a potom sa posteli trasem a neviem zaspat.
-
lekoklatik
VIP
este to tu nik nespomenul.......raz som vyskusal https://secure.ilekaren.sk/default.asp?lang=svk
inak kopu praskov najdete na https://secure.ilekaren.sk/default.asp?lang=svk
- tie ostatne do 200sk neodporucam vobec, nejake mam vyskusane ale su to zbytocne vyhodene penieze, v tomto na mna ozaj mozete dat. Spim cca 3-4 hodiny denne, ale predtym som nespal vobec..(nejsom nezamestnany
)
inak kopu praskov najdete na https://secure.ilekaren.sk/default.asp?lang=svk
- tie ostatne do 200sk neodporucam vobec, nejake mam vyskusane ale su to zbytocne vyhodene penieze, v tomto na mna ozaj mozete dat. Spim cca 3-4 hodiny denne, ale predtym som nespal vobec..(nejsom nezamestnany
//: nj uz ma to napadlo https://secure.ilekaren.sk/pages/skupin ... 3&lang=svkhojko napísal:ice7: Skvele odkazy si sem dal, nic na konkretny vyrobok
nespavosť
tak o tej ja môžem aj basne pisať...cez týždeň sa mi ešte ako tak podari zaspať ale cez vikend nemôžem, je to jediny čas keď si môžem oddychnuť a proste mi to nejde..a viete čo je najhoršie?že ja už idem do postele s tym že dokelu čo ak nezaspim a potom just nezaspim...je to naprd...
Ale z takych voľne predajnych veci vam môžem odporučiť MALATONIN je to taky vyživovy doplnok mal by pomôcť zaspať a nie je navykovy...vylučuje ho aj naše telo pred spankom pôsobi na ukludenie a ma navodiť odpočinok..mne cez týžden pomaha ale jak príde vikend nepomôže nič...najhoršie je to čakanie na spanok ktory neprichadza
Ale z takych voľne predajnych veci vam môžem odporučiť MALATONIN je to taky vyživovy doplnok mal by pomôcť zaspať a nie je navykovy...vylučuje ho aj naše telo pred spankom pôsobi na ukludenie a ma navodiť odpočinok..mne cez týžden pomaha ale jak príde vikend nepomôže nič...najhoršie je to čakanie na spanok ktory neprichadza
-
mad dogg.SK
Medium Expert
hmm ak ti mozem poradit dve vecip4ra napísal:Momentalne, ked si pozriete cas prispevku, tak zistite, ze mam podobny problem. O 40 minut mam ist do prace a nespal som dnes vobec.Za kazdu radu budem vdacnny.
EDIT: Zaspavam, ledva vidim teraz. Cestou som sa spal snad vsade. Na lavicke, na zastavke, v autobuse, v trolejbuse - den sa este len zacina.
kup si lepsiu postel...ja som mal staru rozkladaciu a tiež sa mi zle zaspavalo teraz mam z jelinek.sk a pohoda
ked si rano unaveny tak vypi nejaky ten redbull (ktory ti vlastne doda glukozu do mozgu ale tu energiu co mas ako keby si pozicias na dlh .. tj budes to musiet dospat) a mozno ked budes vecer viac unaveny sa ti podari zaspat v pohode
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
a ty si uz vypite mal? neviem ale pravidelne ked dojdem v piatok sa sobotu domov tak zaspim v prvej sekunde pri kontakte s postelounordkapp_pb napísal:...zas raz rada za vsetky drobaky ... uz simal niekedy vypite ??? .. na vacsinu ludi to posobi tak ze by spat chceli ale kvoli nevolnosti spat nemozu ...
...a v normalne dni mavam problem z nespavostou velmi zriedkavo a vacsinou mi pomaha ked unavim oci ci uz citanim alebo ked cumim na monitor ci na telku...a este pred spanim vacsinou jedavam, viem ze to neni zdrave ale co uz hladny spat ist nemozem...
-
okonenipica
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa: