Hormonalna antikoncepcia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Opak napísal:máš pravdu..ale tato debata aj tak nikam nevedie
Jasné, že nevedie, keď tu rozoberáš totálne drísty...
Ty si to rob so svojou jak vieš a ja si to budem robiť so svojou jak viem...OK
Dúfam, že už konečne prestaneš o tom točiť :roll:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

ob3l1x napísal:blá blá blá
takže si nechceš priznať že si si tú štatistiku vycucal z prsta, že? Vieš, zvykaj si že niekedy nestačí len myslieť si ale treba aj vedieť fakty.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

mi-chau napísal:takže si nechceš priznať že si si tú štatistiku vycucal z prsta, že? Vieš, zvykaj si že niekedy nestačí len myslieť si ale treba aj vedieť fakty.
moj : napisal som 1:100 000 priblizne nenapisal som ze je to presne taketo cislo bolo to len informativne (preto bolo na konci napisane priblizne)... takze najprv si dobre precitaj a potom sa snaz na nieco poukazovat ...
mi-chau
Darca
Darca

takze si si tych 1:100000 vycucal z prsta vsak?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau napísal:takze si si tych 1:100000 vycucal z prsta vsak?
ano to cislo som napisal len tak z pamati co som raz pocul alebo cital ... teraz si uplne stastny ?
mi-chau
Darca
Darca

ob3l1x napísal:ano to cislo som napisal len tak z pamati co som raz pocul alebo cital ... teraz si uplne stastny ?
Ano lebo si to bol ty co tvrdil ze si nestaci len mysliet ale treba poznat aj fakty a tak striktne odpisoval nas "dementov" co nevieme co je hormon. :roll:
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

BOze citala som ze vkuse musis je*at do DONLUCA.ale uz klud ano.A tak s abojis mi aj napisat ...Uz bud z tym ticho.MOzno ty si este z nikym nespal ty :D:D hahaha
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

ob3l1x napísal:murphy ... to je ako ked niekto fajci 50 rokov a neumrie ... preco asi ?
lebo umre o mesiac ?
nechapem o co ti ide..
Neviem ci mas komplexy alebo neco ine..

ALe pripadas mi ako Tutkova vies kto to je dufam..ked je to fakt tak strasne skodlive ako ty hovoris preco to potom vystudovana gynekologicka ktora ma URCITE viac informaci a faktom o tomto to predpisuje svojim pacientkam ? preco im radsej neodporuci naplaste atd?? preco to nie je zakazane ?
mi-chau
Darca
Darca

MurphY napísal:...preco to potom vystudovana gynekologicka ktora ma URCITE viac informaci a faktom o tomto to predpisuje svojim pacientkam ? preco im radsej neodporuci naplaste atd?? preco to nie je zakazane ?
aj naplaste su HaK
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Vy si to neuvedomujete ale na kazdom sa hormony prejavia inac zeny to citia ale telo si samo vypyta co chce pozri ob3l1x je pravda ze hormony z HAK mozu telu skodit ALE hormon je normalnou sucastou ludskeho tela ak das malu davku a zmestis sa do urciteho rozmedzia telo jeho ucinky ani nepociti podstatne je aby si ho neuzival cely zivot to je uz o inom ale za par rokov povedzme 5 by sa nemalo nic stat . IMHO viem ze ti kazdy doktor povie ze ked ti liek prospieva tak ho mas brat [a teraz nesrandujem tak je to napr. antidepresivami - su skodlive a co ? kazdy doktor ti ich predpise ak ti to pomaha prekonavat urcite tazkosti nebudem rozoberat dalej ...]a HAK potlaca niektore negativne stranky zivota ako tu uz bolo spominane takze nevidim dvovod preco by sa brat nesmel . Urcite su zeny natolko inteligentne ze ak pocitia nepriaznive ucinky tak ho vysadia a zacnu sa liecit neviem co tu este riesite ?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

steniatko napísal:BOze citala som ze vkuse musis je*at do DONLUCA.ale uz klud ano.A tak s abojis mi aj napisat ...Uz bud z tym ticho.MOzno ty si este z nikym nespal ty :D:D hahaha
predpokladám že to bolo myslené na mňa...takže ja sa nebojím alebo nehanbím otvorene rozprávať o mojom sexuálnom živote s mojou polovičkou...možno by ste sa ani vy dvaja nebránili keby ste to robili...ale mne je to tak úprimne u <> ....aj keby ste to robili tak mne má najmenej čo hovoriť že neviem krotiť svoje pudy lebo chlap ktorý si nenatiahne kondóm lebo si myslí že mu stačí že ho vytiahne je....domysli si...nechám to na teba :wink:
Doris
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Doris »

..navrhujem adminom zamknut nachvilu temu, pokial vychladnu hlavy nasich panov :lol: co myslite?
mi-chau
Darca
Darca

ano, hlavne ked jeden z panov je mod, kt. si ju moze odomknut
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Opak napísal:predpokladám že to bolo myslené na mňa...takže ja sa nebojím alebo nehanbím otvorene rozprávať o mojom sexuálnom živote s mojou polovičkou...možno by ste sa ani vy dvaja nebránili keby ste to robili...ale mne je to tak úprimne u <> ....aj keby ste to robili tak mne má najmenej čo hovoriť že neviem krotiť svoje pudy lebo chlap ktorý si nenatiahne kondóm lebo si myslí že mu stačí že ho vytiahne je....domysli si...nechám to na teba :wink:
óóóóó.. aký mi tu nie si king, tu nejde o strach alebo o hanbu ty lol :smt064 ale niektorí ľudia si svoje súkromie aj chránia

a už keď si taký nehanblivý tak nám môžeš nabudúce rovno napísať ako ti holka leští čúraka, keď v tom nemáš zábrany....
A už som ťa upozorňoval, že ma nemáš brať do huby, ale jedna k- ti nestačila, tak v pohode, asi ti to bolo malo....
Opak
Addict
Addict

koľko krát mi dáš k- toĺko krát sa do teba obujem...myslíš že mi záleží na tom že mi dáš dole karmu :wink:
proste ma len vytočilo to že sa chováš jak king a pravda je úplne inde..ok PEACE :cokolvek:
steniatko
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa steniatko »

Opak napísal:koľko krát mi dáš k- toĺko krát sa do teba obujem...myslíš že mi záleží na tom že mi dáš dole karmu :wink:
proste ma len vytočilo to že sa chováš jak king a pravda je úplne inde..ok PEACE :cokolvek:
PEACE :D:D
Opak
Addict
Addict

som rád že sme sa zhodli :surrender: MIER
//erytrocyt: keď sa ukľudníte, tému vám odomknem
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

mi-chau k tebe nemam co dodat proste nemas co povedat a tak trepes blbosti ...
murphy ... ako sorry ale si myslis ze z coho by mali firmy ktore vyrabaju lieky prachy kebyze sa nepredavaju aj lieky ktore su skodlive zdraviu ? preco to gynekologicka predpisuje ? pride ku nej dealer liekov a porozprava jej o tom ake je to super a ze to vobec neskodi a podobne prkotinky a na konci jej nezabudne povedat ze ked bude predpisovat dany liek dostane nejake peniaze ... myslis ze to nebude predpisovat ?
si myslis ze gynekologicka je co king ? ako podla teba predpisuje antikoncepciu ? skusi jednu ak skodi predpise druhu a takto to ide az kym nenajde nejaku ktora je najmenej agresivna k organizmu danej zeny ...
mimochodom kazda antikoncepcia naplaste, HAK, ... dostavaju do tela hormony ... alebo si myslis ze naplaste dostavaju do tela malickych cloviecikov ktori sa dostanu do vaginy a zabijaju spermie ?
ako som uz pisal na potlacenie urciteho deja je potrebna urcita davka hormonov nie je mozne predpisat menej proste musi byt urcite mnozstvo daneho hormonu ...
no snad uz pochopili aj ti menej inteligencne vyspeli ludia (ti ktorych myslim urcite vedia ze sa jedna o nich ... ze murphy a mi-chau (hovno o tom viete a pisete blbosti ...))
preco sa to predava aj ked je to skodlive ? pretoze ludia su hlupi a nevedia co za svinstvo do seba davaju ...
mi-chau otvoril som ti temu aby si sa mohol vyjadrit som straaasne zvedavy na tvoju inteligentnu odpoved ...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

ob3l1x napísal:mi-chau k tebe nemam co dodat proste nemas co povedat a tak trepes blbosti ...
murphy ... ako sorry ale si myslis ze z coho by mali firmy ktore vyrabaju lieky prachy kebyze sa nepredavaju aj lieky ktore su skodlive zdraviu ? preco to gynekologicka predpisuje ? pride ku nej dealer liekov a porozprava jej o tom ake je to super a ze to vobec neskodi a podobne prkotinky a na konci jej nezabudne povedat ze ked bude predpisovat dany liek dostane nejake peniaze ... myslis ze to nebude predpisovat ?
si myslis ze gynekologicka je co king ? ako podla teba predpisuje antikoncepciu ? skusi jednu ak skodi predpise druhu a takto to ide az kym nenajde nejaku ktora je najmenej agresivna k organizmu danej zeny ...
mimochodom kazda antikoncepcia naplaste, HAK, ... dostavaju do tela hormony ... alebo si myslis ze naplaste dostavaju do tela malickych cloviecikov ktori sa dostanu do vaginy a zabijaju spermie ?
ako som uz pisal na potlacenie urciteho deja je potrebna urcita davka hormonov nie je mozne predpisat menej proste musi byt urcite mnozstvo daneho hormonu ...
no snad uz pochopili aj ti menej inteligencne vyspeli ludia (ti ktorych myslim urcite vedia ze sa jedna o nich ... ze murphy a mi-chau (hovno o tom viete a pisete blbosti ...))
preco sa to predava aj ked je to skodlive ? pretoze ludia su hlupi a nevedia co za svinstvo do seba davaju ...
mi-chau otvoril som ti temu aby si sa mohol vyjadrit som straaasne zvedavy na tvoju inteligentnu odpoved ...
Myslim,ze sa skor k teme vyjadrim ja,ako on..no takze..nejake tie letaky som cital,cital som aj to v novom case..cital som co to aj na internete..a ked ti mam pravdu povedat nemyslim si,ze by to predpisaovali uz dievcatam,ktore maju pravidelnu menstruaciu uz tri mesiace(myslim,ze tri)..ved tie dievcata maju niektore aj menej ako dvanast rokov..sice je to malo pravdepodobne,ale je to tak..cital som aj to,ze to moze brat aj zena v tehotenstve...a to uz zakazuju kedejake sirupy na kasel...a HAK nie?..to sa mmi nejko nezda...raz nam profka rozpravala o liekoch,ktore vyrabla jedna firma,ze je to neskodne,ze sa to moze brat aj pocas tehotenstva,atd.tie deti sa rodili bez ruciciek,bez noziciek,atd..potom na to ti vedci prisli..a okamzite to stiahli z trhu...kolko je HAK na trhu?...a este nieco k tym hormonom...tie hormony,ktore su v HAK zvysuju hlien v posve,zvysuju klskost na maternici(myslim,ze tam) a proste taketo veci..ona neznizuje oplodnenie vajicka,len ostatnymi doprovodnymi faktami znizuje sancu na oplodnenie..keby to bolo az take skodlive,ako vravis,tak by to zakazali minimalne od nejakeho roku zivota...samozrejme,ze su tam nejake fakty,ktorym sa nevyhnes...ale na to je lekar,aby branie HAK doprovadzalo co najmenej,popripadne ziadne neziaduce ucinky..chapes to konecne?..nieje to svinstvo ako drogy,ktore je samozerejme zakonom zakazane...(nemyslel som to ako utok na teba,ale ako ciastocne vyvratenie faktov, a to ze nesmie vsetci taki sprosti)...PEACE!!
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

vacsinou dostavaju holky kramy okolo 14teho roku zivota (nehadam sa mozu dostat aj skor)...
preco by brala zena v tehotenstve HAK ? tomuto dobre nerozumiem ... aby neotehotnela 2x ? 3x ? ... ? skor berie ine lieky ktore su hormonalnej povahy ...
add nikde som nepisal ze HAK znizuje plodnost vajicka ... ani nic podobne ...
Napísať odpoveď