Chcel by som sa spytat, co je vhodne dat svojej polovicke pod stromcek.. Uvauzujem nad parfemom alebo retiazkou na ruku striebornou .. ma 16, sme spolu kratko, 3 tyzdne.. co navrhujete?
a ak budem s nou piatok/sobotu a potom az v stredu, tak je vhodne asi pred dat, ze? mozno s nou budem aj v pondelok, ale pre istotu..
Myslim, ze chces zbytocne minut vela penazi na to, ze ste spolu tri tyzdne. Ved kupit parfem ci retiazku za 1500 a viac, najma, ak sa to dva dni po Vianociach skonci je velka skoda. Kup radsej nieco male, napriklad plysaka, to je taky univerzalny darcek.
noo ja ti nebudem hovoriť čo jej kúp alebo nekúp urob jak cítiš a jak tvoja peňaženka cíti no ale ja bych jej to dal až po vianociach to mi príde lepšie
Tam si vyber odznak, nan si pridaj text aky chces.. napr jej meno alebo prezyvku.. dostanes 6 kuskov odznakov a tie moze potom rozdat dalsim kamaratom ktori ich budu nosit .. Ak nenosi odznaky, ak jej sprav napis na tangace
Mozno blbost, ale originalne:)
co ja viem ta retiazka tiez neni az taky zly napad, ved su vianoce (za chvilu)... a da sa pekna retiazka kupit do 300-500 korun.... len treba vybrat taku aby mala styl, ktory zaujme
ide hlavne o to kolko mas v penazenke
ja som svojej kupil take fajnucke tanga ( snad budu dobre )
a este aj striebornu retiazku na ruku, ale to sme spolu uz pol roka. 3 tyzdne su este malo na nejake extra darceky. ale ked ju mas rad preco nie
a urcite by som to dal po vianociach. ja to tiez tak spravim lebo na vianoce s nou nebudem
phoenix ... skús pozormýšlať aj čo by zase Ona mohla dať tebe ... ak ste sa o tom bavili
totiž mohla by sa cítiť trápne, ak by Ona tebe nedala nič, poprípade len nejakú drobnosť a ty darček za pár stovák