Skauti
-
c.a.r.n.e.
Medium Star
-
Jeremy
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
No rovering je nieco ine ako skauting a zaroven je to jeho sucastou. Rover je akysi stary skaut...
Pojem rover je strasne zlozity... a velmi tazky na vysvetlenie. Je to niekto kto pomaha zboru, je to niekto kto podnika narocne expedicie aby rastol, je to niekto kto chce prekonat seba a chce byt lepsim ....
Pojem rover je strasne zlozity... a velmi tazky na vysvetlenie. Je to niekto kto pomaha zboru, je to niekto kto podnika narocne expedicie aby rastol, je to niekto kto chce prekonat seba a chce byt lepsim ....
neviem ci chcem byt lepsi .. lebo ket som lepsi nesom sam sebou..Jeremy napísal:No rovering je nieco ine ako skauting a zaroven je to jeho sucastou. Rover je akysi stary skaut...
-
Jeremy
Medium Professional
to nieje oom byt iny ako som ja ale najst v sebe nieco lepise a to dat na povrh. Nech mi povie ten kto rad neprekonava svoje vrcholy, kto nechce zdolat co este nezdolal...
a zaroven chce pomoct
neviem ale viete kolko sa da zabavi uzit pri dobrovolnickej sluzbe napriklad pri strazeni narodneho parku v slovenskom raji s priatelmi alebo pri cisteni v tatrach s priatelmi
a zaroven chce pomoct
neviem ale viete kolko sa da zabavi uzit pri dobrovolnickej sluzbe napriklad pri strazeni narodneho parku v slovenskom raji s priatelmi alebo pri cisteni v tatrach s priatelmi
-
JohnFrusciante
Star
roverom je kazdy skaut po dovrseni 15 rokov. len je rozdiel medzi roverom alebo Roverom. Rover s velkym "R" sa aj snazi a robi nieco pre skauting, rovering. povedal to jeden t-pack s nasho zboru a suhlasim s nim. (pozdravujem kuka
)
ked chcete vediet nieco o nasom zbore tak mrknite na stranku
www.75zbor.sk prave spominany t-pack ju robil. borec je to hejze??
ked chcete vediet nieco o nasom zbore tak mrknite na stranku
www.75zbor.sk prave spominany t-pack ju robil. borec je to hejze??
-
JohnFrusciante
Star
-
Jeremy
Medium Professional
skusil si pouzit stryka GOOGLE?
23. zbor
Viliam Dokupil
Štúrova 14
94901 Nitra
www.nitrava.szm.sk
http://www.nitrava.xf.cz/
tu mas web na jeden skautsky zbor z nitry....
23. zbor
Viliam Dokupil
Štúrova 14
94901 Nitra
www.nitrava.szm.sk
http://www.nitrava.xf.cz/
tu mas web na jeden skautsky zbor z nitry....
-
Grosay
Star
Ano, aj v NR je. V 23. zbore je aj moja mila. Co viem, tak jedna skautska klubovna je hore na Klokocine a druha je dole na Chrenovej.digo napísal:no ja by som chcel byt skautom, moze to byt celkom haluska![]()
vzdy ma to bavilo behat po lese![]()
lenze neviem ci je niekde v okoli Nitry nejaka takato organizacia...![]()
nevie niekto??? alebo kde sa to da aspon zistit???
-
JohnFrusciante
Star
Re: Skauti
Ahoj,
vytahujem temu o skutingu, lebo by ma zaujimalo, ci pouzivate v druzinach/oddieloch prirucky k stupnom napredovania, ci sa vam to ujalo a ako ich hodnotite.
vytahujem temu o skutingu, lebo by ma zaujimalo, ci pouzivate v druzinach/oddieloch prirucky k stupnom napredovania, ci sa vam to ujalo a ako ich hodnotite.