Tetovaci salon

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Tetovaci salon

Príspevok od používateľa jackoff8 »

caute chcel by som si kuknut tetovania a tetovacie salony ale aj ponuky ktore robia a ked su na ich strankach aj nejake editory tetovani tak napiste hodte sme odkazy diki
nikto123
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa nikto123 »

jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

to si asi domyslim ja sam ale cem kontakty na nejake fakt studia ktore sa len tak lahko nenajdu na nete ale kvalitne necem dostat nejaku otravu alebo nieco ine keby mi to robil nejaky amater
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

myslis, ze kvalitny tetovaci salon ti google nenajde? :) hodilo by sa ak by si napisal odkial pochadzas..ak uz sa rozhodnes pre tetovanie, pozri si nejake predchadzajuce prace daneho umelca(nie len, ze ti ukaze casopisy, v ktorych si mas vybrat), vyhybal by som sa amaterskym tetovacom, ktory tetuju na kolene/dalo by sa obrazne povedat/(takych je na Slovensku v poslednej dobe vela) a radsej by som priplatil..kvalitny tetovaci salon by mal mat certifikat(tusim, ze je to nejaky cech tetovacov alebo nieco take)...
a co sa tyka vzorov? z vlastnej skusenosti viem, ze je velmi tazke vyberat z miliona vzorov(tetovaci salon kde tetovali mna mal minimalne sto velmi hrubych knih :) ), skus si v hlave predstavit co by si chcel a potom skus nieco take vyhladat..na internete je stranok o tetovani vela takisto aj mnozstvo casopisov s trendami a vzormi :wink:
ako inspiraciu: http://www.hojko.com/mate-tattoo-t36742 ... ight=tatoo
Napísať odpoveď