Reprák

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
šany333
Amateur
Amateur

Reprák

Príspevok od používateľa šany333 »

Mohol by mi nekdo z vás poradit ako si mam zapojit domáci reproduktor do drevenej bedne?
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa energy00 »

no, treba ti na to JACK - to je taka koncovka co pichas ako vystup. DO nej si pekne napajkujes dvojlinku kabel :) a ten vedie az k reproduktoru. Vzadu na repraku mas takyyyy.... hm ako by som to nazval ..."system na upevnenie kabla" na niektorich reprakoch ho tam len cvaknes, na niektorich hu musis pritiahnut skrutkou, a na niektorich pripajkovat, to je rozne. No a ked to spravis tak by to malo hrat. Ak sa ti bude zdat, ze ti hra strasne potichu, tak si spojil kable dvojlinky dokopy : vycsinou tato chyba nastane v JACKU alebo pri samotnom reproduktore.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

presne ako pise energy00 , pri zapajani si dal len pozro na vstupnu impedanciu reproduktora, a vystupnu impedanciu zosiloonvaca....

aby sa ti nestalo ze si poskodis, zosik, vezu, radio, alebo to cim to budes napajat....
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

klm16 napísal:presne ako pise energy00 , pri zapajani si dal len pozro na vstupnu impedanciu reproduktora, a vystupnu impedanciu zosiloonvaca....
Ja este dodam,ze impedancia reproduktora moze byt vacsia ako vstupna impedancia zosilnovaca(veza,atd..).
Cize-reprak ktory ma 8 OHM,mozem zapojit na zosilnovac,ktoreho impedancia je 4 OHM.
:!: Nie vsak opacne-cize ak zapojim reprak 4 OHM na zosilnovac 8 OHM,je dost pravdepodobne,ze poskodim zosilnovac :!:
Masaker
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Masaker »

cim mensia impedancia ty viac sa blizis ku skratu.... su repra ktore zvladaju aj 1 ohm aj zosiky.. ale to uz vlastne nieje skoro ziadny odpor.... preto dokazu byt mimoriadne vykonne..
Napísať odpoveď