Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Najoblubenejsi uzivatel sekcie Politika
Historicky prvy vyhlaseny najoblubenejsi uzivatel konkretnej sekcie fora sa stal jin. Pokracujeme teda sekciou politike, kde z uznesenia mod/admin vzisla nasledujuca nominacia (v abecednom poradi):
Aryan Angel
brm
enter00
krija
slay
Aryan Angel
brm
enter00
krija
slay
správa
Z uvedenej ponuky je u mňa na prvom mieste jednoznačne Krija, ktorý má vždy zaujimave príspevky a istého času aj dosť trpezlivosti čo sa týka naťahovania sa so slay-om - ktorý nemá zlé názory ale ked v každom príspevku kritizuje Fica tak z toho už hlava boli /aspoň mňa/. Krija dáva politike tohto fora dosť v podobe zaujimavých článkov, má názory v ktorých s nim súhlasim a proste je to pre mna king. 
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
enter-s nim suhlasim vo vsetkom, brm-som tu moc nepostrehol, ale co som si spatne precital suhlasim.. tu neni o com. v nominacii mi velmi chyba kali, ktory ma podobne ako AA(Aauto praha)neuveritelnu schopnost pouzivat Ctrl-C na strankach prop a pozorovatel a nasledne to dokazu tak jedinecne pastnut sem..s krijom nesuhlasim, ale respektujem ho..a slay je v pohode 
hlas: enter
hlas: enter
-
mastermind
VIP
-
mastermind
VIP
lebo je nad vecou ty trolohojko napísal:Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
a ja myslim, ze politika by nemala byt len o sionizme, preto suhlasim s hojkom. respektujem kazdeho kto tu nieco napise a rozmysla nad tym, ako som napisal respektujem kriju(aj tomasita) aj ked niekedy pri citani jeho(ich) prispevkov mam nervy, ze az, ale respektujem ho(ich)..ale ak tu niekto len pastuje,mno neviem
ja mozno niesom taky mudry, vzdelany whatever ako ludia co tu pisu, ale aspon sa snazim odpovedat mojim selskym rozumom..
niekto tu pisal,ze aaaautopraha by bol vhodny politik,mno tak to si veruze predstavit neviem, co by na kazdu otazku vytiahol nejaky zdrap papiera s nejakym clankom?
preto ak by uz niekto tym dobrym politikom bol, boli by to tomasito a krija,ti dvaja argumentuju jak svina
ja mozno niesom taky mudry, vzdelany whatever ako ludia co tu pisu, ale aspon sa snazim odpovedat mojim selskym rozumom..
niekto tu pisal,ze aaaautopraha by bol vhodny politik,mno tak to si veruze predstavit neviem, co by na kazdu otazku vytiahol nejaky zdrap papiera s nejakym clankom?
preto ak by uz niekto tym dobrym politikom bol, boli by to tomasito a krija,ti dvaja argumentuju jak svina
Hlasoval som za kriju. Je to ten typ uzivatela, ktoreho toto forum po komunikacnej stranke nie malo posunulo, IMO! Prispevok kriju dnes ma obsahovo ovela vacsiu hodnotu, ako mali prispevky toho isteho uzivatela cca pred dvoma rokmi. V rubrike Politika ma vyrazny prinos + zmysel pre trpezlivost, argument a detail- ktore ja mozem... ; ) Naviac, s tymto uzivatelom mam v Politike bohate osobne skusenosti. Zo zaciatku nasich diskusii sme sa v niektorych temach nezhodli, prediskutovali sme dlhe hodiny, dni a tyzdne, no vazim si, ze vzdy islo v prvom rade o diskusiu argument vs. protiargument, t.j. tieto diskusie ma napriek nezhode vzdy obohatili o nove poznatky (co povazujem za najvacsi prinos vecnej diskusie). Dnes v ramci rubriky Politika v podstate nie su temy, v ktorych by sme sa v principe nezhodli, ale to si od marca plnohodnotne vynahradime v rubrike Sport ; )
Pokial ide o postovanie clankov, proti tomu nic nemam, kedze ide o spostredkovanie informacii, na ktore si utvori nazor kazdy sam. Na druhej strane, je skoda, ze cca posledny rok sa jeho posobenie na fore z vacsej casti sustredilo na toto postovanie clankov, a to prave na ukor diskusie, v ktorej patri medzi spicku rubriky. Jeho prispevky v Politike vsak malokedy prehliadnem.
PS: Je nemozne, aby sme sa zhodli so vsetkymi, no i ked sa jedna o uzivatela, s ktorym nezdielam rovnaky nazor, vzdy si velmi vazim vecny pristup k diskusii.
Co na nom vidim napr. ja? I ked niekedy sa jeho nazory mozu zdat ortodoxne, je to jeden z najstarsich uzivatelov fora, ktory si nerobi z huby rit. Dokaze dovodit, argumentovat, pricom neraz som sa stretol s tym, ze uznal svoj omyl. Jeho charakteristickou vlastnostou je schopnost humorne sa povzniest nad osobne invektiva jeho oponentov, ktori prestanu byt schopni vecne celit jeho argumentom. V takych pripadoch dalej casom neplytva... Po tejto stranke by som sa mal od neho co ucit, kedze ja sa v obdobnych situaciach niekedy az naivne snazim drzat temy a posuvat diskusiu dalej. Hold, mea culpa, mea maxima culpa... ; )hojko napísal:Neviem co vidite na AA, okrem tych clankov, ktore tu dava som nic ineho od neho nezazrel, ziadna diskusia ani nic podobne.
Pokial ide o postovanie clankov, proti tomu nic nemam, kedze ide o spostredkovanie informacii, na ktore si utvori nazor kazdy sam. Na druhej strane, je skoda, ze cca posledny rok sa jeho posobenie na fore z vacsej casti sustredilo na toto postovanie clankov, a to prave na ukor diskusie, v ktorej patri medzi spicku rubriky. Jeho prispevky v Politike vsak malokedy prehliadnem.
PS: Je nemozne, aby sme sa zhodli so vsetkymi, no i ked sa jedna o uzivatela, s ktorym nezdielam rovnaky nazor, vzdy si velmi vazim vecny pristup k diskusii.
-
t0m4s3
Admin
Najprijatelnejsi kandidat z tejto ponuky sa mi zda brm. Nevadi sa zbytocne do morku kosti ako slay (ktory to tam tazko nedava a furt si hudie svoju pravdu) a krija (od ktoreho by som na jeho vek cakal ovela viac nadhladu.) Nezije len z copy&paste ako Aryan. Co sa tyka Tomasita, pri vsetkej ucte k nemu, poslednych par tyzdnov je 50% jeho postov tvorenych dristanim o tom ako kto odbocuje od temy a ako ignoruje fakty. Stale ta ista pesnicka dookola ako kolovratok.
do tretice, suhlasím s Hojkom čo sa týka názoru na AA.
Dalej mám fakt pocit, že tu hodnotíte z velkej časti celú sekciu na základe jedinej témy.
A môj hlas šiel enterovi, pretože som si ho v prvej chvíli splietol s niekým iným. čo však neznamená, že by som neuznával aj entera, iba som si ho v sekcii politika výraznejšie nikdy nevšimol, ale zas na tomto fóre niesom dlho. inak by som hlas nedal asi nikomu...
Dalej mám fakt pocit, že tu hodnotíte z velkej časti celú sekciu na základe jedinej témy.
A môj hlas šiel enterovi, pretože som si ho v prvej chvíli splietol s niekým iným. čo však neznamená, že by som neuznával aj entera, iba som si ho v sekcii politika výraznejšie nikdy nevšimol, ale zas na tomto fóre niesom dlho. inak by som hlas nedal asi nikomu...