Salvia Divotvorna

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

hehe

Príspevok od používateľa Fondo »

Inac ja uplne milujem ked ludia co o tom nemaju ani paru mudruju ze to je nanic ze sa maximalne smiali a podobne...... nic si o tom neprecitaju a potom sa to snazia palit obycajnym zapalovacom alebo este lepsie zapalkami....ale horsi su taki co to beru ako party drogu ja by som si to v zivote do mesta alebo na chatu nezobral..btw momentalne pestujem uz sa tesim na nove odrezky a urodu :D
Digital
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

mne sa lubi zas ked niekto komentuje takuto neškodnu burinu jak je šalvia že čo bude dalej .. heroin , kokain :D uplna haluz... to jak ked ty(bardo) piješ a niekto ti dotoho začne vypravať že či skončiš heroinom ... uplne vriskam :lol:
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Nebudem tu moralizovat co je spravne a co nie, ved na co kazdy si je strojcom svojho stastia...

Ale aby som nebol ot, bola to sranda skusit tu "burinku" trosku zakryvuje priestor a trocha smiechu do toho, trva to vsehovsudy tak 15-25 min (20-tkovy extrakt) ale inac ze by som pocitoval potrebu to skusit zas...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

ViRuS napísal:kde si to zohnal? :) :aasmile11:
boal jedna ceska stranka kde sa dali kupit asi vsetky legalne prirodne drogy, aj salvia, tam to kamos kupil. zda sa mi ze nejak herbalis.cz alebo tak, len uz je zrusena (zda sa mi). ale priatelka ma naucila drogy nechat drogami, aj ked trava mi aj dala ale aj zobrala. ale to uz je pomimo...
rivatnt2
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rivatnt2 »

fizz napísal:len tak pre zaujimavost...co ti dala trava?
hmmm, ako to opisat, musela by si ma poznat. kedysi som bol taky ze som videl len. avsak ked som bol "high" spraval som sa inak. to mi zostalo doteraz. bohuzial stratil som seba, ale robi to aj depresia ktorou trpim. ziskal som vysoku empatiu, dokazem sa vcitit, poradit, kamosky sa mi zveruju so vsetkym, a nie su to len nejake blbe problemy. ked som byval "high" zacal odhadovat osobnosti, vnutorny cit alebo ako to opisat mi zostal dodnes, mozno ze sa stal zazrak, ze ma grass nepolozil, ale vzkriesil. nepoznas ma, to je skoda, skusim prihodit nazor dievcata ktorej som "zachranil" stedry vecer, dlhym hodinovym telefonatom: "inteligentny vtipny zaujimavy vnimavy dobrosrdecny prilis citlivy". hlavne ma neodcudcujte nie som namysleny, osobne si myslim ze som obycajny nie moc pekny chalan ktory to nema v hlave v poriadku, ma prehulene za troch, nikdy nemal stastie v zivote, a jedine co mu tak ide je dobra rada ktoru poskytnem rad kazdemu kto mi veri... a co mi este dala trava? varovanie. drogy nechcem ani vidiet...
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

semena

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

nevedel by niekto poskytnut nejake semena? na nete to neviem moc zohnat..sice som hladal len malo, ale ajtak...da sa to pestovat v kvetinaci na okne ci na to treba nejaku specialnu metodu a starostlivost? diky moc :)
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: semena

Príspevok od používateľa ViRuS »

her_cool_ass napísal:nevedel by niekto poskytnut nejake semena? na nete to neviem moc zohnat..sice som hladal len malo, ale ajtak...da sa to pestovat v kvetinaci na okne ci na to treba nejaku specialnu metodu a starostlivost? diky moc :)
musis si zohnat odrezky, nie semena. a vraj je to tazsie pestovat vo vnutri ako ked to supnes len tak na zahradu
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

...

Staci uplne v pohode kvetinac .Len kazda rastlina je ina moja ma rada silne slnko hned pri okne a niektore zas musia byt apson meter hlbsie v miestnosti.Polievam len ak uz vyschne poda a rastlina si zacne pytat.Potom polejem a za dve hodinky uz je zasa fit.Co mozem odporucit je kupi si dobru zeminu v obchodu a dat ju do truby a znicit tak skodcov :)
her_cool_ass
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa her_cool_ass »

ok parada....a ako zistim ze mam prave taku rastlinu co si pyta slnko a nie prave tu co musi byt niekde na skrini kde neni tolko slnka? nedalo by sa na tych odrezkoch nejako dohodnut? ako to vlastne funguje? dat do vody a nechat korene a potom do hliny ci rovno do hliny??
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja som to skusal a bola to paradicka :) taky strasny naval smiechu som nezazil. to doniesol kamos z irska a za to aj zacvakal pekne (neviem preco). ale keby som si mal vybrat medzi salviou a travou tak salviu :) jednoznacne.
//
prvykrat: ja som to strasne citil v hrdle a uplne mi to roztahovalo pery od ucha k uchu. brutalne mi to vnucovalo smiech. zacal som vykladat po cesky a krutil som sa dokola :D
druhykrat: na dozvukoch nam odisiel kotol na kurenie a vydavalo to strasne pisklavy zvuk a ja som nevedel z coho to ide a som si vsugeroval ze to pocujem len ja. do toho sla este hudba a potom uz neviem len ma niekto zastavil ze pod vonku.
kamos si dal 3x za sebou a odpadol.
//
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

salvka je pomocniicka... len sa k nej treba stavat ako k bytosti, ktora ti toho moze vela ukazat a nie "noo zafajcim a chcem mat stavy".. to nie je ziadna party droga preboha... a aj tak ako vidim skoro nikto nevie AKO sa fajci, potom sa necudujte ze ste sa maximalne smiali a je to burina... salvej nazyvali vestecka, pretoze ako najsilnejsi prirodny halucinogen/psychadelikum (salvinorin A) dokaze poradit, usmernit, ukazat co chceme vidiet... a kazdopadne aj ten pocit uplne cistej hlavy (pre odporcov: samozrejme ako vzdy to chapete zle, nemam na mysli vygumovanost) po dozneni "stavov" za to stoji

a vedzte, ze mozno vacsina "fetakov", uzivajucich prirodne halucinogeny ma o realite jasnejsiu predstavu nez vy (smerovane tym z vas, ktori maju zjavne patentovany zivot, ze iba oni vedia co je spravne a co nie)
Fondo
Medium Expert
Medium Expert

šalvia je zázračná rastlinka a nepatrí do rúk feťákom a na párty.

her_cool_ass: to uvidíš ako ti bude rásť zo začiatku sa bude spamätávať zo zmeny prostredia a potom bude rásť ak bude velmi po krajoch černať tak ju máš na moc prudkom slnku.Ak sa začnú lístočky stáčat-má málo vody.Pokial ide o tie odrezky skús si ich zohnať cez www.grower.cz od nejakého uživatela alebo si cih zožen na nete ja ešte nemám dopestované
Frankie
Medium Star
Medium Star

Fondo napísal:Pokial ide o tie odrezky skús si ich zohnať cez www.grower.cz od nejakého uživatela alebo si cih zožen na nete ja ešte nemám dopestované
na plantae.sk su myslim dostupne odrezky
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Fondo napísal:šalvia je zázračná rastlinka a nepatrí do rúk feťákom a na párty.

her_cool_ass: to uvidíš ako ti bude rásť zo začiatku sa bude spamätávať zo zmeny prostredia a potom bude rásť ak bude velmi po krajoch černať tak ju máš na moc prudkom slnku.Ak sa začnú lístočky stáčat-má málo vody.Pokial ide o tie odrezky skús si ich zohnať cez www.grower.cz od nejakého uživatela alebo si cih zožen na nete ja ešte nemám dopestované
ty a ten natebou hovorite ako samani ktory to vyuzivaju na vyvolavanie duchov..
Frankie
Medium Star
Medium Star

MurphY napísal:ty a ten natebou hovorite ako samani ktory to vyuzivaju na vyvolavanie duchov..
a ty zas ako niekto, plny predsudkov.. vsetci sme nejaki
dick_rice
Novice
Novice

.

Príspevok od používateľa dick_rice »

salvia je dost haluz...ale vy tu pisete riadne bludy o nejakych zavislakoch,hulicov...salviu je najlepsie fajcit v kludnom prostredi a za uuuplneho ticha..najlepsie dat vatu do usi...a co som teraz pozeral tak je nejaka salviova mania kazdy by chcel fajcit iba salviu vsetko je vypredane ale na jar by maly byt nejake odrezky....vypestujte si to ale aby ste sa oto riadne starali a potom si spravte extrakt.....a uz tu nepiste o trave a nejakych zufalcoch
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

her_cool_ass napísal:nevedel by niekto poskytnut nejake semena? na nete to neviem moc zohnat..sice som hladal len malo, ale ajtak...da sa to pestovat v kvetinaci na okne ci na to treba nejaku specialnu metodu a starostlivost? diky moc :)
a co tak dostat rozum a vysrat sa na to ? :oops: :wink:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

bocian napísal:a co tak dostat rozum a vysrat sa na to ? :oops: :wink:
nahodou taky 10minutovy utek z reality celkom bodne...
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

bocian napísal:a co tak dostat rozum a vysrat sa na to ? :oops: :wink:
Milujem takéto reči , to isté sa dá povedať aj na alkohol , cigarety... atd
dick_rice
Novice
Novice

Príspevok od používateľa dick_rice »

hovorim risete tu salviu je to magicka rastlinka ktora sa neda porovnat k marihuane ktora sa da zasadit bar kde za barak alebo babke do sklenika...salvia divotvorna potrebuje vela casu, vela lasky koho bavi sa starat o nejaku rastlinu tak najlepsia je salvia...ona da na sebe poznat ci ma malo vody alebo prilis vody, ci ma malo svetla alebo prilis svetla
Napísať odpoveď