MS do 20 rokov v Česku

O športe...
J.O.S.E
King
King
Používateľov profilový obrázok

MS do 20 rokov v Česku

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Zakladám túto tému, pretože výsledky juniorov sú signalom pre vývoj seniorskej reprezentácie :wink: v tomto roku sa MS konajú v Českú a česke televízne stanice vysielajú aj niektoré zápasy tak napr. dnes o 15:00 vysielajú zápas Slovensko - Kanada, a večer Česko - Dánsko :)
Chcem sa opýtať či to má niekto v pláne sledovať, ako sa pozeráte na šance mladých Slovákov, ktorí sa budú snažiť nebojovať o záchranu ako to bolo minulý rok, Koho považujete za ťahúnov mužstva :?:

btw. Švedsko - Slovensko 4:3
Česko - Kanada 0:3 - tento zápas som mal možnosť sledovať, síce Česi mali viac striel na bránu ale prehrali, paradoxom je že kanadský útočník John Tavares bol písaný ako 13-ty útočník a zaznamenal dva goly, obidva v presilovkách, pričom na ľade bol využívaný najmenej spomedzi všetkých Kanaďanov :wink:
belo15
Light Star
Light Star

Re: MS do 20 rokov v Česku

Príspevok od používateľa belo15 »

a bol naneho najmensi kurz ze da gol :)
J.O.S.E
King
King

Re: MS do 20 rokov v Česku

belo15 napísal:a bol naneho najmensi kurz ze da gol :)
to asi tým, lebo je najlepší hrač OHL ale pre zápas bol písaný ako 13-tý útočník a v zápase nastupoval iba k presilovkam, to sa da zo strany trenerov považovať ako geniálny ťah v taktike som zvedavý čo dnes vymyslia proti naším hokejistom :)
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

ja by som sa chcel opytat nasich humoristov, ci sa da zapas s kanadou sledovat na nete.dakujem
btw. vyhrame :)

edit:

Kód: Vybrať všetko

sop://broker1.sopcast.com:3912/33952
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

s kanadou urcite nevyhrame, ale aj tak vidiet (zapas proti SWE), ze malo zmysel vytvorit v extralige tim SR20. aj ked je to len minimum co sa spravilo.
druzim im palce nech skoncia aspon do nejakeho 6. miesta
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

mno ja som nikdy nechapal ako moze niekto pred zapasom napisat urcite nevyhra apod. je to sport a vyhrat moze ktokolvek..a prva tretina nasvedcuje tomu, ze by sme vyhrat aj mohli.. zodpovedny obranny vykon, sice s dost vylucenymi hracmi,ale..moze to pokracovat aj nadalej, pride jeden break a prekvapenie by bolo na svete.. :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

miki24686 napísal:mno ja som nikdy nechapal ako moze niekto pred zapasom napisat urcite nevyhra apod. je to sport a vyhrat moze ktokolvek..a prva tretina nasvedcuje tomu, ze by sme vyhrat aj mohli.. zodpovedny obranny vykon, sice s dost vylucenymi hracmi,ale..moze to pokracovat aj nadalej, pride jeden break a prekvapenie by bolo na svete.. :)
ja tiez vela veciam nechapem...
keby sa venujes stavkovaniu, tak slovo urcite nevyhraju ti nieco napovie. nieze by som som im neprial, ale treba si uvedomit kvalitu jednotlivych muzstiev a nebrat to len z pohladu, ze su to nasi hraci (niektori si to sice nedokazu uvedomit, mozno je to sposobene aj ich vekom...). ked povies, ze urcite nevyhra francuzsko nad usa to uz v poriadku je, pravda?
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale no ja to nehovorim z toho pohladu :D , ale kolko bolo takych zapasov ked nejaky absolutny trpazlik porazil velikana?slovo urcite do sportu nepatri(mozno tak v SK ligach, kde je vysledok dany velmi casto pred zapasom :) )a to, ze tipujes znamena, ze sa rozumies sportu? :roll:
k poslednej vete: nie nie je to pravda :)
odporucal by som ti nejaku prednasku s panom profesorom Prieglom, ten by ti dal keby si povedal "urcite"..na cokolvek :P

btw. prehravame :) urcite este nemusime prehrat cely zapas :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

ja si myslim, ze bez znalosti sportu aktivne tipuje len samovrah. ja som uz tipovanie obmedzil na minimum, ale sport sledujem stale :). jeden kamarat ma podane rusko a kanadu za xx xxx, tak musim trosku drzat palce, ale to neznamena, ze nechcem aby nasi nevyhrali (len jemu to nesmiem povedat :) )
edit// precitaj si knihu Moc nasho podvedomia :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

miki24686 napísal:ale no ja to nehovorim z toho pohladu :D , ale kolko bolo takych zapasov ked nejaky absolutny trpazlik porazil velikana?slovo urcite do sportu nepatri(mozno tak v SK ligach, kde je vysledok dany velmi casto pred zapasom :) )a to, ze tipujes znamena, ze sa rozumies sportu? :roll:
k poslednej vete: nie nie je to pravda :)
odporucal by som ti nejaku prednasku s panom profesorom Prieglom, ten by ti dal keby si povedal "urcite"..na cokolvek :P

btw. prehravame :) urcite este nemusime prehrat cely zapas :wink:
presne tak , kokokrat sa stalo ze vyhral tym , ktory mal kurz 7 a viac nad tym co hral doma bol jednoznacny favorit a prehral , ako v minulom kole PSV Enthoven. Tipovanie je jedna vec , ale zapas druha , moze sa to vyyjat podla tvojho tipu a nemusi
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

tak to ano :D
taky pekny priklad na to bol minule v krcme, kamarat mal tiket tiez za neviem kolko, vsetko pekne vychadzalo az na jeden zapas, ktory nevysiel: Cesko:Slovensko/pripravny zapas-x/ :)
ja si sem-tam zatipujem a nemam problem podat si proti mojmu oblubenemu muzstvu(alebo Slovensku), proste ked to tak citim tak to tak dam..a ak dam proti oblubenemu muzstvu a tiket mi nevyjde mam radost tak ci tak :wink:
J.O.S.E
King
King

správa

Len tak mimochodom naši prehrávajú po dvoch tretinach tesne 0:1 a čo som videl obidve tretiny tak naši sa dosť bránili v dôsledku častého vylučovania čo sa na začiatku druhej tretiny vypomstilo golom, Osobne sa mi páči hra Čaladiho - nášho kapitána, dobre hra aj Dávid Skokan či Marcinko. :wink:

btw. je dosť zrejme, že rozhodcovia pískajú proti našim napr. 6 hráčov na ľade ked naš hrač stoji pri striedačke bez toho aby sa zapojil do hry, a Kanadanom to tolerujú a mnoho dalších priestupkov :x
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

nasi hraju podla mna dobre..nie pekne, ale dobre. myslim, ze toto je dobra cesta. nejaka extra osobnost tam nie je, takze jediny sposob ako nieco dokazat je hrat zodpovedne, teamovo. a to sa zatial dari. skoda toho golu, ale za vykon zatial pochvala :)

a julo hudacek(odchovanec hk snv)brani skvele..

dalsi hrac na trestnu lavicu :roll:
kazachstan:rusko 4:4 :idea:

2:0 :( a je koniec..asi,ale ak budeme hrat takto..este by sme mohli nieco uhrat..
J.O.S.E
King
King

správa

miki24686 napísal:nasi hraju podla mna dobre..nie pekne, ale dobre. myslim, ze toto je dobra cesta. nejaka extra osobnost tam nie je, takze jediny sposob ako nieco dokazat je hrat zodpovedne, teamovo. a to sa zatial dari. skoda toho golu, ale za vykon zatial pochvala :)

a julo hudacek(odchovanec hk snv)brani skvele..
ako si napísal pekne nie ale dobre ano teda takticky dobre, naši sa snažia korčulovať s Kanadanmi a rýchlo k niim pristupovať aby im znemožnili nejakú kombináciu :) ale tiež treba povedať že v útoku sú naši zatiaľ zhruba takí bezzubí ako česi včera :x , pretože pri prečísleniach naši nepoužívajú zbrane Kanadanov - teda nedobiedzajú do ich brankára alebo mu neclonia, a Kanadania v závere druhej tretiny takmer dokonca zranili nášho brankára - to by bola citeľná strata :wink:

// tak naši nakoniec prehrali s Kanadou 0:2, v dalšom zápase ich čaká domaci výber Česka
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zatial nic moc, aj ked mali tazkych superov, no vysledky su celkom prijatelne. Ocakaval som vacsie nakladacky, takze v tomto smeje je to maly uspech, ale celkove zhodnotenie bude aj tak zle, pretoze ocakavam, ze repre skonci niekde na dne. Uvidime po konci sampionatu.
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

podla mna rozhodujuci zapas bude SR - CR ..
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

skypej napísal:podla mna rozhodujuci zapas bude SR - CR ..
to je jasne. ked zavahaju dopadne to velmi zle pre nich... ja verim vo vyhru nad cechmi aj nad danmi. bude to velmi tesne. moj tip svk 3:2 cz
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

ale postupit este mozu, ci nie? :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Key5ers0ze napísal:ale postupit este mozu, ci nie? :)
mozu ak vyhraju
belo15
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa belo15 »

no bohuzial nevyhrali :(
Napísať odpoveď