ako restartovat baterku?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Maki
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

ako restartovat baterku?

Príspevok od používateľa Maki »

cafte... mam ten problem uz dlhsie ale dako mi to zatial nevadilo... mp3 by mi mala drzat 8-10h - mal som v nej naformatovat baterku tak ako v mobile=> uplne vybit a potom uplne nabit, no kedze v nej boli 2 songy iba tak som ju rovno pichol na usb a zacal tam hadzat songy pricom sa samozrejme nabijala a teraz mi proste vydrzi cca 2,5-3hodiny... doteraz som ju vyuzival len na presuny skola-dom a do mesta takze to stacilo, no kedze zacinam trosku viac cestovat tak to nestaci... neda sa to nejako restartnut ze by som ju nanovo naformatoval?
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

podla mna to tym nebude, zeby si to zle naformatoval, to by nebol az taky velky rozdiel.. a teraz uz by tam mali byt baterky bez pamatoveho efektu, takze tiez by to malo vydrzat viac.. dufam ze netrepem blbosti.. ale mozes skusit to, ze ju nechas parkrat vybit uplne tak, ze player ani nezapnes a potom nabi do plna...
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

To co tu obaja opisujete,bateriu iba viac poskodi.Baterie Lion,LiPol sa nemaju vobec nechat vybijat uplne :!:

Formatovanie bolo potrebne pri starsich bateriach napr.NiCd..

Maki-zda sa,ze tvoja bateria dosluhuje.Pokial si ju neustale nechaval vybijat sa uplne,velmi sa necuduj.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No nenapisal si aky stary je ten prehravac, pretoze aj nove baterky su sice bez pamatoveho efektu, ale po 2-3 rokoch stracaju kapacitu vdaka veku. A samozrejme sa pod to mohlo podpisat aj to uplne vybijanie. Niekde tu je tema o bateriach v notebookoch aj s odbornymi clankami, skus pohladat.
Maki
Darca
Darca

hm - no nechavam ho vybit uplne ale to asi preto ze ono mu este ukazuje asi stvrt baterky a zrazu koniec... to neovplyvnim.. prehravac je kupeny v juli... ale kaslat.. aj tak to je taka sunka jedna.. ja len ci nahodou by sa to dako nedalo... asi kupim kartu do mobilu a bude tak lepsie...
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

no ja by som skusil dat to na reklamaciu,ty mas predsa zaruku 2 roky aj na baterku a myslim,ze za polroka ti Lion bateria neodide...a za to ze im to zanesies a povies co sa deje nedas nic a bud ti povedia je nam luto,ale sposobil si to ty alebo ti daju rovno novu.ja by som to urcite skusil
Maki
Darca
Darca

mno akoze za pokus by to stalo keby som to nekupoval vo viedni... :(
majlo01
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majlo01 »

jaaj tak to je uz ine...a dnes taku mp3jku kupis za facku...ak by si chcel daj vediet v skole spravime nejaku cenu (2.I-Ivo M.) :D
Napísať odpoveď