HLADAME CLOVEKA PRE VYTVORENIE CHATU PODOBNEHO WWW.AZET.SK
- PHP
-JAVA
- FLASH NECHCEME
PRACA JE LUKRATIVNA A JE TO DLHODOBA PONUKAME ZAKLADNU SADZBU ZA VYTVORENIE A SPUSTENIE CHATU KTORY PREKONA TECHNICKOSTOU A DESIGNOM AZET. jE NAM JEDNO KOLKY BUDETE , S TRZBOU SA ROZDELITE, NECHCEME TAM BUGY, BACKDOORS ATD
SAMOZREJME CO PONUKAME?ODMENA ZA VYTVORENIE JE CCA 20 000SKK
KONTAKTUJTE MA POMOCOU SUKROMNEJ SPRAVY! NECHCEM TU OT! SERIOZNY PROGRAMATORI HLASTE SA
20 000 za taky chat? muhaha. S takou sumou si mozes byt isty ze sa ti ziaden seriozny programator neozve. A ak aj ozve a bude o sebe tvrdit ze je seriozny tak mu never .
stale zasnem ako si ludia na SVK "vazia" pracu programatora.
len na ilustráciu v mojej firme fakturujeme programátorovu prácu za 900sk/hod to znamená že na tvojom chate by musel pracovať 22,2 hodín za tú sumu a to by asi nestihol, že?
Ak chceš kvalitného programátora musíš riadne pritlačiť, tamto by mohlo byť niekde pri 150 000-250 000 na začiatok takže súhlas s mastermindom.
vajda65 napísal:Ak chceš kvalitného programátora musíš riadne pritlačiť, tamto by mohlo byť niekde pri 150 000-250 000 na začiatok takže súhlas s mastermindom.
toto su cenovky pri ktorych by som sa informoval o tom co je to za projekt a co vsetko tam treba, dokedy atd
na svk webe sa vystriedalo uz mnoho chatov ale neverim ze tvoj chat bude lepsi ako azet... ale aj tak prajem vela stastia.. a som zvedavy kto zobral hentu robotu za 20 000 sk
to je ako s icq na SK. kazdy si da icq, len kvoli tomu, ze ho ma "kazdy". to, ze jabber je lepsi nikomu nic nehovori a kazdemu staci icq. takze preco by mal niekto prechadzat z azetu na iny chat, ked azet im staci? existuje portal booom.sk, je velky, rozsireny, dobry. prisiel na trh novy portal booomparty.sk. je to velmi podobne a ma minimalnu navstevnost. ludia proste nechcu nic nove (aspon ja mam z toho taky pocit). novy chat by musel mat extremnu propagaciu, aby prerazil. mne osobne sa celkom paci chatik.sk dost vela kadejakych moznosti a inych zbytocnosti je tam, celkovo nove veci oproti azetu. chat chce propagaciu a giganticku reklamu. ked su vydavky na chat 20k, tak pochybujem, ze sa najde ochota dat prachy do reklamy (ktora je IMHO dolezitejsia ako kvalita chatu)
ten engine uvidite len vtedy ked sa vypusti von
co sa tyka toho ze ludia nebudu chodit .. mam k dispozicii pol miliona bodov na VRS, 30 000 registrovanych uzivatelov na stranke ktory su aktivny, na jednom projekte 9000 denne navstevnost a podporu par dalsich stranok vecsich cize problem NEBUDE
websterko napísal:mam k dispozicii pol miliona bodov na VRS, 30 000 registrovanych uzivatelov na stranke ktory su aktivny, na jednom projekte 9000 denne navstevnost a podporu par dalsich stranok vecsich cize problem NEBUDE
zeby p4ra zmenil nick?
30 000 aktivnych uzivatelov nema ani sme.