Ake mate auto?
-
NAPSTER
Expert
- Kontaktovať používateľa:
:)
veľa správ tu je tak som trošku peskočil ale ja by som chcel EVO IX to je môj sen "od narodenia"
:D ... ale za 2.5 roka dostanem (na 18tku) asi nášho fiata bravu 1.6 2000rv 100k ale kamoš vie o tuningu za cca 20 000Sk čo z toho auta spraví monštrum s 200k
bez poškodenia motoru... a segra má fabiu combi 1.2 rv 2007
a brat fabiu hatchback rv 2002 light tuning na RS pekná je ak budete chcieť helfnem fotky
... mali sme fiat uno a za 6 mesiacov z toho bola tuning kára ale dali sme to preč (rv 1988 a malo to aj injektor aj audio 6x repro
)
Re: :)
Kamos ta klameNAPSTER napísal:...
zatial ziadne... ale ak sa vazne menia podmienky dovozu aut z clenskych krajin EU od 1.1.2008 tak v auguste by som mal mat od svagra na rozbitie(a naucenie sa) Mitsubishi Carisma r1997 1.9D - neviem presne model - GLX myslim...
inak fotrik ma prastaru Mitsubishi Sigma 3.0 r1992 s automatom na ktorej sa vyvazam pravidelne(ludia nerobte to - tak svinsky si odvyknete potom od manualu.. minule som nevedel poriadne preradit... ale na dlhe cesty je to fajnotka)
a este na roboty Skoda Pick-Up r1993 ale ten uz pomaly treba aj roztlacat..
inak fotrik ma prastaru Mitsubishi Sigma 3.0 r1992 s automatom na ktorej sa vyvazam pravidelne(ludia nerobte to - tak svinsky si odvyknete potom od manualu.. minule som nevedel poriadne preradit... ale na dlhe cesty je to fajnotka)
a este na roboty Skoda Pick-Up r1993 ale ten uz pomaly treba aj roztlacat..
no to teda... celkovo to auto bolo akosi nadcasove... fotrik vravi ze vraj ma asi 10° netacanie zadnych kolies - co teraz renault dava ako strasnu novinku do laguny najnovsej... ale niesom si tym isty - musim pozret do papierov ci fotrik netrepe... ale inak auticko to je paradne... tych 205k pod kapotou citit... v prekernej situacii na krizovatke keby som mal feldu stojim ako blby a cakam kedy by som mohol ist... tuto dupnem na podlahu a ani neviem ze som uz za krizovatkou 
no ved to auto vraj ked bolo nove stalo 2 miliony - viac ako vtedajsie bavoraky.. takze tak... teraz uz ho len dojazdit... nikto to nechce... velka poistka nato,velka spotreba... ale fakt ze vcera som na nom siel z viedne do BB a normalne pozitok z jazdy
- a z blavy som cel byt doma za 1h 30min ale mal som spomalovacie elementy v aute(matka,teta a foter
) - takze 1h 50min...
inak ludia - viete mi niekto pekne polopatisticky napisat ako to teda ide byt s tym dovozom aut a co budem teda potrebovat? necem nato zakladat novu temu...
inak ludia - viete mi niekto pekne polopatisticky napisat ako to teda ide byt s tym dovozom aut a co budem teda potrebovat? necem nato zakladat novu temu...
-
krupica_dnb
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa: