Výkyvy nálady

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Artuš
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Artuš »

Artuš napísal:jin - ako som vyssie popisal co sa hudby tyka tak su problemom financie
EDIT : no daco uz skusim pohladat

midnight-man - mna by vsak viacej zaujimala len daka domaca tvorba pri pocitaci s dakym kvalitnym programom kde by som mohol mixovat alebo aj tvorit hudbu

ale uz fakt zachadzame dost OT...
bolek
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ale jin ti ponúkol vhodné riešenie. Stačí mať PC, stiahnuť nejaký vhodný program a môžeš tvoriť hudbu :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Artuš napísal:DonLuca - tak chodim casto do posilky s kamaratom 3-4 krat do tyzdna na dve hodiny (ale cez prazdniny mam prestavku)
No vidíš, to je tiež dobrá zábavka, tam sa troška unavíš prídeš domov, mrkneš na net a potom sa ide spať.. a 3-4 krát do týždňa to je dosť :wink:
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - to áno :) a moze byt problem aj v tom ze som mozno privelmi snazivy ? nedavno mi to kamarat vytkol
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Áno, môže a je to aj dosť pravdepodobné. Občas treba nechať veciam voľnejší priebeh a nesiliť to.
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:DonLuca - to áno :) a moze byt problem aj v tom ze som mozno privelmi snazivy ? nedavno mi to kamarat vytkol
Prečo by v tom mal byť problém...snaživosť = tvorivosť a ty tú tvorivosť teraz práve potrebuješ....potrebuješ si tvoriť prostredie v ktorom sa budeš cítiť fajn a nebudeš myslieť na tie zlé veci....o to ide,, určite by si to nemal považovať za problém :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

DonLuca napísal:Prečo by v tom mal byť problém...snaživosť = tvorivosť a ty tú tvorivosť teraz práve potrebuješ....potrebuješ si tvoriť prostredie v ktorom sa budeš cítiť fajn a nebudeš myslieť na tie zlé veci....o to ide,, určite by si to nemal považovať za problém :wink:
On to skôr možno myslel v otm zmysle, že s aniekedy snaží, až moc, až do tej miery, že je to ľuďom nepríjemné. Proste to preženie...
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - skor mi to pripada ako unikanie z reality...
jin - presne to som mal na mysli :)
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:On to skôr možno myslel v otm zmysle, že s aniekedy snaží, až moc, až do tej miery, že je to ľuďom nepríjemné. Proste to preženie...
Viem presne jin, kam tým mieriš, ale vezmi si to ako písal na začiatku, že je skôr taký utiahnutý, menej komunikatívny a iné veci, si myslím, že to možno bolo len chvíľkové, že mu to ten jeho kamarát vytkol....a možno dokonca nemal v tom momente jeho kamarát chuť tak mu to tak povedal, aby ho proste odbil....si myslím, že on to až tak nepreháňa

Editt/ mal si pravdu jin..
Artuš
Light Expert
Light Expert

DonLuca - lenze skor je to tym ze napriklad ked mi zalezi na nejakej veci napr. chcem zbalit nejaku babu a tak velmi dufam ze mi to vyjde az mi to nakoniec nevyjde a potom som z toho velmi rozcarovany
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Artuš napísal:2.alebo zacnem byt dost agresivny a niekedy aj zlomyselny
toto ma zaujíma, ako sa to u teba prejavuje? Prejavuješ to aj na verejnosti? V partii? Ako sa to u teba prejaví napr. v prítomnosti dievčat?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Artuš napísal:lenze skor je to tym ze napriklad ked mi zalezi na nejakej veci napr. chcem zbalit nejaku babu a tak velmi dufam ze mi to vyjde az mi to nakoniec nevyjde a potom som z toho velmi rozcarovany
Klasika - príliš sa namotáš, vložíš do toho všetko. Chýba Ti ešte ten nadhľad, ktorý príde vekom a pribúdajúcimi skúsenosťami. Ešte pár krát sa popáliš a potom zistíš, že do začínajúceho vzťahu sa nemáš hneď vložiť celý, že je to proste proces a netreba sa snažiť uponáhľať tento proces - to častokrát všetko úsilie zničí a ty si potom sklamaný a nechápeš...
Artuš
Light Expert
Light Expert

erytrocyt napísal:toto ma zaujíma, ako sa to u teba prejavuje? Prejavuješ to aj na verejnosti? V partii? Ako sa to u teba prejaví napr. v prítomnosti dievčat?
tak dam ti takyto priklad : spravil som trebars daku blbost a dost som z nej smutny. niekto si z toho zacne utahovat (chalan) a vtedy vacsinou uz konam agresivne kedze sa mi nepaci ako sa teraz ku mne zachoval ( to len slovne, paste v ziadnom pripade nepouzivam).. a ono je to skor v tej vacsej partii kde nie som az taky uvolneny ako pri mensom pocte ludi

a pri dievcatach si na taketo veci davam pozor aj ked nie vzdy

jin - a preto sa momentalne nepokusam si najst partnerku

DonLuca - no a mna tie chyby vedia dost polozit preto sa im snazim vyvarovat
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:Klasika - príliš sa namotáš, vložíš do toho všetko. Chýba Ti ešte ten nadhľad, ktorý príde vekom a pribúdajúcimi skúsenosťami. Ešte pár krát sa popáliš a potom zistíš, že do začínajúceho vzťahu sa nemáš hneď vložiť celý, že je to proste proces a netreba sa snažiť uponáhľať tento proces - to častokrát všetko úsilie zničí a ty si potom sklamaný a nechápeš...
Pekne zhrnuté :wink: "Každý sa učí na vlastných chybách" , tak to vždy bolo a tak to aj naveky bude :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Pekne zhrnuté :wink: "Každý sa učí na vlastných chybách" , tak to vždy bolo a tak to aj naveky bude :(
A presne preto v tomto probléme toho veľa nezmôžeme - opäť sa zrejme overí staré známe "...čas je najlepší lekár..."
Chalan sa proste niektoré veci bude musieť naučiť sám - ktoré mu my proste dať nemôžeme...

idem hajať, dík za fajn dynamický pokec :wink:
Artuš
Light Expert
Light Expert

aj tak vam vsak dakujem za rady :)

jin, DonLuca, Bolek - aj ja vam dakujem pomohli ste mi
:), k+

bolek aj tebe som poslal len bez podpisu bez vsetkeho to bolo odo mna :P
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

jin napísal:A presne preto v tomto probléme toho veľa nezmôžeme - opäť sa zrejme overí staré známe "...čas je najlepší lekár..."
Chalan sa proste niektoré veci bude musieť naučiť sám - ktoré mu my proste dať nemôžeme...
presne jin, v tom mu asi veľa nepomôžeme, lebo všetko prichádza vekom....a už on potom bude musieť vedieť čo má a čo nemá robiť :))
btw// dík za príjemnú večernú diskusiu idem spať, zajtra náročný deň good night :wink:
mocuishle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa mocuishle »

Ja som s tym mala tiez problem. Mavala som depky a vzdy ked sa mi zlepsila nalada tak mi hned klesla lebo sa nieco stalo alebo mi ju niekto pokazil. V poslednej dobe sa mi ovela zlepsila nalada nieco zo mna spadlo stres a veci ktore suviseli s odlucenim sa od domu. Clovek ma mozno depku preto lebo nieco potrebuje alebo po niecom tuzi alebo je odluceny od svojich blizkych chybaju mu veci z ktorych bol stastny... Je to relativne. Skus jeden den prezit bez toho aby si sa na svet pozeral ciernymi okuliarmi a zober si ruzove. Skus ci nezazijes lepsi pocit aj ked viem ze to nie je lahke , ale pokus sa to urobit a mozno sa ti to podari a nalada sa nepokazi a ked to skusis jeden den a zistis ze sa to celkom vydarilo tak to skus potom aj inokedy.... Neviem ja mavam tiez depky ale takto sa to pokusam aspon trosku tlmit aby som uplne neupadla do agonie....to je moja rada ak chces mozes to vyskusat ak ti radim zle tak to ignoruj :)
PaliMpi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PaliMpi »

hjaaj tak baby po vyzore nejdu,ale po povahe,sam to mozem potvrdit,aj viacero pripadov je takych,neviem mozno ty mas aj komplikovanu povahu a tak.
no a k tym kamaratom,nemyslite si ze kazdy mu chce pmoct ale po case to uz ide na nervy,a nehovorim o piatich rokoch ak nie viac..
Napísať odpoveď