LCD Monitor + Rozlisenie 1440x900

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

LCD Monitor + Rozlisenie 1440x900

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Zdraviiim !!! na vianoce prisiel LCD monitor ! 19" ASUS 16:9 s rozliseniom 1440x900 . po namontovany a zapojeni se isli vo WINDOWSE XP nastavit rozlisenie 1440x900 ktore tam samozrejme nebolo !! bratov kamarat nam powedal ze treba nejake drivere zo samsungov ktore tiez taketo robia a doinstaluju to rozlisenie skusili sme fungovalo =)) ale dnes sme preinstalovali WINDOWS (tez na XP) , nainstalovaly graffiku a potom ten driver a to rozlisenie tam nie je !!! skusali sme viac krat =((( kde moze byt chyba ??? hladal som aj tu na fore ale nikde som nic ennasiel prosiiiiiim :D
Gadelat
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Gadelat »

Treba mat aj ovladace na graficku kartu...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

ja mam ovladace aj su uz nainstalovane
fikus-kukis
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa fikus-kukis »

Nainštaluješ ovládače na grafickú kartu. Až následne potom, keď systém vie akú má grafickú kartu, doinstaluješ ovládače na monitor.

Uisti sa, že Windows tie ovládače aj používa, tzn. pozri na záložke kde sa nastavuje rozlíšenie a počet farieb. Ak tak nie sú, musíš dodatočne ukázať systému, ktoré ovládače má používať, a to na karte Adapter a Monitor cez tlačidlo Properties.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Treba nainstalovat ovladace pre graficku kartu, najlepsie by bolo pouzit poslednu verziu pre XP. Ako druhu vec by som skusil najst na stranke Asusu tvoj typ LCDcka a k nemu ovladace, software alebo nieco podobne. Myslim, ze ina moznost ani nie je a nie je tu co pokazit, takze treba len skusat a najst tie spravne ovladace. Skus napisat co mas za grafiku a aky je to presne LCD panel.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

to je dost divne, zeby monitor nebol podporovany winom? lebo inak na monitor nemusis mat ovladace, graficka karta sa prenastavi sama na taky monitor aky mas

taktiez neviem preco si instaloval ovladace od Samsungu ked mas Asus monitor
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Sheep, nemas tak uplne pravdu. Ja som potreboval k Samsungu hodit dnu CDcko a instalnut dake drivre, aby slo vsetko ako ma.
patro16
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa patro16 »

hojko napísal:Sheep, nemas tak uplne pravdu. Ja som potreboval k Samsungu hodit dnu CDcko a instalnut dake drivre, aby slo vsetko ako ma.
:arrow: presne tak aj ja mam samsung a tie drivre bolo treba instalnut bez nich ten monitor poriadne nespolupracoval z gk.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

fikus-kukis , hojko : presne to som vsetko uz robil ale ono to tam proste nepridalo !!! ja newiem co to je a predtym to v pohode spravilo =( mam Asus VW193 =( aj co hovoril fikus-kukis aj to som skusal ist cez properties atd =(
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

hojko napísal:Sheep, nemas tak uplne pravdu. Ja som potreboval k Samsungu hodit dnu CDcko a instalnut dake drivre, aby slo vsetko ako ma.
ano viem ze ku samsungom sa maju instalovat ovladace, po instalacii to chodilo aj bez driverov, no nakoniec sme ich naistalovali a stale to ide normalne :wink:
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

A windows tam nie je náhodou starší? Môže tam chýbať nejaký update na windows. Ovládač sa pozri ešte raz či je presne ten čo treba a najnovši a tam je install/readme či tam netreba ešte niečo okrem ovládača.
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

no uz to ide =))) neviem co som porobil ale uz to tam zrazu je =D dakujem vsetkym
Napísať odpoveď