LCD Monitor + Rozlisenie 1440x900
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
LCD Monitor + Rozlisenie 1440x900
Zdraviiim !!! na vianoce prisiel LCD monitor ! 19" ASUS 16:9 s rozliseniom 1440x900 . po namontovany a zapojeni se isli vo WINDOWSE XP nastavit rozlisenie 1440x900 ktore tam samozrejme nebolo !! bratov kamarat nam powedal ze treba nejake drivere zo samsungov ktore tiez taketo robia a doinstaluju to rozlisenie skusili sme fungovalo =)) ale dnes sme preinstalovali WINDOWS (tez na XP) , nainstalovaly graffiku a potom ten driver a to rozlisenie tam nie je !!! skusali sme viac krat =((( kde moze byt chyba ??? hladal som aj tu na fore ale nikde som nic ennasiel prosiiiiiim 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
Nainštaluješ ovládače na grafickú kartu. Až následne potom, keď systém vie akú má grafickú kartu, doinstaluješ ovládače na monitor.
Uisti sa, že Windows tie ovládače aj používa, tzn. pozri na záložke kde sa nastavuje rozlíšenie a počet farieb. Ak tak nie sú, musíš dodatočne ukázať systému, ktoré ovládače má používať, a to na karte Adapter a Monitor cez tlačidlo Properties.
Uisti sa, že Windows tie ovládače aj používa, tzn. pozri na záložke kde sa nastavuje rozlíšenie a počet farieb. Ak tak nie sú, musíš dodatočne ukázať systému, ktoré ovládače má používať, a to na karte Adapter a Monitor cez tlačidlo Properties.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Treba nainstalovat ovladace pre graficku kartu, najlepsie by bolo pouzit poslednu verziu pre XP. Ako druhu vec by som skusil najst na stranke Asusu tvoj typ LCDcka a k nemu ovladace, software alebo nieco podobne. Myslim, ze ina moznost ani nie je a nie je tu co pokazit, takze treba len skusat a najst tie spravne ovladace. Skus napisat co mas za grafiku a aky je to presne LCD panel.
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe