Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
Ospravedlňujem sa za svoje neodborné vyjadrovanie a žiadam o vysvetlenie pojmu "realm server" najlepšie od pána inžiniera Kosha, a tému sledujem takže si nemyslím, že som natoľko primitívny a neviem o čom je reč.
Vyjadril som sa zle tak ma proste napravil a vôbec ma to neštve tak nechápem čo tu už fakt za všetko rýpete jak malé deti. To že si niekto platí za ofik je jeho vec a tých pár stoviek sa nájde ak má človek na to dosť rozumu a vie si niečo odoprieť. Fakt to je zlomok z toho čo míňate na chlast a na cigarety, hlavne tí mladší..
/edit: dík za vysvetlenie, H@wk tak ten príspevok 2 pod týmto je absolútne mimo témy, už skonči pokial sa nemieniš rozumne baviť o wowku
Vyjadril som sa zle tak ma proste napravil a vôbec ma to neštve tak nechápem čo tu už fakt za všetko rýpete jak malé deti. To že si niekto platí za ofik je jeho vec a tých pár stoviek sa nájde ak má človek na to dosť rozumu a vie si niečo odoprieť. Fakt to je zlomok z toho čo míňate na chlast a na cigarety, hlavne tí mladší..
/edit: dík za vysvetlenie, H@wk tak ten príspevok 2 pod týmto je absolútne mimo témy, už skonči pokial sa nemieniš rozumne baviť o wowku
-
Grond
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
naloguj sa do wow account manageKosh napísal:taktiez vymazal, ako som sa pytal, ze ako v oficial ucte zrusit automaticke platenie s karty, bez toho, aby som si zrusil cely ucet (ironia je ze ja som spam ohlasil a mne zmazal slusne prispevky)
Change Subscription -> Cancel recurring subscription plan (nezrusi ti to acc , ale najblizsie ti to freezne acc ked nebudes mat zaplatene)
-
NuSuey
Professional
no nevrav..kinjeril napísal:Zmazal som kazdy prispevok, v ktorom bola spomenuta karma. Nebavi ma to uz editovat, rovno to budem mazat. Diskutujte o predmete temy, nie o nezmysloch.
a posty z predoslych stran :
Sparko napísal:Vies a ta karma aj o niecom sveci ....si v minuse tak moc by som tu neurazal ludi ze nevedia pisat a podobne reci....btw arun je to zvacsa PVP rogue...
.. tieto posty VOBEC niesu o karme.. hej vidim ako nadrziavas jednej strane nejako.. cakal som ze ked dam report tak sa to premaze troska ale namiesto toho dobre posty pomazes a spammerov a ludi urazajucich ..a PODPORUJUCI warez .. piratstvo ..teda emulovane servri .. nechavas na pokoji..Sparko napísal:Trepes fakt blbosti jediny kto tu pise ako male decko si tu ty...a s tou karmu ma fakt nestvy lebo si jediny kto dava k- a este mi pise nadavky to spravy...fakt ubohe...
BTW ziadnu chorobu nemam takze neviem o co vam ide![]()
a za druhe sa uvedom lebo toto ma fakt nasere ze niaky debilny maly typek tu pi*** ze hram na niakom modifikovanom piratskom serveri ...
-
Kosh
King
NuSuey - pises blbosti, pretoze pokial free servery nepitaju peniaze, je to plne legalne, mangos je open source projekt, plne verejne pristupny, ak by to bolo nelegalne, davno neexistuje, blizzard ide tvrdo za svojimi peniazmi - ale kedze je to zadarmo, nikto s toho nema prospech, tak je to dovolene, rovnako pri wow, aj pri lineage 2 - piratske servery su len tie, co za to chcu peniaze
a kinjeril to premazal spravne, az na tie dva moje prispevky, a ten tvoj prispevok je zasa blbost mimo temy
a kinjeril to premazal spravne, az na tie dva moje prispevky, a ten tvoj prispevok je zasa blbost mimo temy
-
kukiak
Addict
voci term of use to nie je. Jedine co je na neoficoch nelegalne je ze sa tam neoveruje pravost wowka, cize sa tam hra bez originalov:).NuSuey napísal:nuz v tomo smere som sa na to nezahladel.. kazdopadne si pamatam ako padali rozne servre ako hrusky .. kvoli blizzardu
stejnak si myslim ze free servre su voci TOC a tym padom su nelegalne
-
Kosh
King
povedal by som ze to nie je nelegalne, pretoze WOW hra aj datadisk je normalny volne siritelny material - stiahnut sa to da volne s hociakej stranky, aj wow-europe - ziadne overovanie legalnosti nikde nie je potrebne. iba kto chce hrat na oficialnych serveroch, tak musi tam mat ucet a tam musi zadat kupeny key - ale priamo server si legalnost hry neoveruje, ci uz free alebo oficialny
-
NuSuey
Professional
voci Terms of Use to neni??
Limitations on Your Use of the Service.
Only Blizzard or its licensees have the right to host the Game. You may not host or provide matchmaking services for the Game, or intercept, emulate or redirect the proprietary communication protocols used by Blizzard in connection with the Program, regardless of the method used to do so. Such prohibited methods may include, but are not limited to, protocol emulation, reverse engineering, modifying the Program, adding unauthorized components to the Program, or using a packet sniffer while the Program is running.
-
Kosh
King
tak ma napadlo, term of use coho??? vlastneho zivota??? ved ak je to term of use hry world of warcraft, tak to tam byt napisane moze, to su podmienky pouzivania hry - ale prevadzkovatelia free serverov nemaju hru, oni maju stiahnuty mangos a ten nainstalovany - nie hru - cize TOU hry WOW sa ich netyka, v TOU sa nepise ze je zakaz hrat na free serveroch, ci ano?
legalne wowko neexistuje, proste kto chce hrat na ofiku musi si kupit wowko len preto aby si mohol pomocou originalneho cisla v baleni vytvorit hraci ucet a platit mesacne poplatky, ale v podstate je jedno ci ste hru nainstalovali s origianlnych medii alebo stiahli z internetu, staci ze prepisete realmlist a hrate na ofiku/free serveri
ak hrate na free tak by ste sa mali drzat pravidiel daneho serveru, pravidla pre ofik su tie Terms of use
blizzard neofiky nepodporuje ale ani proti nim nebojuje, pretoze je velka sanca ze hraci neskor prejdu na oficialny server
ak hrate na free tak by ste sa mali drzat pravidiel daneho serveru, pravidla pre ofik su tie Terms of use
blizzard neofiky nepodporuje ale ani proti nim nebojuje, pretoze je velka sanca ze hraci neskor prejdu na oficialny server
neviem, ja s tebou velmi nesuhlasim, niektore neoficialne serveri uz v terajsej dobe maju dost velky pocet hracov a situacia sa asi odvtedy ako sa zacali vyvijat zlepsila, cize to bude tak ze kto chce tak si to kupi ale nejaky velky naval v buducnosti podla mna nebude. ved to ludi prestane bavit (je to stale o tom istom, je to bude a zabijanie casu ako kazda hraSheep napísal:blizzard neofiky nepodporuje ale ani proti nim nebojuje, pretoze je velka sanca ze hraci neskor prejdu na oficialny server
mohlo by sa to vyriesti ako s Lineage, ze by nejaky dobrovolnik ukradol z blizzardu ten server a boli by v kybli
no neviem neviem, tie bla bla bla sú dosť podstatné veci...ono to skoro je dosť relatívne...nefunguje tam oveľa viac vecí, možno pre teba maličkostí ale bez nich si už neviem predstaviť hrať wow...imho to vlastne vobec nie sú maličkosti...nefungujúce talenty a classes questy teda nie sú určite žiadne bla bla...ani som moc nepochopil ako pri tom mohol niekto vydržať niekoľko rokov.je nejaký neoficialny server kde nebol wipe aspoň pol roka vlastne?tomek00 napísal: a je to podla mna aj volovinka platit si za to aby som sa mohol hrat na oficialnom ked sa da na neoficialnom, je to skoro rovnake (az na pady a bla bla bla:) ) ale hrat sa to da
-
Kosh
King
tomek00 - oficialne servery nie su zdaleka ani podobne ako free, hral som (hram) na obidvoch.
napriklad talenty, na free to mas ako loteriu, nevies ktory ti funguje, ktory nie. v dungeone stravis niekolko hodin s par ludmi, a padne ti 30 striebornych, vypnes hru, na druhy den spustis a napriklad mas o 50zlatych menej, GM sa rozhodnu ze nejaky dungeon je bugnuty, tak zmazu vsetky veci v hre, ktore su s toho dungenu, cestujes vzducholodou a objavis sa niekde uplne inde, nemozes sa hybat a GM absolutne nereaguje na tvoj problem....
zoberiem quest, je pre moj lvl oranzovy, plnim ho hodinu a pol, a potom sa neda odovzdat, vsak je "bugnuty"...
taktiez na free serveri nemas nikdy dost ludi, najlepsi CZ/SK server uz pri 1000 ludoch ma velke problemy s chodom hry pre hracov a zo stabilitou
napriklad talenty, na free to mas ako loteriu, nevies ktory ti funguje, ktory nie. v dungeone stravis niekolko hodin s par ludmi, a padne ti 30 striebornych, vypnes hru, na druhy den spustis a napriklad mas o 50zlatych menej, GM sa rozhodnu ze nejaky dungeon je bugnuty, tak zmazu vsetky veci v hre, ktore su s toho dungenu, cestujes vzducholodou a objavis sa niekde uplne inde, nemozes sa hybat a GM absolutne nereaguje na tvoj problem....
zoberiem quest, je pre moj lvl oranzovy, plnim ho hodinu a pol, a potom sa neda odovzdat, vsak je "bugnuty"...
taktiez na free serveri nemas nikdy dost ludi, najlepsi CZ/SK server uz pri 1000 ludoch ma velke problemy s chodom hry pre hracov a zo stabilitou