pomoc pri pripojení repra do pc
-
T1mm1nko
Light Expert
pomoc pri pripojení repra do pc
cavte mam taku otazku chcem sa spytat že ked som mal doteraz klasicke repraky (dva male),,a mam už možno 4ročny komp...a chcem si kupit repraky 2.1 asi tie Logitech 2.1 x-230 či to bude vediet zapojit..diki moc inak som lama ....sorry
omg to su rady...
"uplne jednoducho" ... novy rok zacal celkom vtipne 
.. 2.1 repro zapojis do PC uplne rovnako ako v pripade klasickych 2.0 ktore si mal doteraz. Tj povacsinou zeleny jack do zeleneho konektoru na zvukovke = tak isto ako si to mal aj doteraz.
Do zvukovky pripajas len subwoofer, do ktoreho zapojis satelity.
.. 2.1 repro zapojis do PC uplne rovnako ako v pripade klasickych 2.0 ktore si mal doteraz. Tj povacsinou zeleny jack do zeleneho konektoru na zvukovke = tak isto ako si to mal aj doteraz.
no sak hovorim,uplne jednoducho...sak to su normalizovane koncovky tak co tu haluzite s reprakmi na pcKoCi napísal:omg to su rady..."uplne jednoducho" ... novy rok zacal celkom vtipne
to ako keby sa niekto opytal - mam 512mb ram a chcem vymenit za 1gb,ako to zapojim? - no ne?
-
nejakymarko
Addict
-
nejakymarko
Addict
myslel som to tak,ze kazdy kdo ide kupit ramku tak vie aku ma,prip.kukne manual a potom ked kupi tak sa nema kde pomylit ked bude zapajatSkolacik napísal:gabberman to bolo blbe prirovnanie....ramky su rozne typy cize 1gb musi byt rovnaka ako ta 512 cize to nie je uplne jedno ako v pripade reprakov
btw - nechcel som nikoho urazit
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa: