bootovanie vista

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cORP.
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

bootovanie vista

Príspevok od používateľa cORP. »

ludia mam taky problemik mam na cistu particiu nainstalovane windows vista ale nechapem preco pri starte pc sa ma stale pyta boot manager ze ci chcem pustit earlier windows a potom dva krat vista neda sa to nejako vypnut ? proste nezaujima ma ten boot manager chcem aby rovno tu vistu nabootovalo no nechapem z akeho dovodu sa ma to pyta pritom instalacia bola spravena na cistu naformatovanu particiu mam 250gb disk deleny na 100gb 100gb a zvysok tj 33gb na ktorom je prave spomynana vista prosim pomoze mi niekto ? :( dakujem
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

ovladaci panel>system>upresnit nastavenie systemu>spustenie a zotavenie systemu>nastavenie tam si to pekne ponastavuj
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

neviem ci si pisal presne kam mam ist ale neamm ani sajnu kde si nasiel to upresnenie :(
sanyika
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa sanyika »

tomasmate napísal:ovladaci panel>system>upresnit nastavenie systemu>spustenie a zotavenie systemu>nastavenie tam si to pekne ponastavuj
no ak to chces odstranit z toho menu tak tymto sposobom nemas ani sancu... :D presne tento problem som mal aj ja....takze postup....start->vsechny programy->prislusenstvi->prikazova radek(pravym...spustit jako spravce)...potom:...bcdedit (napis..vypise ti loadery winu...zistit si podla mena ktoy je tvoj loader a ostatne (samozrejme okrem {bootmgr}) vymazes).....vymazes to tymto sposobom....napises prikazbcdedit -delete a sem napises nazov loadera(to co je v tych {} zatvorkach aj so zatvorkami) vela stastia :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

no nejako to nejde pise ze to nejde ze nejaky command ci co a mam udajne dat /? tak neviem no a nieje na to iny sposob ? lebo ako pride mi to dost divne ze totam vobec je normalne xpcko tak nerobilo a novsi system naroby taku galibu :( ach
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

uz niekolkokrat sa tu spominal tento program: http://www.vistabootpro.org s nim to zvladnes :wink: .
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

krija napísal:uz niekolkokrat sa tu spominal tento program: http://www.vistabootpro.org s nim to zvladnes :wink: .
dakujem velmi pekne az tvoje riesenie bolo uspesne k+
Napísať odpoveď