nie som anime-fan, ale toto je proste fakt krásna rozprávka... Ako Spirited Away
Filmy, ktoré ste videli v poslednej dobe
Tak ja som pozeral teraz v poslednej dobe tiez filmy, ale tiez sa mi ako Holubar-ovi zdalo ze su cim dalej tym horsie. nuz neviem skusim si pozret tie co ste tu teraz pisali a dobre hodotili. Ja som si v poslednej dobe pozrel american gangster, ktory bol dobry. A menej znamy film INVISIBLE, tento sa mi velmi pacil. Len ked som ho dal kamaratom, tak im prisiel nudny, ani ho nedopozerali. mozno bola chyba v anglictine, asi to moc nechapali, lebo ked si to pozeral american doma tak sa mu tiez pacil. hm, tak ho odporucam tym co viedia dobre po ang. 
Tak v poslednej dobe som si postahoval KOPU filmov(mal som premium na RS) no a u mna zabdovali tieto filmi aj ked niektore boli uz strarsie:
TRANSFORMERS-vyborny film s paradnými efektami a aj celkovo sa mi velmi pacil
SKELETON KEY-paradny horror ktory my odporucili kamarati
FUTURAMA BENDER BIG SCORE-futurama podla mna patri medzi top 5 naj serialov ake som videl a tento film my fakt sadol.Je plny zabavy a smiechu a tiez z dobrym pribehom a uz sa tesim ked bude 6 seria!
SAW IV-dobry horror ale musel so si to pozriet 2x aby som si to vsetko dal do kopy
I AM LEGEND-Super film nemam co dodat az na koniec
RUSH HOUR 3-tiez dobry akcny film s stipkou humoru!
Tak asi tieto filmi ma zaujali
TRANSFORMERS-vyborny film s paradnými efektami a aj celkovo sa mi velmi pacil
SKELETON KEY-paradny horror ktory my odporucili kamarati
FUTURAMA BENDER BIG SCORE-futurama podla mna patri medzi top 5 naj serialov ake som videl a tento film my fakt sadol.Je plny zabavy a smiechu a tiez z dobrym pribehom a uz sa tesim ked bude 6 seria!
SAW IV-dobry horror ale musel so si to pozriet 2x aby som si to vsetko dal do kopy
I AM LEGEND-Super film nemam co dodat az na koniec
RUSH HOUR 3-tiez dobry akcny film s stipkou humoru!
Tak asi tieto filmi ma zaujali
tak som si to pozrel aj ja. fakt by ma zaujimalo, kto dal tomu 67% na csfd a 7,3 na imdb. vacsiu hovadinu si fakt nepamatam. milionkrat na neho vystrelili a netrafili sa. ale ked ho potom strelili do ruky, tak hned odpadol. totalne ubohy nepodarok. bez milosti by som ho ohodnotil velkou 0R1k1nko napísal:na Su-do vu radu som si kukol tento film
Shoot em Up
Zaujimalo by ma kolko nabojiv tam vystrielal... ? urcite konkuruje filmu rambo![]()
inak film na pondelok pobede ! vynikajuci
no no no, ten film zas az taka blbost podla mna nie jeyoplin napísal:tak som si to pozrel aj ja. fakt by ma zaujimalo, kto dal tomu 67% na csfd a 7,3 na imdb. vacsiu hovadinu si fakt nepamatam. milionkrat na neho vystrelili a netrafili sa. ale ked ho potom strelili do ruky, tak hned odpadol. totalne ubohy nepodarok. bez milosti by som ho ohodnotil velkou 0
moja recyoplin napísal:akurat som to dopozeral a mozem povedat ze dost dost zaujimave. na to ze sa dej odohrava v jednej miestnosti a je zalozeny len na otazkach a odpovediach, tak klobuk dole
-
Old Dirty Bastard
Guru
musis to brat z recesiouyoplin napísal:tak som si to pozrel aj ja. fakt by ma zaujimalo, kto dal tomu 67% na csfd a 7,3 na imdb. vacsiu hovadinu si fakt nepamatam. milionkrat na neho vystrelili a netrafili sa. ale ked ho potom strelili do ruky, tak hned odpadol. totalne ubohy nepodarok. bez milosti by som ho ohodnotil velkou 0
//taktiež ta jeho mrkva, odhrizne si z mrkvy a hned vidi lepšie + mrkvou prerazit hrdlo? hmm?
-
LSDr.J.Behm
Light Expert
-
Old Dirty Bastard
Guru