Vysielanie videa na vlastnu stranku

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
zvukarmiso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Vysielanie videa na vlastnu stranku

Príspevok od používateľa zvukarmiso »

Zdravim Vas
Uz dlhsie sa trapim a rozmyslam ako by som spravil online vysielanie na jednu stranku.
Moja predstava je taka ze by sa zapla kamera spustilo by sa nahravanie. Tym ze by to islo na stranke + by sa to ukladalo a dalo potom po prenose znova prehrat

Prvom rade by mi stačilo asi to online vysielanie a záznam by sa dajako doriešil. Len neviem ako na to.
Zatial som nic na to nekupoval a bol by som rad keby ste mi s týmto problemikom pomohli.

Moja predstava je asi tak ze by som kupil nejaku klasicku kameru (nie web). Potom by som to pc nahraval a ten by to nejak poriesil. Predpokladal som ze by som pouzil na to linux lenze teraz neviem ako to doriesit aby mi to robilo stream a hned to islo aj na stranku

Za kazdu radu a napad vopred Dakujem.
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Online »

Bola tu už raz taká to podobná téma ohľadom vysielania na webe.
Skús pohľadať. :)
zvukarmiso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Hladam ale nic som nenasiel. Ale asi zle hladam :x

Skus sem hodit link lebo ja som moj problem nenasiel nikde
impact
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa impact »

Skus nieco odtialto alebo tento FreeJ :)
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

No u nas je to tak, ze sa kupila digitalna kamera s ethernet pripojkou. Stacilo ju pripojit na LAN a ked sa do prehliadaca zada jej ip, tak je pristupne rozhranie s obrazom a nastaveniami. Podla mna potom staci len prestudovat manual a vysielanie by malo byt pristupne len ako stream.
zvukarmiso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ale ako to potom fakci na pc ?? Co stream ?? musim mat nejaky vlastny pc ktory mi spravy asi stream a bude posielat na net. Webhostingova spolocnost by sa asi zblaznila keby som tam buchal avi alebo nieco podobne. a na ich servery vykonaval streaming
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

zvukarmiso napísal:Ale ako to potom fakci na pc ?? Co stream ?? musim mat nejaky vlastny pc ktory mi spravy asi stream a bude posielat na net. Webhostingova spolocnost by sa asi zblaznila keby som tam buchal avi alebo nieco podobne. a na ich servery vykonaval streaming
No hej, ja si to predstavujem nejak tak, ze u seba budes mat switch, do ktoreho pichnes kameru aj komp, cez komp budes ziskavat video z kamery a to spracovavat a poskytovat na stranku v ziadanej podobe. Ale to je asi ten zlozitejsi pripad, jednoduchsie by to malo byt cez normalny s-video vstup.
//jaj, tak to potom neviem :)
zvukarmiso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Ja viem prist takto nahrat zaznam na linuxovy pc. Ten by som potreboval aby ten pc streamoval ale neviem ako !
Potom nejak ten stream posielat do webhostingovej spolocnosti. a tam aby sa dal prehrat v realnom case + po skonceny vysielania aby ostal na servery kompletny.

Toto neviem spravit
Napísať odpoveď