Agem.sk
V ageme maju super ceny len na nete ich neobnovuju casto. Kupil som DVD napalovacku ktora mala stat v ageme 1400SK a kupil osm ju tam za menej.misokgb napísal:V Karmane urcite nie su lepsie ceny a v Ageme staci povedat (teda ked som tam bol ja) Meno, priezvisko a nazov firmy/organizacie. Tieto tri udaje a hor sa nakupovat
Zaregistruješ sa tak, že tam zadáš nazov firmy, IČO, DIČ a podobne somariny..
Ak tie údaje nemáš, tak sa nezaregistruješ.
Inak aj ja mám otázku na slovenský agem.. tie ceny, čo sú tam zverejnené, tak sú rovnaké, aj keď sa zaregistrujem? Za tie ceny surovo durch kupujem? Bo som akurát kukal.. aj klasické xcomputers je lacnejšie (MO) ako agem (VO), čiže sa mi ani neoplatí zháňať žiadne IČO/DIČ..
Inak aj ja mám otázku na slovenský agem.. tie ceny, čo sú tam zverejnené, tak sú rovnaké, aj keď sa zaregistrujem? Za tie ceny surovo durch kupujem? Bo som akurát kukal.. aj klasické xcomputers je lacnejšie (MO) ako agem (VO), čiže sa mi ani neoplatí zháňať žiadne IČO/DIČ..
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
ked si zaregistrovany su ine cenybrm napísal:Zaregistruješ sa tak, že tam zadáš nazov firmy, IČO, DIČ a podobne somariny..Ak tie údaje nemáš, tak sa nezaregistruješ.
-
palo7596
Medium Expert
ano su ine, pre porovnaniebrm napísal:Zaregistruješ sa tak, že tam zadáš nazov firmy, IČO, DIČ a podobne somariny..Ak tie údaje nemáš, tak sa nezaregistruješ.
zdroj Zdroj Fortron 500W Blue storm II
bez registracie: 1 716,00 Sk bez DPH
s registráciou: 1 560,00 Sk bez DPH
si myslim že na tie male peniaze je to dosť veľky rozdiel....
-
palo7596
Medium Expert
ano, je to 100,-Shark NX napísal:Takto ... ceny po prihlaseni su Nakupne ... a bez prihlasenia su to odporucane ceny pre Koncoveho uzivatela ...
Len ked sa zaregistrujes ... tak si daj pozor na Celkovu sumu faktury lebo ak je nizsia ako 5000Sk tak platis manipulacny poplatok ...
re:brm
to neviem - niesom tam dlho - zatiaľ sa mi to pači - hlavne ceny. Mam to lacnejšie sadnuť ku pc ako isť do mesta do predajne
alza
Toto je tez velkoobchod http://www.alza.sk donese ty to kurier az domov a platis 50 SK
to je smiesna cena a neni su tam zle ceny
-
Traktorista
Guru